- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
eckmester
tag
válasz
pecsekroli #2304 üzenetére
Én úgy látom, hogy a két legjobb a Phantom ROM módosítatlanul és a Gadmei 10.26+ Phantom build.prop.
-
válasz
pecsekroli #2232 üzenetére
Igen en de nalam is kisebb volt a tempo az antutu szerint,ez meg nem zavart volna,hanem az mar gaz volt hogy jo par aslkalmazas nem fut valamiert alatta. Amugy az hogy tesztprogramok mit mutatnak nem szamit,hanem ami a lenyeg lenne hogy a hibakat javitsak benne mint pl wifi eldobas ,proci mag offba maradasa,vagy hogy az eddig ics404 alatt futo programok gond nelkul elinduljanak rajta. Na eztba kriteriumot nem treljesiti igy nem is nyer vele az ember semmit sem.
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
pecsekroli #2232 üzenetére
Én kipróbáltam de nálam még mindig 8600akat csinál antutuval, hiába build prop csere de a betekintési szög az kjó ezért siratom ezt a probálkozást.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
pecsekroli #2226 üzenetére
Szia!
A root szükséges, mert egy rendszerfájlt szeretnél módosítani. Ha jól szeretnéd csinálni és biztonságosan, akkor előtte másold ki valahova az eredeti build.prop fájlt. Ha nem tetszene a moddolt verzió, akkor csak felülíratod az eredetivel és helyreáll a világ rendje.
-
válasz
pecsekroli #2217 üzenetére
Ami a legtemposabb duett volt,az a myaudio0923 rom phantom buildproppal,az a legfurgebb a gepemen az antutu quadrant szerint is,de azzal meg az a baj hogy nincs dual display,azon csak tapipad a tablet,es ugy eleg gaz hasznalni. Ami sorrendben jo az a gadmei1026 phantommal,azon kicsit kevesebb pont van de a hdmi dual display akadas mentesen megy. Amin meg erdemes valtoztatni az a launcher,azt cserelni kell az apexra,vagy a nova prime-ra,en a nova mellett tettem le a voksom,jol szemelyre szabhato es porgos ezerrel. A legujabb gadmei rommal az a bajom hogy van egy ket kedvenc alkalmazasom ami nem fut valamiert alatta,a tesztprogramok szerint az elozo gadmeies rom sebesseget hozza. Erzesre talan egy lehelletnyit furgebb mint az elodje,de gyari launcherrel az is akadozik,pontosabban darabos. Nalam egyik rom se oldja meg a mag off problemat,ellenben a wifi megy a tabletemen gond nelkul,de alapbol is jo volt a wifi a kutyuben. Talan meg ami eszrevetel reszemrol,hogy miota visszajott szervizbol a tablet ,valamiert a wifije hatvanyozottan jobb lett.
-
stefyY
őstag
válasz
pecsekroli #2217 üzenetére
Én novát használok, semmi bajom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest