- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tudnatok ajanlani nekem egy jo reklamblokkolot a legujabb firefoxra? Mint pl chrome-nal az adblock?
Koszonom!
-
Ezek az újabb verziók emlékeim szerint már nem is ajánlják fel a profil mappa törlésének lehetőségét, szóval szerintem annyira nem volt "szűz" telepítés. Persze, ha úgy érted, hogy a profil mappád is eltűnt a helyéről, az más... Hogy miért törlődött mindkét verzió, azt nem tudom, elvileg csak akkor van kettő a Programok és Szolgáltatásokban, ha két külön helyre is telepítve van. De a lényeg, hogy most jó
-
spammer
veterán
válasz
dauphin #42095 üzenetére
Ctrl+Shift+O (linuxon), Windowson talán Ctrl+Shift+B.
Vagy: Könyvjelzők menü > Minden könyvjelző mutatása (vagy ilyesmi) > Importálás és mentés. Ott tudsz exportálni is (html formátumba, mondjuk). Visszavarázsolni ugyanott tudod, értelemszerűen importálod a html fájlt.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek tőletek a láma kérdésért, megkövetlek benneteket. Milyen lehetőség van arra, hogy a meglévő könyvjelzőimet elmentsem egy újratelepítés előtt? És ezt utána hogyan tudom visszavarázsolni a böngészőbe? Vagy erre találhatok más megoldást a Firefox-on belül, mondjuk felhőszolgáltatás, ahonnan visszaszinkronizálhatom a tartalmat? Köszönöm előre is a válaszokat és a türelmeteket.
-
yanna
addikt
No, akkor nem értek semmit.
Kicsaptam a másik gépről a 36-os verziót, el is tűnt az összes Firefoxxal kapcsolatos dolog, hírmondó sem maradt belőle. Bár a profilt elmentettem, de nem volt semmi szükség rá, mert egy "szűz" újra telepítés után minden visszaállt újraindítás nélkül.
A kétszer 80 megából viszont csak egyszer nyolcvan mega maradt.
Remélem a legközelebbi gép indításnál sem lesz semmi probléma! -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Mit lehet csinálni hogy a firefox youtbe alatt mindig html5 lejátszót használja? Ha bekapcsolom akkor egész addig jó amíg be nem zárom a böngészőt, új indításkor megint az "alapértelmezett" lejátszó megy -
karlkani
aktív tag
Sziasztok!
Az összes könyvjelzőm ikonja eltűnt. Nem szeretném végig kattintani az összeset. Van valami gyors módszer a visszaállításra?
Előre is köszönöm!
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
q13579 #42076 üzenetére
Nekem elég gyenge laptopom van, és ha szimplán lejátszok egy youtube videót 720p-ben, akkor akad. Azzal küszöbölöm ki, hogy kiiktatom a dash playback funkciót, és megvárom mire letölti az egész videót, és ez után már nem akad.
A másik megoldásom pedig: youtube link kimásolása, és egy asztali lejátszóval lejátszom. Személy szerint PotPlayert használok (Open url..., még a lejátszási listákat is kezeli). Ezzel kiiktattam a flash problémáit. (HTML5 még inkább szóbam sem jöhet, mert még jobban eszi a CPU-t.) VLC is kezeli tudtommal (Link megynitása(?) vagy valami ilyen...), csak én nem azt használom, mert butácskának tartom.
-
törölt tag
Üdv!
Pár hete, egy-két hónapja a FF bezárásakor nem törli a sütiket, így bejelentkezve maradok pl. a FB-on. Mi lehet az oka? A beállításoknál természetesen az van megadva, hogy kilépéskor töröljön minden sütit. -
válasz
q13579 #42076 üzenetére
Nálam meg a videók nem nagyon akarnak töltődni, ha nagyobb minőségre állítom, pedig minden máshol megvan fixen a 9,9mbit, tehát folyamatosan kéne töltse, IE alatt meg is teszi, FF alatt szakaszosan tölt, így mindig megáll valahol és várnom kell. Még nem jöttem rá miért.
-
q13579
senior tag
válasz
EmptyParadox #42045 üzenetére
A hardveres gyórsítás ki-be kapcsolása nem segített sajnos.
Még mindig szaggatnak a 720p, vagy afölötti youtube videók sajnos.
Amit észrevettem, hogy a két magból csak az egyiket használja, mikor meg van nyitva a böngésző. Elképzelhető, hogy ehhez kevés már az amd x2 5000+-os technológiája?
Illetve segítene, ha az integrált videókártya helyett vennék egy dedikáltat?
A gond az, hogy nem tudom melyik irányba fejlesszek...
-
kispx
addikt
Popular Adblock Plus fork Adblock Edge to be discontinued
Használta valaki? Van már mindenki átállt uBlockra. -
DS39
nagyúr
a chrome saját flash playert használ, így az kevésbé mérvadó.
rakd fel a legfrissebb videó/hangkártya drivert, ugyanígy a firefox és a flash is legyen frissítve.
ha így sem jó, lehet játszani a HW-es gyorsítás kikapcsolásával vagy egy régebbi flash player telepítésével.
HTML5 módban is csúszik a hang a YT-on? -
grigo
őstag
Sziasztok!
Mivel tudom kiküszöbölni azt, hogy firefoxban csússzon a hang youtube videóknál? Meg úgy általában a videóknál?
Csak úgy teszt képpen felraktam egy chrome-ot de abban minden tökéletes még hd minőségben is. De megmondom őszintén nem akarnék csak emiatt chrome-ra váltani.
Van valakinek valami ötlete? Flash bővítmény telepítve. -
ceia
őstag
Már megoldottam, lecseréltem a CYS-t a legújabbra.
Érdekes, a régebbit pont azért tettem fel, mert az akkori legújabb szintén homokórázott pár videónál. De a mostani új (5.6.19) eddig hibátlan.
(#42065) Sspot
Én ezt akkor tudom elképzelni, ha pl. a cache túl nagy és a vinyón van. Nekem pl. csak 64MB és ramdisken van. -
törölt tag
Sziasztok!
Tudtok egy ésszerű magyarázatot mondani arra, hogy ha sokáig használok Firefoxot, akkor egy idő után belassul? Múltkor 2 YouTube tab volt nyitva, mégcsak nem is HD-ben ment a videó, de annyira belassult, hogy nem reagált semmire. Aztán feltettem a Chrome-ot, csak hogy kiderüljön, hogy a gépem halt-e meg.
Abban viszont tök gyorsan ment minden.
Munkatársam most újságolta hogy ő meg pont az ellenkezőjét csinálta; Chrome-ról váltott vissza Firefoxra.Mitől lehet?
CCleanert futtattam rajta, nem igazán változott semmi. Kiegészítők/addonok nincsenek.Nem értem...
-
ceia
őstag
(#42048) nfsu17, (#42049) scope2007
Köszönöm mindkettőtöknek! Megpróbálok még ezt-azt, hátha megjavul. Vagy ha nincs más, újból felrakom. Egy régebbi verzió van fent és már nem tudom honnan szedtem, emiatt nem próbáltam még a resinstallt. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
KaiotEch #42062 üzenetére
Köszönöm, az első lesz nekem jó szerintem, mert nem galériák vannak, hanem egy csomó direkt link külön, emailben.
Még egy kérdés: A NAS-om oldala kapásból bejelentkező oldalt dob ugye, hogy bármihez hozzáférjek. Meg van jegyeztetve vele az oldalhoz tartozó user/pw páros, eddig be is írta őket a két mezőbe, nyomtam egy belépést és már bent is voltam. Most "megjegyzi" a usert, belekattintok abba a mezőbe, rákattintok a userre, és akkor kitölti a jelszót is (nem nincs több user és pw páros hozzá, hogy választani kellene, egyszerűen nem tölti ki alapból). Van erre bármilyen megoldás, hogy kitöltse, amint megnyitom az oldalt?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Van arra megoldás, hogy különböző tabon megnyitott (direkt linkes) képet lementsek mondjuk 1 kattintással? Sok képet kell lementem napi szinten és mindig direkt linket küldenek a képekről, amit általában egyszerre megnyitok aztán mentegetem jobb kattintással, de ezt meg lehetne oldani valami kiegészítővel?
-
válasz
Directors #42057 üzenetére
Szia.
about:config -> browser.startup.page -nél mi szerepel? Amúgy MalwareBytes futtatása ajánlott.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Mostanában mindég egy adott oldal jelenik meg nyitóoldalként amit sehogyan nem tudok megváltoztatni. Hiába állítok be egy másik oldalt nyitó ablakként.
Tudnátok nekem ebben segíteni? -
-
-
ceia
őstag
Bizonyos videókat nem tölt le a CYS a Youtuberól, csak az elfoglaltságot jelző a kis anim megy.. Pl. ezt: [link] Valaki kipróbálná, hogy nála letölti-e? Jó lenne tudni, hogy ezt tényleg nem tudja, vagy csak nálam van valami hiba
Viszont van olyan online letöltő oldal, ami simán lehúzza ahogy akarom. OnlineYouTube.com
-
Subimp
tag
Sziasztok!
Kb. egy hete, ha elindítom a Firefoxot a laptopon kéri a google fiók belépési kódját. A pc-n ilyet nem csinál. Tudtommal semmit nem állítottam át, mit csináljak, hogy ne kelljen mindig bejelentkeznem? -
q13579
senior tag
Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne. Létezik, hogy nem elég a firefox-nak egy AMD Athlon 64 5000+-os kétmagos CPU?? (2x2,6 Ghz).
A gépbe most szereztem nagy nehezen memóriát, így 2x2 Gb megy benne. Viszont ha megnyitok egy youtube video-t, 70-100 % között ugrál a CPU kihasználtság a firefox-nál. Leesett az állam.... Nem hiszem el, hogy sima egyszerű böngészéshez is négy magos gép kellene már....:S.
-
Rimuru
veterán
válasz
Nagymelák #42040 üzenetére
Írd át 3-ra és nézd meg újraindítás után. Ha marad három akkor elvileg az előző füleket hozza majd be, ha megváltozik akkor valami hiba tényleg van vagy egy kiegészítő mondjuk reseteli. Utóbbit tesztelheted úgy hogy 2x indítod el egymás után a safe módban, és az elsőnél beállítod (így sem ki- sem bekapcsoláskor nem tudja átírni kiegészítő).
-
válasz
nfsu17 #42034 üzenetére
Itt nem is számít, hogy a Shockwave Flash aktiválva van mindig, mert itt az Adobe Flash-t kérdezi. Nézd meg légy szíves, hogy YT-on tudsz-e videót lejátszani.
(#42035) Nagymelák: Egy CCleaner-t futtass a gépen, nálam javított már olyan hibát, hogy csak pislogtam. Ezt nem mondom 100%-ra, de egy próbát megér.
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Arra tud valaki valamilyen ötletet,megoldást adni hogy hogyan lehet elérni azt hogy az utolsó látogatott oldalakkal induljon a böngésző! A beállításoknál hiába jelölöm be mindig a Binggel indul el,TabMix van fent de ott is állíthatok bármit ez a nyüves nem akarja az igazságot.
Üdv
-
-
Üdv. Tudna nekem valaki olyan plugin-t ajánlani a bookmarkokhoz, ha görgővel megnyitom(hogy új lapon jelenjen meg), akkor nem záródik be a panel? Köszönöm!
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Nem tudtam melyik topicba írjam a problémámat, mert igazából mindenhová tartozhat.
Már egy jó ideje problémám van a böngészőkkel. Meg akarok nyitni egy lapot semmi gond, de sokszor már másodjára se engedni megnyitni újra, de harmadjára biztos nem. Youtube videóknál is szokta csinálni. És ami a lényeg, hogy asztali és laptopon is egyaránt csinálja. Opera, Firefox, Chrome, mindháromnál ugyanúgy csinálja. Asztali gépemen Win7 van, laptopon XP, mindkettőnél csinálja. Teljesen tanácstalan vagyok. És roppant idegesítő. Valami bővítmény hiba lehet? Csak az a furcsa, hogy mindkét rendszeren mindhárom böngészővel? Tud valaki valami okosat mondani? Előre is köszönöm. -
dethroner
veterán
Az miért van hogy a youtube-ban ha a váltogatom a videó méretét megakad a hang egy pillanatra?
-
NickNév
csendes tag
-
-
katt777
félisten
válasz
Steelmanus #42016 üzenetére
Mizé?
-
katt777
félisten
Ma eldobta magát az egész rendszer (tv tuner hang kiakad, kép befagy, reset sem segít) netezés közben (más is járt így). Hardver nem lehet, mert ezzel a beállítással megy már több mint 1 éve. Kizárásos alapon Windows 8.1, de ezt sem frissítettem mostanában, vagy az új Firefox (37.0.1), mert azt viszont igen. Lehet ilyen hibája is?
-
Rimuru
veterán
válasz
DJ. Ru$y #42012 üzenetére
Az is durva, sok kiegészítővel, ha letiltom őket akkor ~150Mb az indulás. Eddig ~1300Mb-ig ment fel a használat. Most letiltottam pár kiegészítőt (a legfontosabbak maradtak) egyelőre úgy nézem volt ott is pár memóriaszivárgás most ~370mb a használat. Majd pár nap múlva kiderül a "valós" eredmény.
-
Rimuru
veterán
Tényleg? Akkor lehet van még remény. Hírt nem tudok róla, viszont amikor elkezdték bevezetni az új gyorshívót nagyon nem akart működni, csak usercss-el tudtam megoldani, akkor lehet a háttérben hegesztik ezt is. Azóta engem már nem érint, csináltam sajátot egyszerűbb volt mint szórakozni vele.
-
katt777
félisten
A mai naptól némelykor befagy egy-egy lap. Mások között tudok váltani, de arra az 1-re nem. Mitől, és mi a megoldás?
-
margithid
veterán
Firefox kiegészitőket szeretnék telepíteni, de mikor megnyitom az oldalt teljesem szét van csúszva az egész: [link]
Mi lehet a baj?
Másik gépen tök jól bejön, és ezen a gépen is chrome böngészővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest