Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Fritz Teufel #3204 üzenetére
Persze, alaposan csekkolom minden funkcióját, fel telepítettem egy csomó programot, nem kapcsol ki, nem fagy le, a wifi is jó erős ajtókon keresztül, a kijelzője fényévekkel szebb, mint a MyAudio-é, nekem olyan iPad feelinges a megjelenítő.
-
cassius.clay
senior tag
Ezért vittem én vissza ma az enyémet a Media Markt-ba pénz vissza, másik üzlet és vettem egy Prestigio Multipad 8.0 Ultra Duo-t kicsit drágábban, de android 4.1-el 4 magos GPU-val 2magos 1,6Ghz-es CPU val. 2 év garival, Smart bőr tokkal, tollal, OTG kábellel,usb, töltő kábellel,5 megapixeles auto focus hátsó kamera, front kamera, szóval fullos gép,alig drágábban...
-
cassius.clay
senior tag
válasz
this is life #3196 üzenetére
Köszi a tippet, ez mind megvolt, mégsem jó. Nem érzékel a kijelző egyáltalán. Tegnap vettem, szóval 3 napon belül vagyok. Vissza viszem, max kapok egy újat
(Media Markt)
-
cassius.clay
senior tag
EZ egy rakás sz@r. Visszaraktam a gyári szoftvert, erre most egyáltalán nem érzékel a kijelző egyetlen nyomás pontot sem, csak a fizikai gombok...
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
S.O.S. ben kéne segitség!
Ma vettem ilyen tabletet, 4.0.4 volt rajta, de megpróbáltam feldobni rá az első hozzászólásban található Gadget-es legfrissebb romot. Fel is ment, be kapcsol, de az érintést nem érzékeli a tablet.
Próbálom vissza rakni a gyári 4.0.4-et uugyanúgy, ahogy a gadgetes-t felraktam, de installation aborted-el leáll a telepités, mondván assert failed: less than int -ilyesmit ir és egy sorszám. Ötletek??? Hogy rakjam vissza a gyári romot???
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vírusirtó topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Jófogás tapasztalatok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest