Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm. Sajnos a merge nem jó, mert a lap tetején és alján vannak ilyen menük, amik csak akkor jönnek fel, ha arra járok. Ezek sajnos a pdf-ben minden lapon aktiválódnak és kitakarnak sorokat a szövegben.
Ha lenne erre megoldás, hogy lapváltáskor ezek ne ugorjonak fel nyomtatás közben, az is érdekelne. -
gyulaszu
senior tag
AS: 142.0.1
OS: Android 13Azt figyeltem meg, hogy amikor egy weboldalat PDF-ként lementek, akkor olyan lesz a végeredmény, mintha PDF-be nyomtatnám, ahol a végeredmény több oldalas dokumentum lesz. Van erre beállítás, hogy ez egy oldalas scrollozható hosszú dokumentum legyen?
-
gyulaszu
senior tag
Valóban, én sajnos összekevertem a windowsos verzió közepén látható "csempékkel", amik az androidos esetén a "tab"-oknak felelnek meg. A tabok között váltáskor ott sem frissít...
Akkor marad a lefelé simítás, ami gondolom az eredeti kérdező anyukájának is megszokható lesz. -
-
gyulaszu
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Nálam 116.0.3 (64 bites) legújabb verzió alatt nem csinált még ilyet soha, vagyis mindig a megfelelő hozzászólás van a fókuszban a zászlóra kattintva.
Viszont észrevettem a tabletemen, hogy ott ha "megnyitás új lapon"-t választom, akkor a [link] -ben az első vagyis a #21851 számúra teszi a fókuszt.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
És valóban, köszönöm

Amint az eMail cím és jelszó beírásával próbáltam, azonnal megkaptam az eMailben a 6 számjegyből álló megerősítő kódot.
Ezek szerint a megerősítő link kiküldéssel van probléma... -
gyulaszu
senior tag
Próbálom a pc és a tablet között szinkronizálni a Firefox adatait, mégpedig a Firefox fiókomon keresztül. A tableten beszkennelem a generált kódot és ekkor kellene egy megerősítő eMailt kapjak, ami azonban nem jön meg másodjára sem. Nincs a spam mappában sem...
Járt mostanság valaki hasonlóan? Mit lehet még tenni?
. -
gyulaszu
senior tag
válasz
balazs1956
üzenetére
Nem lehet, hogy az egérgomb kezd tönkremenni?
Nekem is a céges gépen az egér egyre többször "duplán" kattint, az is nagyon bosszantó... -
gyulaszu
senior tag
Honor tableten, HarmonyOS alatt frissített a 100.3.0 verzióra.
Hogy tudom itt a frissítés gombot kitenni a címsor mellé?
Jelenleg csak a három pöttyre érintve jön elő.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911