- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
svgyula #69731 üzenetére
A firefoxból egy logins.csv fájlba tudok exportálni.
A waterfoxban sehol nem lehet betallózni ilyen fájlt... csak html kedvenceket tud importálni - vagy nem tudom hol kellene....
Pontosan hol, melyik menüt használva tallózod be?? Tudsz róla képernyőképet menteni?Pont az a gond, hogy az újabb verziókban nincs importálás menü !!
A másik böngészőből importnál meg csak Chrome, IE,.és Edge választható +HTML kedvencek, semmi egyéb...
-
-
válasz
svgyula #67718 üzenetére
pagefile = virtualis memoria
A lejatszott videofajlod nem ide kerul, az holtbiztos. A bongeszod cache-ebe kerul, onnan kerul tovabbi feldolgozasra.
A pagefile meg akkor kerul hasznalatba, amikor az OS-ed alol kifogyott/kifogyni keszul a memoria. Ilyenkor az OS a legregebbi es hasznalaton kivuli memoriatartalmakat ide pakolja at, hogy legyen a memoriaben helye annak, amit eppen futtatsz. Ha csak ezt veszed figyelembe, mar akkor is kiderul, hogy nagyon nem ugy van, ahogy leirtad, mivel az eppen lejatszott video nem regi materia.
-
brd
nagyúr
válasz
svgyula #67726 üzenetére
Inkább nem fárasztom magam a megértéssel, de azért próbálok segíteni, hogy kicsit jobban értsd a világ működését és talán kevesebb baromságot terjessz. Gondolom, arra a pufferre gondolsz, ami a meghajtó belső működéséhez, hát, ha nem is kell, de jelentősen gyorsítja. Ennek az a szerepe (egyszerűsítve, röviden, hogy érthető legyen) hogy a számítógép felől érkező utasításokat önmagában tudja feldolgozni (pl. olvasd, vagy éppen írd xy sávot), majd ennek eredményét tudja közölni a géppel, így ugyanis nem a gépnek kell foglalkoznia az adathordozó megfelelő olvasásához szükséges időzítésekkel, fejpozicionálással, stb. (és ez nagyon hasonlóan működik SSD/HDD esetén is). Ezeket a beolvasott sávokat tárolja ebben a pufferben, ahonnan a gép megkapja. Ennek semmi köze ahhoz, hogy a beolvasott adat egy film, vagy egy program része. Az adat feldolgozása csak ezt követően történik a gépben; ha ez éppen egy film része, akkor megkapja a lejátszó a bitcsomagot, hogy kitömörítse. Persze egy enkódolt DVD dekódolásában (nem a film dekódolásában, hanem a DVD-n tárolt bitfolyam filmként értelmezhetőségében!) valamilyen szinten a meghajtó is részt vesz, de a film kitömörítését ott is a lejátszóprogram végzi. A meghajtókban lévő pufferben egyébként semmi különös nincsen, a legtöbb esetben pont ugyanolyan DRAM, mint ami egy számítógépben is található, csak ehhez a meghajtó rendelkezik közvetlen hozzáféréssel.
-
Krystal_s
addikt
válasz
svgyula #67721 üzenetére
Hát ez a kedves leírás a tudatlanságról 🤔 inkább rád jellemző most ezek alapján ,amiket itt leírtál.
Szerintem tájékozódj a témában mielőtt itt égeted magad.
Ahogy brd is írja példának, egy Live rendszeren hogy nézel videókat, vagy egy okos tv-n? Te igen "okos", ott sincs lemez... -
brd
nagyúr
válasz
svgyula #67721 üzenetére
Affene, összetörted az álmaim!
Hát hogyan fogok én így netről videót nézni egy DVD-ről futó Linux-szal? Szegény Neumann, ő is hogy elaszta, ő még nem tudta, hogy videók speciális bitek, ahhoz kell háttértár is és nem jó a RAM. De várjál, akkor a DVB-s TV-mben is van egy SSD (vagy a világ legcsendesebb HDD-je...?), idevele!
-
Krystal_s
addikt
válasz
svgyula #67718 üzenetére
"ide rakja ki a RAM-ból azokat a fájlokat amik éppen nem használatosak. Ja amúgy azokat a videókat amiket nézel ide csomagolja ki és innen megy további feldolgozásra. Tehát ha van 32GB RAM a gépedben akkor is probléma lesz a memória használattal, mert a program/rendszer így épül fel"
Sikerült leírnod, ahogy én pont nem akarom használni.
A videóknál sincs szükség, hogy kiírja lemezre gyors netnél stb.
Amúgy bármi miatt kevés lenne a RAM, akkor a szükséges fájlokat így is kiírja lemezre, mert a Rendszer így van megírva alapból. Ezt pl 8 GB RAM-nál jól megfigyelhető volt nálam, amikor egyszerre megnyitottam több böngészőt és valamelyik kicsit elkapatta magát. Pl hiába lett bezárva egy adott oldal, nem szabadította fel memóriát. Erre van a Rendszer lapozófájl.
Ne is mond, Androidnál is utálom.... "Imádom", amikor pl egy pár 100 MB-os Insta több GB-ra hízik és bezárás után esze ágában sincs letörölni a sok szemetet, csak halmozza és halmozza. Böngészők dettó...Cs1csó: Sziaszia, már vártalak. 🤩 Nem tudom mi lehet az oka, de észrevettem, pár éve bármilyen témában írok te mindig igyekszel reagálni egy +1 jellel, ha valaki ellentmond nekem.
Valamiért még mindig azt gondolom keversz azzal a másik lány taggal, aki az összes programját Sandboxieban futtatta és mivel az adott programot én is használom (de csak böngészésre), így is azt gondolod, hogy én is mindent abban futtatok, meg az egész rendszert átállítom és hasonló tévképzetek. -
Cs1csó
titán
válasz
svgyula #67718 üzenetére
Ez a lényeg, tökéletesen megfogalmaztad: " a program/rendszer így épül fel "
Ezért nem kell belenyúlni a lapozófájlba, akárhogy szeretnénk (és a LOGIKÁNK szerint jót is cselekszünk a rendszer nem a mi logikánk szerint működik) csak ártani fogunk.Magyarán 128GB RAM-nál is kell hogy hagyjuk a Windows-ra a lapozófájlt, a Windows is látja, hogy van 128GB RAM és MÉGIS csinál lapozófájlt.
-
pibácsi
senior tag
válasz
svgyula #67602 üzenetére
Köszönöm a választ, mostmár sikerűlt egy kis kerülő úton belépni a Logouton keresztűl, mivel ott fogadja a belépésemet és ott a felső sorban símán meg tudom nyitni az ITcafe-t is. Viszont érdekes továbbra is, hogy meg tudom írni a válszt, de már nem tudom csazolni, elküédeni. Arra már nem hajlandó. Ezt az özenetet is a Win7-el írom.
Igazad van a rendszerekkel kapcsolatban. Azért használom még mindíg az XP-t, mert sok programom van ami azzal fut: képszerkesztők, videó converterek, szerkesztők stb. (nem sorolom) lényeg az, hogy ezeket nem mindegyiket tudnám alkalmazni.Eddig jól működik, néha megzavarodik aFirefox, de amúgy elvégzi a dolgát. Van egyébként Win10-em is, de a fő gépem, a mindennapi használatos ez az XP gép. Ezt megszoktam, de nem sok bajom volt vele. Már 2006-óta én vagyok a rendszergazdája is. Most ez kicsit beakasztott, de majd rendbejön valahogy.
Köszi mégegyszer a válaszodat. Üdv. Pibácsi -
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
svgyula #67454 üzenetére
Firefoxon egy ideje ráadásul a PDF, doc fájlokat is sokszor a csak megnyitás beállítás ellenére is letölti. A kártékony beágyazott okosságoknak meg pont az a lényege, hogy észrevétlenül a háttérben tudnak letöltődni. FB is egyre rosszabb. Mamának, pápának stb egyszerűbb ezeket előre megelőzni, mint utólag keresgélni mi történt. Aki érti, az úgyis érti ennek a lényegét. -
rsa4c
csendes tag
válasz
svgyula #67187 üzenetére
Már két hónapja jelentették ezt a bugot és a 110-ben nem is fogják már javítani...
-
-szabi-
addikt
válasz
svgyula #67174 üzenetére
Ezeket már megcsináltam, kezdve a hibakereséssel és bezárva a tiszta újratelepítéssel.
-
Cs1csó
titán
válasz
svgyula #67116 üzenetére
A frissen szinkronizált könyvjelzők ha még nem voltak megnyitva az adott gépen ami "leszinkronizálta" a felhőből akkor nincs "favikon" csak földgömb.
Friss Windows telepítésnél szoktam azt csinálni mivel én csak 1 dolog szinkronizálását hagyom a Firefox-ra a KÖNYVJELZŐKET (a beállításokat, a kiegészítőket manuálisan csinálom a userChrome.css módosítást bemásolom a profilmappába onnan ahol tárolom ilyen esetekre) akkor ezt a böngészőkiegészítőt szoktam használni: CHECKMARKS
Ez frissíti az összes favikont, hogy "földgömb" helyett a rendes ikon legyen.
-
Cs1csó
titán
válasz
svgyula #67025 üzenetére
Ez az az eset amikor valaki magának generálja a problemakat, szenved, küzd de előre nem jut az idő pedig makacsul pereg. Lassan már a Windows 10 is "kvázi" kukazva lesz (kiprobaltam a lassan 8eves gépem a Windows 11-et fut, de még ezt a két évet kihuzom a 10-esen de végül nem possentek széllel szemben és váltani fogok)
-
Krystal_s
addikt
válasz
svgyula #67011 üzenetére
Nem jó úgy.
User Agent átírással meg tudom változtatni a rendszert és a böngészőt is, hogy egy adott weboldal mit lásson, de a böngésző frissítésénél ez nem elég, mert az akkor is látja milyen oprendszer, melyik verziója van az adott gépen. Ezt szeretném "átverni", átírni hogy mást lásson.
Ne érzékelje a Firefox, hogy a rendszer Win 8, 10, vagy 11. Valójában mindegyiken ugyanúgy fut, de üzleti érdekek miatt hamarosan tiltani fogja egyik napról a másikra a Win 7 és 8 rendszereken, miközben ugyanúgy futna azokon is.
Van egy olyan gép, ami nem lesz 10-re frissítve, de a Firefox fontos lenne még. -
-szabi-
addikt
válasz
svgyula #67001 üzenetére
Megnéztem a win tűzfalát.
Jó, hogy kettő is van a régi stílusú windows defender meg az újabb fokozott biztonságú.
Előbbin nincs is rajta a firefox.
Utóbbin rajta van de csak a bejövő szabályok között.
Gondoltam eltávolítom és mikor böngészek akkor majd frissen felveszi.
Nah azóta is úgy böngészek, nem is kérdezett rá és automatikusan sincs a tűzfal listáján.
Majd figyelni fogok erre, aztán kiderül ez volt e a gond.Közben ismerősömnél olyan gond jelentkezett, hogy speedtest 200-300mbps lassabb firefox alatt, mint pl. chrome. Erre is mi a magyarázat!?
#67000 Cs1csó
Azért azt nem szívesen kapcsolom ki.SZERK: Tettem egy próbát kikapcsoltam a win tűzfalat de nem segített a firefox-on.
Úgy érzem valami nagyon mellémegy mozillánál. -
ledgeri
nagyúr
válasz
svgyula #66981 üzenetére
Én megnéznék egy kört így A verzió (B verzió):
-Mindenhol profilon sync
-Minden profilról backup
-Minden profil kiléptetése. ...és Mindenhol új FF-profil 0-ról
-fő gépen 0-ról vágyottra felépíteni egy profilt
-Új emalcímes (aliasos) sync-reg a napi használatos gépen
-Többi beléptetése azzal a fiókkal később (24 óra minimum), és sync.
[Az 109 amúgy is nemsokára itt]... ha rászánnál ezekre 2-3 hónapot -
válasz
svgyula #66943 üzenetére
"Nem baj, hogy akinek be van állítva a frissítés az a 102.5.0 óta kapott ~20db frisítést?"
Őszintén, miután leírtam a hozzászólásomat, ez is megfordult a fejemben, hogy nála egy frissebb verzió okozza a gondot. Viszont, akkor a többieknél ez az anomália miért nincs jelen?Debian 12-n ez a verzió van fent alapból, nekem teljesen jó a kezelőfelülete. Amíg érkezik hozzá biztonsági frissítés, addig bőven elvagyok vele. A szinkronizáció nálam is be van kapcsolva, két gép + egy laptop van otthon, ha bármelyikre átlépek, akkor csak használni kell, nem kell új könyvjelzőket beállítgatni.
-
Krystal_s
addikt
válasz
svgyula #66905 üzenetére
Szia, írtam, hogy : "Firefox (legújabb, hibakeresési módban is ilyen minden kieg. nélkül és egy másik ESR verzióval is)"
Így indítva nincsenek kiegészítők, blokkó sincs.
Furcsa, hogy hivatalosan is volt ilyen hiba és másoknál is előjött, de pl itt mégsem tapasztalta senki. -
válasz
svgyula #66838 üzenetére
Gondolj bele, ha ezt a pénzt valamibe befektették volna... még az ükunokáik is úgy élnének abból a pénzből, hogy semmit nem kell csinálniuk. Ehelyett elszórták ilyen sz*rokra. Egyszer jártam Erdélyben és Arad előtt a határhoz közel mentünk át egy falun. Ott láttam először ilyen cigánypalotákat. 4 emeletes, csicsás ház, de nem lakhatósági funkciója van, hanem státuszszimbólum. Minél magasabb meg díszesebb, annál nagyobb a rangod. Agyhalál. Másik dolog, ezt nem régen olvastam az araboknál talán Dubajban, hogy minél rövidebb a rendszámod, az annál nagyobb gazdagságra utal. Akinek 2 betűjel a rendszáma az minden bizonnyal a kőgazdagnál is gazdagabb, mert valami horribilis összeget kell fizetni az illetékes szervnek, hogy ilyen rendszámot kaphass. Sokan tényleg nem tudnak mit kezdeni a pénzzel.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
svgyula #66745 üzenetére
Első rész az az kb egy mélyebb profiltörléssel egyenlő, és abból objektíven nem következik a második fél, nem egyetemes probléma.
#66749 mufflika tudja már azt, hogy az előzményekben ha url alapján van sorba állítva a nézet, akkor ne napokon belül állítsa azokat sorba, hanem az összes legyen sorban, vagy azok a fényévek még mindíg másik irányban értendőek?
-
totron
addikt
válasz
svgyula #66317 üzenetére
Mert ami nincs arcba tolva az nem is létezik. Ez nem egy ikszedik underground fork nightlbuilds-e, hogy a célközönségnek lenne ingerenciája konfigfájl szintű kapcsolókat csattogtatnia le és fel, ki és be. Rémlik olyan nekem, hogy az újításokat felajánlotta saját weboldalán, meg jobbfelül újdonság jelzéssel is a menüben frisstelepítés esetén, szóval létezik az újításnak ez a fajta gesztusformátumban tálalása náluk, de lehet, hogy már múlt idő. Az meg mindig előfordulhat, hogy mást gondolsz te, mint user opcionálisan vagy fixen beépítetten jónak, mint a fejlesztőgárda aktuális csapongása/lázálom-szerű loholása a többi után, tehát amit írsz az még a kisebbik gond. Már a visszacsinálás-kikapcsolás lehetőségének is csak örülhetünk - ha épp van olyan.
Win7 alatt Firefox-szal böngészhető az HBOMax weboldala, Chrome-mal nem. Mit tartalmaz a Fox, amit a Chrome nem? Ide viszont nincs Quality Enforcer, vagyis nincs regulázási lehetősége a folyamnak bitrátailag, a maximumon való előadásmód meg elég CPU-izzasztó. Tudunk Enforcer plugint vagy van bármi kapcsolódó ötlet?
-
törölt tag
válasz
svgyula #66221 üzenetére
Köszi, hogy megnézted!
Nálam 103-as verzió van.
Elvileg nem addon probléma, mert letiltott kiegészítőkkel sem megy.
Ha random show-t indítok az oldalon, az a stream része működik, csak az online rádió nem.
Ami fura, mert pl di.fm és 1.fm is működik, vagy bármelyik random online rádió, csak ez nem.
Nem tudom van-e bármilyen beállítás, ami javascript-hez köthető?
Közben ahogy nézem az oldalon a navigáció is elég lassú és nehézkes. -
Crus
őstag
válasz
svgyula #66193 üzenetére
Milyen felháborodásra gondolsz? Leírtam egy tényt, hogy nem csak a mi ügyfélkörünkben van rengeteg gond, de globálisan is, ami vastagon benne van abban, hogy szó szerint milliónyi usert veszít rendre a FF. Ezt sok millió embert nem én kergetem el, hanem maga a FF...
A böngésző kiegészítők kérdésköre abszolút nem releváns, mert 3 kattintással deaktiválható/eltávolítható majd lehet úgy próbálni, hogy a hiba fennáll-e és az esetek 99%-ban fennáll, mert nem a kieg. okozza a gondot, hanem a frissítések.
Ahelyett, hogy átgondolatlanul, kapkodva szórnák ki a frissítéseket, azt az utat kellene járniuk, hogy akár hónapokig maradnak a stabil verziók, mert közben egy adott kisebb körben tesztelgetik a következőt. Ez az elmúlt időszakban úgy tűnik nagyon nincs így, helyette mintha az összes usert kikiáltották volna béta teszternek, ami nagyon rossz húzás.
"Ugye mondani sem kell a crome, edge, mennyi adatot lop el a felhasználóktól"
Pont mint a FF, amikor FF fiókot használsz... ami éppen úgy nem kötelező, mint Edge esetén a MS account, vagy Chrome esetén a Google fiók.
-
válasz
svgyula #66071 üzenetére
Ez OK, de én portable verziót használnék, azt használok már sok-sok éve, ezért írtam, hogy a fentebb linkelt változat nem működik igazi portable programként, az szerintem csak egy telepített programkönyvtár zip-be csomagolva.
-
törölt tag
válasz
svgyula #65901 üzenetére
Kipróbáltam, hogy safe módban indítottam újra a böngészőt, addonok nélkül, de egy idő után a YT lejátszás ugyanúgy felkúszott RAM használatban.
Aztán egyesével engedélyeztem az összes addont, de a kb. 10db addon nem volt összesen +100MB RAM, szóval nem azok miatt nőtt a használat.
Nálam stream alatt furán működik ez, zabálja a memóriát és közben más oldalak is lassan töltődnek be vagy egyáltalán nem. Máskor meg működik rendesen, teljesen random.
-
Crus
őstag
válasz
svgyula #65899 üzenetére
1.9 GB jelenleg hasonló körülmények között, term. minden 4k-ban.
Amióta visszajöttem régebbi verzióra azóta semmiféle fagyásom, akadásom nincs FF alatt. Egyetlen fájdalmam a 4k YT videók alatt látható stuttering, ami főleg panning jeleneteknél jön ki kegyetlenül. Gondolom kevés neki a Ci7 10700, 3080TI, 32 GB DDR4 3200, meg az nVME SSD... mindegy, lényeg, hogy a Red Dead Redemtion 2 u.e. a gépen úgy ment, mint forró kés a vajban, 4k majdnem minden full maxon, akadás, szaggatás nélkül.
-
törölt tag
-
DS39
nagyúr
válasz
svgyula #65870 üzenetére
érdekes, több gépen is használom ezt a tiltást, még nem volt vele gond.
nézd meg, hogy a szolgáltatások között, vagy a feladat ütemezőben nincs-e valami ilyen program, ami frissítene. pl. CCleaner, vagy hasonló, amely képes alkalmazások frissítésére. (esetleg a Mozilla saját szolgáltatása: Mozilla Maintenance Service-t is tiltani kellene) -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
svgyula #65751 üzenetére
Most nem tudom megnézni, de szerintem ha aktív az ablak (ez van az előtérben), akkor simán nyit egy új lapot. De itt az gond, hogy a régi firefoxban volt ilyen opció, hogyha új ablakot nyitsz, akkor váltson át arra, az újban már nincs ez meg. Ha a régi telepítés lett frissítve, akkor működik, ha új telepítés (2021. novemberben telepítettem az otthoni gépet újra), az már nem úgy működik.
-
DS39
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
svgyula #65434 üzenetére
De most akkor mindent be kell állítgatni, bármilyen ki tudja milyen fájlt, hogy mit csináljon vele.
Ezért bosszantó.Eddig akkor döntöttem el, amikor kattintottam. Ez így jó nagy szívás. Remélem, hogy változtatják ezt, vagy hova lehet írni bug reportot? Mert én ezt bugnak hívom, nem feature-nak.
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
svgyula #65203 üzenetére
Ezt próbáld ki:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/to-deepl/ -
-
deathtania
senior tag
válasz
svgyula #60019 üzenetére
3 gépes licencszem van az ESETre, fillérekért lehet már venni mindent, így nem használok semmiféle illegális programot, azok az idők elmúltak, hogy tört szoftvert használjak.
Ha fent van az ESET, ha nincs, ezt csinálja, és nem értem, hogy miért sajnos. Újrarakom, felpakolom amiket ajánlottatok, és meglátjuk, mi lesz. Köszi a tanácsokat!Másik dolog, most épp nem volt eszembe, hogy rendszeresen dobálja ki nekem ezt az üzenetet, ha bármihez csatlakozni szeretnék, és ilyenkor egy újratöltés segít csak. Lehet összefüggés a két dolog között? Ja igen, és bármilyen weblapnál simán feldobja ezt, akár index.hu-t írok be, vagy a facebook-ot, most épp a hardveraprónál dobta fel...
-
Cs1csó
titán
válasz
svgyula #59863 üzenetére
Ilyen nincs a YouTube-on és a firefox sem tartalmaz alapból kezdésnek: tiltsd le MINDEGYIK kiegészítődet és indítsd újra a böngészőt és teszteld. Ha így nem fogja felajánlani a fordítást akkor az egyik kieg csinálja.
Esetleg a YouTube beállításoknál: [link] Lejátszás és teljesítmény részen vedd ki a pipát: Automatikus feliratok megjelenítése hangfelismerés alapján (ahol elérhető).
Futtass egy Adwcleaner-t (ez sosem árt)
-
Kékes525
félisten
válasz
svgyula #52669 üzenetére
Szia!
Értettem, de simán benne van a pakliban, hogy a cache egyik telepítésnél sem aznapi volt és így lehet, hogy az okozta. Fentebb írtam, hogy a cache miatt sok probléma előjöhet. Amikor az 57-est feltetted a cache is új lett.
Ettől eltekintve az 57-es jó, így bétában is. -
.mf
veterán
válasz
svgyula #52399 üzenetére
"a háttérben gyorsan megnyitottam pár youtube videot csak az íze kedvéért és ekkor sem ment fel az egekig"
Hagyd úgy, használd még pár órát, és nézd, hogyan kúszik fel.
"DE minek van a gépben memoria ha üresen áll? A memoriának az a célja, hogy használva legyen vagy te csak a felét fizettted ki? Kit érdekel az ha televágja a memoriát ha kell?"
Talán azért okoska, mert a rendszer közben agresszívan dobál ki bármi más nem aktívan használt ablakhoz tartozót a háttérben, összeomlás után még percekig darabosan mozgott az egér, ezerrel tekert a lemez, és még fél óráig darabosan hozta fel a tálcára minimalizált a nyitott fájlkezelő-ablakokat vagy akár feladatkezelőt is. Ha meg bármi nagyobb memória-igényűt indítanál el, akkor az ablakok közti váltás szopás lesz, ahogy lemezre kiír és onnan tölt be dolgokat váltáskor.Kékes: 56.0.1 64-bit itt is.
Egy ablak, csak Ph (ránéztem egy-két szöveg+kép cikkre), Gmail és időjárás van nyitva: ~800 MB.
Megnyitottam Fb-ot, legörgettem pár oldalnyi képet-szöveget az első videóig (annak az elindítása nélkül): 1.1~1.2 GB
Elindítottam az első külső yt-os és az első beágyazott videót: ~1.4 GB.
Miután leálltak, nézem a feladatkezelőt, s látom egyre csak nőni a fogyasztást... -
ledgeri
nagyúr
válasz
svgyula #52399 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy pl 8 üresből foglal 6-ot konstans, vagy hogy 7,8-at, és fagyogat, különösen, ha ezt az egyik verizóban, vagy attól fogva teszi.
Nekem is fél éve van fent egy új telepítés, bár béta vonalon, semmi baj nem volt, visszaraktam a fővonalas 56-ot azóta ha csak önmaga fut, ha más mellette, kimaxolja annyira a memóriát, hogy még egy youtube videó is megakasztja.
-
Kékes525
félisten
válasz
svgyula #52214 üzenetére
Most se láttál. Ez a Far Manager, a legjobb Norton Commander klón. Persze úgy szineztem mint a Norton Commanderem volt. Van olyan jó mint a TC, amúgy azt is használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged