- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Köszi ceia, 1egaly !! Így már nincs ott!
-
ceia
őstag
válasz
MrChris #38096 üzenetére
Nézd meg, hogy a telepített programoknál (programok hozzáadása / eltávolítása) van-e valami bing add-on - bár ez inkább bing search bar-nál lehet ott, de hátha..
Scannelj Malwarebytes, HitmanPro, AdAware, AdwCleaner kártevőeltávolítókkal.
De csak a jobb klikkes menüből egyszerűen eltávolítható, van rá egy kiegészítő, a Menu Editor -
MrChris
nagyúr
Sziasztok! Jobb klikkre lett egy ilyenem
Hogyan tudnám eltávolítani ezt a "Search with Bing" szarságot?
Egy céges katalógus progit kellett feltennem egy nyilvántartási szám miatt, hiába nem kértem mellé semmi pluszt, ez csak felment.
-
headhunter
addikt
"Classic Theme Restorer (Customize Australis) 1.2.2 " kiegészítővel mindent "elrendeztem", de a gmail ikon a böngésző újraindulása utána, nem az Add-on Bar-on jelenik meg, hanem a kereső sáv mellett.
Hogyan lehet fixálni a "Gmail Manager" ikon helyét?
-
gyulank
addikt
Sziasztok! Csak nálam tűntek el a profilképek fb-ról? Mitől lehet? Kikapcsoltam az AdBlockot is, de nem változott semmit.
-
M3oH
addikt
válasz
Panthera #38083 üzenetére
Viros topicba tedd fel a kérdést, esetleg a fájlt, ott megmondják a szakik, mi a helyzet vele.
-
kispx
addikt
válasz
Panthera #38083 üzenetére
Nincs köze hozzá. Ezek az indítható fájlok vannak az alaptelepítésnél:
crashreporter.exe
firefox.exe
maintenanceservice.exe
maintenanceservice_installer.exe
plugin-container.exe
plugin-hang-ui.exe
helper.exe
updater.exe
webapprt-stub.exe
webapp-uninstaller.exeÉn a helyedben a nem biztonságosak közé sorolnám.
A digitális aláírást megnézheted, ha az exe-re jobb egérgombbal rákattintasz -> tulajdonságok -> digitális aláírás fülre kattintasz.
-
Panthera
őstag
válasz
Steelmanus #38082 üzenetére
Kiegészítőt nem használunk ilyet.
Én arra gondoltam, hogy a rendes frissítéshez lehet köze inkább, az engedélyezve van (a mozilla maintenance service szolgáltatáson keresztül). Most az jutott eszembe, legközelebb megnézem egy process explorerrel, hogy annak van-e ilyen alfolyamata.
Digitális aláírás? Már a neten kellene ezt megtalálnom? (Mert a gépen nincs ilyen fájl, így nem tudom ellenőrizni rajta.)
-
Steelmanus
addikt
válasz
Panthera #38080 üzenetére
Gondolom rakerestel mar a neten a fajl nevere, nem lehet hogy az egy plugin letolto-futtato fajl neve? Van digitalis alairasa? Nem lehet hogy a GoToMeeting-el kapcsolatos?
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Nektek ez mond-e valamit: firefoxinstalllauncher.exe
Mostanában tömegesen jelent meg céges gépeken az erre vonatkozó antivirus-kérdés, hogy döntsem el, biztonságos-e.Gondolom az automata frissítséssel függ össze, de mivel nem találtam ilyen exe fájlt a gépen, tovább keresgéltem, de az azonos nevű exe biztonságosnak van minősítve.
Más találkozott már vele?
-
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen üzenetem "alul":A sync hibát észlelt szinkronizálás közben:Ismeretlen hiba. A sync automatikusan újra próbálja a műveletet
Már nem először látom ezt a dolgot van rá valami megoldás?
-
ceia
őstag
válasz
Steelmanus #38064 üzenetére
Kösz hogy szóltál
Social Blocking List eltávolítva. Közben kiderítettem, pont a Fanboy's Annoyance List a hunyó, vagyis az zavar be port.hu tv-műsor oldalán!
-
geris197
tag
válasz
Kicsirics77 #38074 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat-tippeket most már megoldottam a dolgot Már csak a másikat kellene,vagyis ha home lapnak a gugli kreső van beállitva akkor annak is ronda fehér a háttere.No,oda is kellene valahogy kép
-
geris197
tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
Az volt amit írtál.Fájlkezelőben ott volt a pipa a fájlkiterjesztés elrejtése előtt.Kivettem és tényleg egy .txt kiterjesztésű fájl volt nem is .css Átneveztem és láss csodát,ott a kép az újonnan nyitott lapon.
Lehet most már eszölök,de meg lehet ezt csinálni mikor a kis házikóra kattintok,tehát home,ami nekem a google kereső,akkor is valami kép legyen,ne az a nagy fehérség? -
DS39
nagyúr
-
geris197
tag
Módosítottam a kép nevét,de szerintem nem ott van a gond.Valahol máshol cseszem el,de nem tudok rájönni hol.
@-moz-document url(about:newtab)
{
/*Alsó margó áttetszővé tétele*/
#newtab-margin-bottom { background-color:rgba(0, 0, 0, 0) !important; }
/*Háttérkép beállítása*/
#newtab-scrollbox{ background: url("FF_wall.jpg") center no-repeat !important; }Az is gyanús,hogy ha a content fájl tulajdonságokra kattintok akkor a fájl neve userContent.css viszont fájltípus:Szöveges dokumentum (.txt)
-
DS39
nagyúr
-
geris197
tag
válasz
Kicsirics77 #38066 üzenetére
Az a bizonyos elérési útvonal ami oda van írva vagyis C:\Users\Attila\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\q7bc3jr1.default\chrome\Silver_Blue_3-D_Cubes_Digital_Art 3 van a kép is
és nem működik a dolog.
-
geris197
tag
válasz
Kicsirics77 #38049 üzenetére
Szia! Bocs,de csak most kerültem gép közelébe és most próbálkozom ezzel a színezéssel,de nem sikerül.Nem tudok rájönni mit rontok el.Először is az a bizonyos "Link" szerint nem is ott van az a bizonyos profil mappa.De próbáltam már oda is,emide is,semmi.Megmutatom hol van az a bizonyos kép amit akarok betenni és esetleg csinálj már légyszi nekem egy olyan content fájlt amit beillesztek majd,remélem jó helyre.Szóval a gépemen ha kinyitom a Fájl Explorert akkor a címsorban a fájl elérési útvonala C:\Users\Attila\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\q7bc3jr1.default\chrome
Nem tudom jó- e ez így? Esetleg belinkelem az én content fájlomat amit kreáltam,hogy lásd jó-e?@-moz-document url(about:newtab)
{
/*Háttérkép beállítása*/
#newtab-scrollbox{ background: url("wallpaper-Silver_Blue_3-D_Cubes_Digital_Art 3.jpg") center no-repeat !important; } -
ceia
őstag
válasz
CJ4567 #38058 üzenetére
Nahát, nem is az Easylist lesz az oka, el is felejtettem, hogy közben felraktam még pár szűrőt kipróbálásra
Már csak ki kéne gyomlálni, melyik nem kell.. Más problémáim is vannak, a port.hu tv-műsorban ha bejelölök valamit (hogy majd meg akarom nézni) és meggondolom magam, el akarom távolítani a bejelölést, nem lehet. Ugyanitt a műsorok hozzászólásainál, a userek által feltöltött képeket amint megjeleníti, azonnal vissza is csukja. Az Easylist önmagában elég jó volt, csak gondoltam jó lenne még pár dolgot kiszűrni, mint pl. a Youtube videókon megjelenő kis tace-paokat, és már szinte minden oldalon a FB-ra mutató kis gombokat, bejelentkezőket
-
törölt tag
A HTTPS Finder, a Firefox indítását azért nagyon letudta lassítani.
-
DS39
nagyúr
-
ceia
őstag
Jé, ha kiveszem a pipát ABP-ban az _AD01. elől, akkor is előfordul, hogy hsz íráskor nem lehet pl. smileyt kitenni.. és kipróbáltam az _AD01_ kikapcsolásával is. Nem értem, mért kell egyre jobban eltolni a rókát, a 24-26 környékén tökéletes volt, már csak azt kellett volna biztonságilag foltozgatni
-
makoss
veterán
válasz
EmptyParadox #38052 üzenetére
sajnos nem az
-
huan
őstag
Az miért van,hogy frissítettem a Firefoxot 31-esre,de a weboldala azt írja elavult és kockázatot jelenthet?
Újratelepítettem,de ugyan azt írja. -
scott_free
senior tag
válasz
makoss #38045 üzenetére
hi,
én ezt használom, szintén Opera után kerestem egy hasonlót: All-in-One Gestures
(ebben működik a "jobb klikk + le" új lap nyitására és ha linken húzom, akkor a link új lapon nyitására is)#38024 colomb2:
igen, én is azzal csináltam, csak más beállításokkal. -
unravel
őstag
válasz
makoss #38045 üzenetére
Üdv!
Nekem Firegestures van.
-
makoss
veterán
Jó reggelt!
Nem tudja valaki, hogy be lehet állítani firefoxra az egérmozdulatok engedélyezését mint az operán?
DS39: Köszi megnyugodtam!
-
DS39
nagyúr
nem tudom miért csinálhatja, de használd helyette a Private Tab kiegészítőt, akkor a normál ablakon belül nyit egy privát fület.
persze ha fontos hogy új ablakban is jó legyen, akkor először letiltott kiegészítőkkel nézném meg milyen, ha úgy is rossz, Firefox alaphelyzetbe állítása lehet a megoldás.
-
-
geris197
tag
válasz
Kicsirics77 #38040 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget holnapig is.Ha nem sikerül holnap sem,akkor leírom valahogy az útvonalat és majd megkérlek,hogy a fentebb megadott kódba szerkeszd be,mert lehet ott is elszúrok valamit.
-
geris197
tag
válasz
Kicsirics77 #38037 üzenetére
Tuti a kép elérési útvonal megadásával van a gond.Máshol volt,de most betettem abba a mappába ahol a userContent.css fájl van(profil mappában csinált chrome mappa ugye) ,de nem akar működni a dolog.Valami hibádzik.Gondolom az se mindegy,hogy az elválasztók merre dőlnek.Tudom ez alap programozási dolog,de én nem értek ehhez csak most olvasgatok picit utána.
-
makoss
veterán
válasz
geris197 #38036 üzenetére
Ezért kérdeztem, hogy ha nem mindegy mit hogyan csinálok akkor a helyes útvonal kellene, mert ahogy ismerem (nem ismerem) a programozást elég egy vessző vagy ékezet a hibához vagy ahoz, hogy épp ne csináljon semmit
Kicsirics77: ... csak azt nem értem, hogy az ilyen aprónak mondható változásokat miért nem építették be eddig mint az operába, vagy csináltak volna egy kiegészítést amiben ömlesztve minden kisebb változás benne lenne
-
-
makoss
veterán
válasz
Rimuru #38028 üzenetére
Ez a háttér szinesítés engem is érdekelne, most, hogy a könyvjelző ablakok számának növelését meg tudtam oldani
csak ez amit betettél a háttérszin megváltoztatására, ezt pontosan hova kell tenni?DS39: Azért kezelem úgy mint a bombát mert annyi helyen olvastam már, hogy a rendszert mármint a wint csak programozók kezelhetik illetve érthetik meg, ha valamit átírnák benne biztos nem indulna újra a gép.
A bios-ba sosem nyúltam direkt e miatt -
Rimuru
veterán
válasz
geris197 #38030 üzenetére
Létrehozod az userContent.css fájlt. Ez a link tökéletes hozzá, a step 5-be az én kódom kerüljön be, step 6 kihagyható. Az alsó sorban lévő file:/home/cc... részt úgy módosítsd hogy egy kép (amit szeretnél a háttérben látni) elérési útvonala legyen. Mivel nem Windows alatt vagyok a formáját nem tudom, Google szerint ilyesmi kell: file:///c:/kep.jpg
{
/*Háttérkép beállítása*/
#newtab-scrollbox{ background: url("file:/home/cc/.mozilla/firefox/up5kp4fy.cc/chrome/back.jpg") center no-repeat !important; }
}(#38031) kispx: A felső margót nem tüntetném el, jó helyen van az.
-
kispx
addikt
Többen kérték az about:newtab oldalon lévő Google keresősáv eltüntetését:
1) Nyisd meg a profil mappát
2) Hozz Létre egy Chrome nevű mappát
3) Nyisd meg a mappát
4) Hozz létre egy userContent.css nevű fájlt az alábbi tartalommal:@-moz-document url(about:newtab){
#newtab-margin-top, #newtab-search-container
{ display: none !important; }
}5) Mentés, böngésző újraindítás
-
geris197
tag
válasz
Bjørgersson #38027 üzenetére
Igggenn,köszönöm szépen,akkor ez is megoldva
Még csak a színezés....
-
Rimuru
veterán
válasz
geris197 #38026 üzenetére
1. Tegnap csináltam egy képet Gimppel hogy próbálgassam a háttér beállítását mert elsőnek nem volt tökéletes (az újabb próbákhoz készült a kép). Ezt is a fent említett userContent.css teszi (nálam) lehetővé.
2. Előzményekből válogat alapból, de te is tudsz kirakni oda könyvjelzőt/előzmények közül. [link]
További kérdések elkerülése miatt berakom a saját userContent.css ide vonatkozó részét:
{
/*Kereső mező, rögzítés és bezárás gombok eltüntetése*/
#newtab-search-container, #newtab-search-logo, .newtab-control-pin, .newtab-control-block { display:none !important; }
/*Alsó margó áttetszővé tétele, és margó 40px-re csökkentése*/
#newtab-margin-bottom { background-color:rgba(0, 0, 0, 0) !important; max-height:40px !important; }
/*Felső margó minimum és maximum értékének beállítása*/
#newtab-margin-top { min-height:20px !important; max-height:20px !important; }
/*Háttérkép beállítása*/
#newtab-scrollbox{ background: url("file:/home/cc/.mozilla/firefox/up5kp4fy.cc/chrome/back.jpg") center no-repeat !important; }
} -
geris197
tag
válasz
Rimuru #38014 üzenetére
Két kérdés ha szabad?
1./ Mitől színes ( itt pl. lila ) az egész oldal? Én is használok témát,de ronda fehér az egész oldal.
2./ Mitől függ,hogy a kockákba milyen oldalakat rak be,ajánl fel? Mert nálam van olyan kocka ami üres és van olyan oldal ahova napi szinten járok többször is és azt pl. nem teszi oda.Én manuálisan valahogy oda illeszthetem? -
Kékes525
félisten
-
makoss
veterán
válasz
Bjørgersson #38021 üzenetére
ok, majd kipróbálom...
-
muzli1963
csendes tag
Az új lapnál a keresősávot hol lehet eltávolítani?
-
makoss
veterán
válasz
Bjørgersson #38018 üzenetére
Bocs de nem tartom magam profinak, egyszerűbb nincs?
Nem szeretnék rendszerösszeomlást -
DS39
nagyúr
válasz
pethYeti #38009 üzenetére
lehet nálad is csak a google keresőt kellene kiszedni, és akkor függőlegesen is széthúzná.
makoss: a behúzod a könyvjelzőt egérrel nem működik?
(amúgy tök rossz nézni ezt a képet, felesleges volt kihomályosítani, az hogy melyik oldalak vannak ott így is látszik, privát infó meg egyiken sem szerepel) -
pethYeti
addikt
válasz
scott_free #38007 üzenetére
-
makoss
veterán
Üdv!
Mióta frissítve lett a firefox egyszerűen nem találom, hogyan lehetne a könyvjelző ablakokba új oldalakat megjegyeztetni a firefoxal
[link]
9 ablak van ebből négyet linket annó sikerült beállítani de mióta ez a 30.0 verzió van nem találom
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm! -
w333
félisten
Ismét működik az oldal ahogyan kell, nem kell szűrőkkel szórakozni !
-
Rimuru
veterán
válasz
scott_free #38004 üzenetére
Ha keresősávot kiszedted gondolom a margó beállítása se lesz nehéz.
-
scott_free
senior tag
gratulálok annak az ostoba fejlesztőnek, aki mikro-méretűre vette az új oldalon a thumbnaileket
- a 31-es verziónál ő nyerte a legértelmetlenebb és legbosszantóbb változtatás díját...
(a teljesen felesleges google-kereső sort már ki tudtam venni innen)vissza lehet ezt állítani normális méretűre, amilyen volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged