Hirdetés
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Üdv!
Át kell költöztessem a group speed dial mentést egy másik gépre, de nem reagál az exportálás, hogyan lehetne ezt működésre bírni?
[link] -
ledgeri
nagyúr
válasz
xrvman
üzenetére
Ha belefér, és az USB-s portable-es nem jó, akkor meg Veracrypt konténer, és portable firefox... vagy ugyanígy adott pendrive-os, konténeres megoldás, de csak profilra gondolva. (Ha megesik hogy egyszerre, vagy gyorsan egymás után [belefér hogy áll az egyik] kéne 2 profilnyi adatot is használni, akkor legjobb tudomásom szerint csak 2 külön exe megléte mellett megy az, így +1 pont a portable mellett!)
-
Rimuru
veterán
válasz
xrvman
üzenetére
Primary Password a legnagyobb vedelem amit tud, neked ez valsz keves lesz.
-
-
xrvman
őstag
Sziasztok,
hogy tudom megoldani, hogy a melóhelyi Firefoxba csak jelszóval lehessen belépni? Akár csak a Firefox indítást is jelszóhoz kötni?
A saját Firefox fiókos tartalmamat csak én lássam, más ne férhessen hozzá.
Egy gépen többen böngészünk, mikor hogy. -
törölt tag
Mi történt a böngészővel?
Minden betűtípusom fura, életlen, maszatos.
Már megint belepiszkáltak valamibe vagy a Windowsban keressem a hibát? -
vlevi
nagyúr
válasz
zoltanz
üzenetére
Szerintem biztosan tud többet is kezelni.
De szerintem igazából nem feltétlenül a 4 szál, 4 mag a probléma, hanem az, hogy azon a CPU-n az utasításvégrehajtási sebesség is jóval lassabb, mint egy mai processzoron.
Szerintem egy 2 magos, régi, de már i3-as processzor, ami 2 mag, 4 szál, az is gyorsabb nála.
Családban van egy másodlagos böngészős gép, i3-al, 4 giga rammal, és lehet vele netezni.
Harmadrészt viszont azért mégiscsak nem kéne, agyonhajtani azt a procit a YT főoldalnak, még, ha az csak egy Quad is. -
zoltanz
nagyúr
A Firefox fel van készítve 4 magnál több használatára? Csak azért kérdezem mert egy ideje Youtube főoldala fullra terhel egy közepes Core2Quad procit? Köszi!
-
Cs1csó
titán
A Firefox a 106-os build-nél jár, az UO pedig az 1,45-ösnél. Az a 78-as már több mint egy éves build. Ne ragadj le régi build-eknél. Mi a terv? 5 év múlva is ezen akarsz lenni?
Esetleg időlegesen kukázd az UO-t (én most ezt tettem) és helyette teszteld az AdGuard ingyenes böngészőbővítményt. (ezt használom az UO helyett most)
Tedd fel a legfrissebb stabilt és valami "FONT" javító, módosító kiegészítővel próbálj javítani az olvashatóságon, pl. Font Contrast
NEM AZ a megoldás, hogy leragadsz egy már nem frissített verziónál remélem nem Windows 7-en vagy még?
Nekem mindenem naprakész. Egy olyan programom van ami régi "NetSpeedMonitor" de előbb utóbb ezt is lecserélem most egy GitHub-os projekt a legesélyesebb rá a TrafficMonitor -
DS39
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
érdekes az, hogy naprakész Firefox verzió mellett nem bugos. (kicsit talán lassabb az elrejtés művelete, de működik)
78.15.0 esr (amit a betűk jobb olvashatósága miatt használok) esetén viszont nem működnek a saját szűrők az új ublock esetén. ha visszarakom az előzőt, akkor tökéletes. (1.44.4 ublock) -
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Érdekes. (sajnos webes mifenés a megjelenítése, valami .jpg-re, png-re, tiff-re bmp-re gondoltam, mikor kértem volna a valamit) Megnéztem FF-al, ami be van védve mindennel, alap brave-vel, és legfissebb ungoogle-d chromiummal, és mind a kettő chromium alapúnál a kép kevésbé éles, mint FF-on, nálam..
-
DS39
nagyúr
ismét nem működnek a ublock originben a saját szűrők Firefox esetén.
volt ilyen korábban is, mikor kijött egy új verzió az addon-ból.
most a 1.45.0-ra váltással tapasztalom. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Elég szépen kitakarítottam mindent (Revo, manuális regedit), amit lehetett, de ettől függetlenül igazad lehet. Hétvégén teszek egy próbát szerintem, bár most már nincs kedvem szarakodni vele. Nekem tetszik a Firefox, nagyon nagyon régen törzsfelhasználója voltam

Azért érdekes ez az egész, mert tényleg nem mindenhol csinálja. Viszont holnap Feleségem laptopján is megnézem. -
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A telepített Firefox használhat az előző maradékából ezt-azt, pont ezért javasoltam a Portable verziót.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem vészes, igazából fel sem tűnt volna, ha nem Edge-t használtam volna előtte. De annak fényében, hogy a reklámblokkolók csak itt fognak normálisan működni nemsokára, így Firefox lesz a böngészőm.
-
Jack Oneill
veterán
Frissen újra telepítve a Firefox, de sajnos ugyanúgy csinálja a színekkel szórakozást (nem mindenhol persze). Na mindegy, marad így.
-
farkas-j
őstag
Az utóbbi időben az asztali PC-men és a laptopomon is gond van a Firefox első indulásával. Mindegyiken a legfrissebb Windows 10 van. Megnyitáskor ezt a hibaüzenetet dobja:
Utána a másodikra elindul, és onnantól akárhányszor bezárom a böngészőt mindig hibamentesen elindul. Ha újraindítom a Windowst, akkor csinálj a hibát első indításra. Mi lehet a gond? -
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Esetleg próbáld meg egy Portable ESR-el, tiszta profillal, minden kiegészítő nélkül.
-
totron
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Videókártyára ésvagy driverre adott sajátságos Ff-reakció szerintem vagy js-feldolgozási baki.
-
edk-
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A color management opciók között nem próbálkoztál?
-
edk-
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Na de akkor minden egyes képnek telítettebbnek kéne lenni.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Talan rajottem, mitol lehet, de fura, mert ez meg nem kavart be sehol. A monitorom gamer beallitasokon van, szaturaltabb szinek stb. Lehet, ez zavarja meg.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nálam teljesen ugyanolyan színű a kép a galériában, és megnyitva is. 102.4.0esr (64 bites) verzió, a színbeállításokat sosem piszkálom.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Példalink alatt egy adott, online lévő képre gondoltam ami eltérőnek látszik, nem a színkülönbségről egyre. (azzal ki lenne zárva oldaladról minden) Te is írod, hogy nem mindenhol történik. Ha én olyat találok, aminél nem akkor "én nem látom" lesz az eredményem.
-
edk-
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ezt olvasd el: https://cameratico.com/color-management/firefox/
-
Jack Oneill
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Most erről érdekes lenne bármit küldenem neked, egyszerűen próbáld ki.
Viszont most próbálgattam, de nem mindenhol csinálja. Valahol szépen megmarad a szín, facebookon nem jó, ott kicsit fakóbb lesz, de pl Google keresőben minden szép színes, ha megnyitom nagyban. Különösképpen nem zavar, csak érdeklődtem, másnál is ez van-e. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem facebookos példalinket kérhetnék? (Csak hogy biztos ugyanazt a forrást használjuk...)
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Régen Firefoxot használtam, most úja visszatértem. Az miért van, hogy ha rákattintok bármilyen képre, legyen az facebook, híroldal, bármi, piciben még szép színes, de amikor megnyílik nagyban, már fakóbb és látni is, ahogy átvált a szín? Edge-ben megnyitom (egymás mellett a két böngésző) és ott sokkal színesebb, nem változik a szín. -
edk-
őstag
Ezeket érdemes True-ra állítani about:configban
-
ledgeri
nagyúr
válasz
gyulank
üzenetére
Már tényleg ott járunk, hogy fel kéne vedd mozgóképre, hogy mit miként csinálsz: olvasva az általad leírtakat nem biztos, hogy mindenki arra gondol amire te szeretnéd. Nem ellened szól, csak az írásos kommunikáció hiányossága.
Az árukereső is sajnos olyan összetevő, hogy bizonyos linkjei egérközepes megnyitás újlapon-nal csak megnyilnak új lapon (háttérbe), míg más linkjei meg megnyilnak, és magugra ugrasztják a böngészőt (az lesz az aktív lap).
-
gyulank
addikt
Amúgy nem így működik. Ma csomószor volt, hogy árukereső mellett volt két másféle, és az árukeresős linkek ezek után nyíltak meg, pedig még ez után is voltak. És többször visszakattintottam, és mindig a 3. lett.
-
gyulank
addikt
válasz
totron
üzenetére
Én eddig azért csak azt mondtam, hogy fordított sorrendben is. De lehet, hogy majd változtat valamit, hogy tudom mi alapján csinálja. De nem aszerint nyitogatok, meg nézegetek, hogy a böngészőm sorba tegye, hanem aszerint, hogy mi érdekel, mi van az oldalon, melyiken mennyi. Biztos nem nyitom új ablakban már azért sem, mert eltűnik, ha nem mentem, és nem fogom menteni. Meg összevissza keresek dolgokat, ha egy termékről megnyitok 3 másik boltot, nem nyitok hozzá 3 ablakot, meg nem mentem könyvjelzőkbe. Egyszerűsíteni akarom, nem bonyolítani. Mivel tényleg történt velem olyan mostanában, hogy visszatekert a fülek közt, és ráugrott valamire ami már meg volt nyitva, (és ezt sem tudom, hogy mi alapján csinálta, és mást miért duplikálhatok) gondoltam, hogy valami oldalspecifikus dolog alapján rendezi, és hogy ez addig tart, amíg a sor végén nincs egy más forrású oldal, mert utána másik sor kezdődik. De mondom, a legnagyobb problémám, hogy nem mellette nyílik meg. Elkattintani meg nem azért kattintok, hogy a böngésző majd máshogy kezdje a rendezést, hanem mert közben mással is foglalkozok, és mittudomén lyútúbozok egyet. Hagy ne én akarjak már mást csinálni, hogy a böngészőknek megfeleljek!
Már sokkal egyszerűbb lenne, hogy ha bekapcsolhatnék olyan módot, hogy alapértelmezetten tologasson, mert akkor ha valami olyat nyitok meg amit gyorsan épp most akarok összehasonlítani, akkor egymás mellett vannak. Plusz ha dönthetnék úgy, hogy ne kezdjen máshogy rendezni, ha közben elkattintok... -
gyulank
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Amit leírtam, az attól, hogy leírtam, hogy mi alapján történik, még összevisszaság lesz. Ha vannak számozott kártyák, és én ilyen hülye módon fogom sorba rakni, összevisszaság lesz, nem emelkedő számsorrend. Amit a yetteles dologra írtál nem értem miért a yetteles dologra írtad.
-
totron
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Egy kamatos kamathoz hasonlítanám leginkább ami a káoszt okozza. Fejtegetésében ő maga is arra jutott, hogy a böngésző helyében nem tudná mi is van, de még ő maga sem. A lényeg, hogy egy előre definiált konténerizálásra van szüksége, ahol megadható több dedikált főfül amik mellé/alá aztán direktben nyitja a hozzá tartozóakat a böngésző, mint 1 sorban anyjukat követő kislibákat. Majd valaki egyszer megírja addonként. Hogy ez az előre való elrendeltetés hatékonyabb-e és nem szül-e plusz utakat ahhoz képest, mintha manuálisan hajítaná utólag konténerbe az együvé tartozóakat pl. Vivaldi alatt, na abban nem vagyok biztos.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
gyulank
üzenetére
Ha érted, hogy rendszere van, és le is írod azt, és átlátod, hogy mik az okai, mik a következményei, akkor az már nem "össze-vissza"...
A yetteles dologra: Mehetsz bármelyik másik böngészőre, a lapok ugyanígy fognak működni, max vivaldiban lehet valamit állítani, talán, de most lefogadom, hogy ez az alapértelmezett mód. -
totron
addikt
válasz
gyulank
üzenetére
A problémával én is küzdök, de nem reménytelen a dolog. Különösebben kombinatorika ide nem kell szerintem, elég, ha nem hagyod elburjánzani a helyzetet, vagyis időről időre a füllistára ránézel, hogy hol tart épp a halmozásod, hogy melyik szálnak (fülhalmaznak) mi a forrásoldala, meg amit egymás mellett akarsz tudni, azokat egymás mellé húzod - a lapcsoportosítás nem tudom mennyire jön be, nekem nem, neked lehet, hogy az lenne a megváltás, a Vivaldi jó ebben. Ha soká nézel rá, jóhogy nem látod át. Az automatika csak a kezünk alá dolgozhat, de komplex történetek esetén nem tudhatja jobban mihez mi is tartozik igazából (bármennyi törekvés is van rá a marketingiparban
).
Ha új, leendő forrásoldal jön szembe - amiből tudod, hogy sok új fül születik majd - azt új ablakban nyisd meg (tehát ne új fülön) és abban gyarapítsd az oda tartozókat, már is szegmentálva vannak a csoportok. Ezeket aztán 1-1 könyvjelzőmappába mentsd (Összes lap kiválasztása), mert több Firefox ablak nem tűri meg egymást, elvesznek a fülek mindegyikben bezárás után. Ha egymenetben le tudod tudni az egész nézelődést, akkor persze nem kell mentés, de ahogy kivettem nem erről van szó. Az egymenetes verziójába van, hogy belecsúszok/belehajszolom magam én is, elvégre a főablakban lévő több száz fül érintetlenséget érdemel.Szóval vagy több Firefox ablak bennük az oda vágó fülsorozatokkal vagy 1 böngésző és benne lapcsoportosítás.
-
gyulank
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ez ugyanaz amit előtted írtak betűvel. A konklúziót nekem kell levonnom. Nem számít, hogy arról a lapról nyitom-e, nem jegyzi meg, hogy arról nyitottam-e. Ezért működik összevissza kattingatás után. A legutóbbi fülre kattintástól számítja, és megnyit 2.-at, és 3.-at. Ha 2.-ra kattintasz és azon is megnyitsz egy másikat, akkor a 3. 4.-re tolódik, és a helyére megy, ha visszakattintasz 1.-re, és újat nyitsz, megint 2. lesz, és eltolja a többit. Ha jól értem. Vagyis összevissza dobál mindent. Pedig, ha pl. beírok egy címet új lapon, ami meg van nyitva, volt, hogy ahelyett, hogy megnyitotta volna még egyszer, ráugrott a már megnyitott lapra. Ilyet is tud. Mindenesetre, ha oldalakon írtakat akarok összehasonlítani, és szerintem általában mindenki ezt csinálja, főleg a legutóbbi oldalakon lévő dolgokat akarja nézni, visszanézni. Az lenne praktikus, ha minél közelebb lenne egymáshoz, közvetlen mellette, hogy egy pillanatig se kelljen keresgetni. És persze nem mindig lenne jobb az sem. De szerintem nem lenne hülyeség egy egyszerű gomb erre, hogy tevékenység alapján válthass a hatékonyabbra. Közben amúgy ma felmentem a yettelre és kiírta, hogy dobjam ki a böngészőmet, ha azt akarom, hogy normális legyen az oldal.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Csupingo
üzenetére
Na akkor mondom. Mindig az aktuális lap (amin állok) mellett nyílik meg az új lap, de ha az aktuális lapon még nyitok meg lapokat, akkor azok a már megnyitott lapok után jelennek meg. Ezt követően bármelyik lapra állok (megnyitott lapok/vissza fő lap), akkor az aktuális lap mellett nyitja meg közvetlen szintén. Ez így nem tudom, érthető volt-e

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Csupingo
üzenetére
Lassan 3 évesverziót már ne keverjünk ide bármennyire is kevés dolga legyen eltérő
#66632 gyulank Ha azt akarod elérni hogy A lapról alaőból B C D E sorrendben megnyíló lapok A E D C B sorrendben legyenek, úgy hogy nem kattintasz el az A lapról, csak valami mókolással lehetséges, mint ahogy #66640 SteveS linkelte. De ugyanezt el tudod érni azzal, hogy A-nyitod a B-t, B-re katt, A ra katt, A-n nyitod a C-t C-re katt, A-ra katt stb.. ez volt a meg nem értett mondatom.
Lehet, hogy neked már megérné a konténerezősdit, csak a jelzésrendszere miatt, az ablakokat, vagy profilozósdit, külön FF telepítősdit elkezdeni, mert úgy érzem kell egy nagyobb, átfogóbb csoportosítás... lehet rosszul...
Újfent arra vonatkozott, amit többször is írtam: ha lapról el kattintasz másikra, majd vissza akkor nem jegyzi meg a FF, hogy arról mennyit nyitottál már.
Az Én rákattintok egy linkre rendesen bal gombbal rész értem, de azt írtam le miket lehet csinálni. Véleményem, hogy az ilyen dolgok (amik átszokással elérhetőek lennének) átállítgatása hozza magával, hogy ha kijön új verzió, lehet,hogy törik, ha mész másik böngészőbe, ott átállítani nem így fog menni. -
Csupingo
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
És ha onnan vissza kattintasz a "főlapra", ahonnan többet nyitottál, vagy bezárod azt, amit utoljára néztél és visszamész a főlapra, és újakat nyitsz, akkor hova teszi? Majd legközelebb jobban figyelek, de úgy rémlik, hogy nálam sincs ebben rendszer.
-
Jack Oneill
veterán
-
gyulank
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem. Én meg kipróbáltam miután kipróbáltad. Elkezdtem visszafele menni a kommentekben linkeket keresve. Az első ez mellett nyílt meg, a második az mellett. Nem mintha nem azért lenne probléma, mert nem ezt csinálja. És lehet, hogy nem nekem kellett volna újra kipróbálnom.
Esetleg eljuthattál volna a másodikig, hogy kiderüljön, hogy mellette nyílik-e meg. -
gyulank
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Én rákattintok egy linkre rendesen bal gombbal, és kész, vagy jobb menüs, ha biztosra akarok menni. Az első mondatot sehogy sem értem. Melyik a másik, és az egyik, és onnantól hogy lesz mellette, és melyik mellett? És hogy hogy újfent, mikor pont az a probléma, hogy nem mellé teszi? Na meg már alapból rég rossz, mint írtam, ez az egyikre másikra kattintás, mert már megnyitáskor sem tudom, hogy melyik az új megnyitott, mert messze rakja. azt kéne valahogy beállítani, hogy alapértelmezetten magától mellé rakja, ne a végére. És akkor az egy témához tartozók szerintem húzgálás nélkül is közelebb lennének egymáshoz, míg így ugyanahhoz a témához szanaszét vannak szórva a fülek. Én nem tudom, hogy mire jó, hogy a végére teszi. Biztos jó valamire, azért találták ki, de jó lenne, ha dönthetnék róla.
-
svgyula
addikt
válasz
stifi82
üzenetére
Szia! Én megnézném az automatikusan induló alkalmazásokat első lépésben! Ami nem a közvetlen azonnali használathoz kell mint egér billentyű, VGA driver azt letakarítanám! Az összes service és ilyen-olyan programok kiegészítőit ami nyilván akkor is működik ha ezek nem kerülnek bele indokolatlanul a memóriába indításkor. Mivel a lapozófájl oda-vissza pakolgatja ezeket ez alapból a processzort is dolgoztatja. Teljesen mindegy egy bizonyos méret felett mennyivel bővíted a RAM-ot nem lehet ezt a folyamatot kizárni ilyen a rendszer. Nálam 16GB-ből sok oldal megnyitással 37%-ig ment fel a RAM telítettség a CPU(i510400) 3%! a GPU(1050TI) pedig 5% 2db videó lejátszás alatt. A másik ami ezt okozza egy bányász vagy malware program ami akkor aktiválódik amikor elindítod a böngészőt ez amolyan "árnyékban maradok" elven működik. Vagyis elkezdi tekerni a CPU-t a háttérben Te pedig azt hiszed a böngésző a hibás! Ezekből párat semmilyen víruskereső nem talál meg mert eleve beépülnek 3 lépcsőben a rendszeralkalmazások közé és mint "rendszeralkalmazás" futnak a feladatkezelőben! Én eddig egy ilyennel találkoztam ez a Zoomx.exe és hasonló nevű társai. Ez semmit nem csinál "láthatóan" azon kívül hogy 90-100%-ig kihasználja számításokra a CPU-t. Természetesen ilyenkor a ventilátor elkezd üvölteni! Ez a figyelmeztetés.........
-
ledgeri
nagyúr
válasz
gyulank
üzenetére
Ha nem baj, hogy csúsznak a tabok, akkor csak másikra, majd vissza kell kattintani, és onnantól a megnyitás újfent adott lap mellé fog nyilni (akár egérközepes, akár jöbb menüs.).
Én is éltem érát, mikor volt 1300 lapom egy ablakban... mondjuk az a könyvjelzőpakk is le van mentve, mert nem volt az véletlen...
Ha nem írtottad ki, akkor viszont a Sorvégi lefelenyíl ami nagy segítségedre lehet az áttekintésben (pl engem zavart, hogy csak akkor jön elő, mikor már nem fér több lap, pont egy héttel az előtt, mielőtt kiadták, hogy mindig ott van.)
Fentiek mellett meg lehet cibálgatni a tabokat más sorrendért, vagy külön ablakba, akár többet kijelölve (CTRL+katt, Shift+katt működik)!
DE MEGJEGYZENDŐ: TABON EGÉRKÖZÉP BEZÁRJA AZ ADOTT TABOT! (szivattam magamat nem kevésszer vele).Ez most kb tényleg az a kategória, hogy ha valaki, csak meg nyit annyit ami kb kifér és bezárja, az sosem gondolkodik el a lehetőségein, akinek meg böki a csőrét (hehe profilképed), az meg beleőrül amíg rá nem jön, vagy látja máshol, mástól...

Ha van még egyéb "gesztus funkció" vagy hasonló amiről más tud az viszont nekem lesz új! (és várom szeretettel)
-
gyulank
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Ezt nem tudtam, de én nem egérközéppel akarom, hogy mellette nyíljon meg. Sok lap van megnyitva, egyik egyik lapról, másik másik lapról. Pl. szerszámokat nézegetek, hasonlítok össze. Meg még nyitva van mellette minden más is. Tudom, nem kéne, de nekem így jó, mert így tudok velük foglalkozni. Ha már úgy gondolom, hogy nem érdekelnek, bezárom őket, de nyitva maradnak, mert még majd később foglalkozni akarok velük. Aztán mikor ilyen 3,5 betűk látszódnak a füleken, és megnyitnék valamit, hogy összehasonlítsam, és az az onnantól számított lapok végére kerül, már abban a pillanatban nem tudom melyik az. Aztán még közben új lapot nyitok, hogy rákeressek mert nincs elég infó, az a legvégére kerül, akkor onnan vissza kéne találni a másikra. Borzasztó.
Szóval pl. A1 A2 A3 B C D E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 G1 Aztán mondjuk G-n E2 adatait kéne megnéznem, hogy mit írjak be , aztán a G2 adatait vagy árait is azzal akarom összehasonlítani. És ez mind egyszerű lenne, ha mellette nyílna meg, nem a végén.
-
Krystal_s
addikt
válasz
stifi82
üzenetére
Amikor magas a használat, akkor az about:processes lapon meg tudod nézni melyik oldal terheli a géped. De érdemes ránézni a memóriahasználatra is about:performance.
Vannak oldalak, amik képesek nagyon leterhelni a gépet egy idő után, de azért egy i7, 32 GB kombónál ezt nem nagyon kéne megérezni.
Okozhatja böngésző kiegészítő is.
Win feladatkezelőben látni, hogy csak a Firefox terheli és nincs mellette más is, aminek olyankor magas a cpu, vagy memória terhelése pl Defender stb.? -
ledgeri
nagyúr
válasz
gyulank
üzenetére
Az első megnyitás új lapon, és egérközepes link katt az aktuális lap jobbjára rakja az új lapot.
Ha több lapot nyitsz meg 1 adott lapról (url nem számít), anélkül, hogy váltanál lapot, akkor az szépen aktuális laphoz képest, jobbról a legutóbbi "aktuális lap új lapja" mellé zár.
Ha sorvégi +-olsz akkor az teljesen Jobb oldalon nyitja meg az új lapot.
Ha a sorvégi +-ra egérközéppel kattolsz akkor az aktuális lap, jobbján, vagy ha több lap lett nyitva az adott lapról, arról nem el kattintva. akkor szintén legutóbbi után jobbra-zárva nyílik az új lap.Ha ettő eltérő dolgot tapasztalsz akkor részletesebben írd le, lépésről lépésre, hogy mit csinálsz!
-
-
gyulank
addikt
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy hol nyílik meg az új lap? Mert ez így követhetetlen számomra, hogy nem közvetlen a kinyitott mellett, hanem változó távolságban nyílik meg, néha a legvégén. Akkor rájönni, hogy melyik az új lap, meg visszamenni a másikra kínszenvedés.
-
stifi82
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék 11 hónapos a win10 így a firefox is i7es gépen 32 gb rammal. Ha használom a firefoxot ventilátorok felpörögnek, feladatkezelőben nézve magas az energia felhasználás. Emlékeim szerint “újkorán” nem csinált ilyent. Mi a megoldás erre? Telepítsek újra mindent? Van valami építő jellegű tapasztalat?
-
Jack Oneill
veterán
Na a korábbi kidobálásra a megoldás az lett, hogy az Adguard-ot vagy kikapcsolom, vagy az oldalt a kivételekhez adom, mert sajnos az kavar be, illetve bármely más reklámblokkoló.
Viszont lenne egy kérdésem. Korábban Edge böngészőt használtam és pl youtube videó közben egy kis ikon jelezte, hogy a tartalmat ki lehet küldeni az okos TV-re egy gombnyomással. Firefox alatt ez a kis ikon nem jelenik meg. Van Firefox alatt erre lehetőség, akár beépített, akár bővítmény formájában? -
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
írd meg akkor a Bugok... topikban, írd hozzá, milyen böngésző és verzió + OS.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ez sem jo, kileptetett.
-
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
amik reszponzívak: mobilarena, ph, itcafe, gamepod.
ezeknél a fórum csak havonta egyszer dob ki. (természetesen akkor, ha mindent bepipálsz belépésnél) -
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Mobil logout.hu?
Azt nem fogják sajnos.Az "új" oldalak nem dobnak ki.
-
Jack Oneill
veterán
Sajnos meg mindig kilepeget mobilon az oldal. Meg mindig nem oldottak meg?
-
svgyula
addikt
Üdv Urak! A kérdésem az lenne, hol tudom beállítani azt, hogy az ablak méretét megjegyezze? Tegnap lefrissítettem(lehet hiba volt!) Azóta ha elindítom minden oldalon sokkal nagyobb minden! Természetesen a rendszeren sehol nem volt semmilyen állogatás. Ha beállítom és újra elindítom megint elfelejti..... Ha tudja valaki megköszönném!
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
És valóban, köszönöm

Amint az eMail cím és jelszó beírásával próbáltam, azonnal megkaptam az eMailben a 6 számjegyből álló megerősítő kódot.
Ezek szerint a megerősítő link kiküldéssel van probléma... -
gyulaszu
senior tag
Próbálom a pc és a tablet között szinkronizálni a Firefox adatait, mégpedig a Firefox fiókomon keresztül. A tableten beszkennelem a generált kódot és ekkor kellene egy megerősítő eMailt kapjak, ami azonban nem jön meg másodjára sem. Nincs a spam mappában sem...
Járt mostanság valaki hasonlóan? Mit lehet még tenni?
. -
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem mindegyik fog csak v3-ra építeni. A brave már említette, hogy ők megtartják a v2-őt. De lesz ami lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
KAMI911