Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eGPU tapasztalatok
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Úgy még nem néztem, de ha megint gond lesz, majd kipróbálom. Így nézett ki. A meglévőket tiltotta, felrakni meg már nem engedett semmit. Egyelőre a 115.21esr-rel nincs gond nálam. Ha gond lesz, kipróbálom brd, valamint a te tanácsodat is. Most hogy említettétek, régebben már tényleg volt ilyen kiegészítős ugratás.
ekkold: köszi, észben tartom a waterfoxot is. Szorul a hurok a win7-hez ragaszkodók nyaka körül.

-
Csupingo
veterán
Ha jól rémlik, a régi oprendszereken (win7,8) működőket. Pontosan melyik verzióig, azt nem tudom, nekem 106 volt. Ami még most is használható, az a 115esr.
Ez egy régebbi cikk, de ha a 115 is most márciusban lebénul, akkor kezdhetek mással próbálkozni.
-
Csupingo
veterán
Hüpp! Lelőtte a régi foxokat a mozilla. Egyelőre annyit látni, hogy a kiegészítőket letiltja és nem enged újat telepíteni.
-
Csupingo
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Lehet, hogy az oldalról törölték már a letölthető fájlokat, mert nekem se jelenik meg semmi más böngészővel se.
Itt nincs ami neked kell? -
-
Csupingo
veterán
válasz
Sz_Imre
üzenetére
Nekem ilyet akkor csinál, ha egy lap lefagy, vagy nagyon lassítja a böngészőt és emiatt bezárom teljesen. Aztán a következő indításnál visszatölti az oldalakat. De leginkább akkor van, ha bezárás után rövid időn belül indítom újra. Ilyenkor írja is, hogy még fut a háttérben.
-
Csupingo
veterán
Jobb gomb a videón és információ vagy mi, itt írja, hogy épp milyen formátumot használ. Most telefonról nem tudom, hogy pontosan milyen néven találod.
-
Csupingo
veterán
válasz
Rage47
üzenetére
1-2 éve rémlik, hogy bizonyos nvidia driverek okoztak ilyet. Esetleg ezt lehet még 0 0-ra állítani.
Nvidia vga estén még talán ez: NVIDIA control panel - Adjust desktop color settings - Content type reported to the display -> Desktop programs. -
Csupingo
veterán
válasz
gyulaszu
üzenetére
Nem pont erre, de hasonló gondra javasolták ezt a tab reloader nevezetű programot. Szerintetek ez nem lehet jó? Nem tudom lehet e fixen rögzíteni a füleket, tabokat, vagy oldalakat. Ha lehet, akkor elvileg ez tudja frissíteni a háttérben. (Gondolom, bár lövésem sincs róla.
) Majd valami okosabb kijavít. -
Csupingo
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Ezek voltak az akkori javaslatok:
Nem tudom, hogy másnál is megoldás-e, de nekem sikerült megoldani úgy, hogy a profilmappában levő handlers.json fájlt megnyitva megkerestem a következő részt, ami nyilván mindenkinél az adott torrent klienst tartalmazza:
"application/x-bittorrent":{"action":1,"handlers":[{"name":"Azureus.exe","path":"C:\\Program Files\\Vuze\\Azureus.exe"}],"extensions":["torrent"],"ask":trueitt a legvégén az ask után false volt, amit átírtam true-ra és igy megjelent az alkalmazáslistában ahol be tudtam állítani hogy rákérdezzen megint.
Elvileg megvan a megoldás az újfajta letöltések kikapcsolására, ezt kel "false" -re állítani:
browser.download.improvements_to_download_panelEzután kipróbáltam, hogy átmozgattam handlers.json fájlomat máshova, igy a Ff egy újat hozott lére ami ugyebár nem tudja hogy pl. a torrentekkel mit kellene csinálni, rákattintva feldobta a régi jól ismert ablakot hogy mit tegyen .
címsorba beírod hogy about:config, és ott beírod hogy improvement, csak ezt az egy bejegyzést adja ki elvileg, aztán rákattintasz 2x hogy a true-ból false-ra állítódjon, és ennyi.
https://logout.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_65459-65459.html
Ez a beállítás önmagában még nem elég, a Beállítások > Általános lapon, a Fájlok és alkalmazások > Alkalmazások ablakban még be kell állítani, hogy mi történjen a PDF linkekre kattintva.
Beállítások->általános->alkalmazások
címsorba : about:config
_ improvement
browser.download.improvements_to_download_panel : falseabout:config
browser.download.improvements_to_download_panel : false
Szia, nyisd meg a beállításokat, azon belül az általános részt, görgesd le fájlok és alkalmazások részig itt pedig lesz egy sor ahol ott lesz a PDF és mellette hogy mit csináljon nálam az van beállítva, hogy "megnyitás Firefox-ban" erre a sorra kattints itt van egy lenyíló menü és tudsz módosítani.
-
Csupingo
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ilyet néha látok mostanában adblock-kal, de x-szel bezárva többet nem jön elő. Reméljük rövid időn belül nem lesz erőszakosabb, vagy eltüntethetetlen.
-
Csupingo
veterán
válasz
Visormail
üzenetére
Én többnyire nem szoktam bejelentkezni. Ilyenkor azt csinálja nekem a 10 éve telepített, nem állítgatott adblock+ -szal, hogy 3-5 másodpercig karikázik kicsit (gondolom itt lenne a reklám), aztán indul. Ez még teljesen tűrhető.
-
Csupingo
veterán
válasz
villamos
üzenetére
Minden blokkolót kikapcsoltál? Itt a srácok arra jutottak, hogy a PH használ új sütit és ezt kell rendbe tenni a blokkolóban.
-
Csupingo
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Pl. itt nyomtál rá a kis térképre?
-
Csupingo
veterán
Valószínűleg a munkahelyemen is frissült a firefox és már nem tölti ki a felhasználó neveket a bejelentkező ablakokban. Valaki tud már erre megoldást?
-
Csupingo
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nézd meg, hogy melyik milyen codec-et használ lejátszáskor, lehet, hogy abban van eltérés.
-
Csupingo
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
És ha onnan vissza kattintasz a "főlapra", ahonnan többet nyitottál, vagy bezárod azt, amit utoljára néztél és visszamész a főlapra, és újakat nyitsz, akkor hova teszi? Majd legközelebb jobban figyelek, de úgy rémlik, hogy nálam sincs ebben rendszer.
-
Csupingo
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Áááá. A 72-est.

-
Csupingo
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Az az érdekes, hogy nekem nincs, csak gyorsan kerestem a netről egy ilyen képet, mert rémlett, hogy én is találkoztam már vele többször a beállításoknál.
-
Csupingo
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ezen csodálkozom én is, mert itt kéne lennie. Tuti, hogy ezt én állítottam be, de most nekem sincs ott. Esetleg arra tudok gondolni, ha innen kiveszem a pipát, akkor talán újra választható lesz a beállításoknál is.

De nem biztos, ezért elmentem én is az about:config-os megoldást. -
Csupingo
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Pl. ha 1 ablakod van 1 lappal megnyitva, akkor nem kérdez, de ha 1 oldalad van min. 2 lappal, akkor már kérdez bezárás előtt. Legalábbis a régebbi verziókba talán csak ilyen lehetőség volt.
-
Csupingo
veterán
válasz
egykori
üzenetére
Köszi! Elraktározom ezt is. Most azt próbálom, amit Crus javasolt. Egyelőre jónak tűnik, de még nem vagyok 100%-ban biztos bent, mert nekem csak naponta kétszer szokott felugrani az az ablak.
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Jut eszembe. Tud valaki olyan oldalt, ahonnan addon-ok régebbi változatait lehet letölteni? Konkrétan a search by image érdekelne.
-
Csupingo
veterán
válasz
creed33
üzenetére
Igen, ott még tényleg nem volt macerás. Az az érdekes, hogy én a 72.0.2-es változatot használtam, aminél simán működött a könyvtár bemásolós json file-os megoldás, aztán 1 hete meghalt az ssd-m. Most meg hiába tenném vissza a 72-es firefox-ot ezzel a módszerrel, az első újraindítás után 72.0.2-re frissít, a második után meg már a legújabb 100 akárhányasra. Már az is tojik mindenre.
-
Csupingo
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Arról nem írtam, hogy milyen formában kéne fejleszteni. Mindenki azt csinál amit akar. Nyugodtan tolhatják naponta is a friss változatokat, csak én ahhoz a szűk réteghez tartozom, akik képesek megmaradni egy régebbi, hibátlan, stabil, a nekem kellő feladatot tökéletesen ellátó verziónál. Minek cserélgessem, mikor az égvilágon semmi gondom nincs vele? Az ismeretlen, bizonytalanért? (Mostanában bármiről váltottam, csak szívtam.) Ha valamiből kiadták az 1,2,3-as verziót és nekem a 2-es tetszik, akkor hadd döntsem már el, hogy váltok e. Persze ilyenkor rögtön megjelenne a lyukas sajt hívők, de azt is én hadd döntsem el, hogy vírustanyát csinálok e a gépemből, vagy nem. Persze ilyennel se találkoztam még, hogy valami megette a gépemet egy régebbi program miatt. Biztos van, de amiatt nem fogok minden programot frissítgetni. Tűzfal és víruskereső természetesen van.
-
Csupingo
veterán
Most így melóban konkrét dolgok nem jutnak az eszembe, de mindig sírva menekültem vissza az új verziókról. Pl. volt egy oldal, ami nem jól jelent meg az új változatokkal. Nagyon ráértem és addig lépkedtem vissza a verziókban, míg a 72-nél jó nem lett. Meg nekem a címsorba volt betéve a google translate, amit oda beírtam, azt lefordította, ha az ikonra kattintottam. Sok más bosszantó dolog is volt, de most nem jut eszembe. Mondjuk nekem a kikapcsolhatatlan frissítésektől is azonnal felforr az agyvizem. Legyen az bármilyen program.
-
Csupingo
veterán
Most már engem is kezd idegesíteni a firefox erőszakos frissítése. Waterfox-ból, vagy más változatból van olyan, amivel 72-es verzió környékén lehet maradni és még kikapcsolható a frissítés?
-
Csupingo
veterán
Milyen vga-d van? Av1-et, vagy vp9-et támogat? Hardveres gyorsítás be van kapcsolva a firefoxban?
Szerk: a videón jobb klikkes statisztikánál 0 eldobott framet ír? Akkor talán a videó és az asztal eltérő képfrissítése miatt csinálja, vagy pl. nvidia-nak volt hibás vga drivere, ami miatt akadoztak a youtube videók.
-
Csupingo
veterán
válasz
pruzsi
üzenetére
Az utolsó 1-2 oldalon erről megy a diskurzus itt a topikban. Talán találsz használható megoldást. Addig is itt van zanzásítva.
-
Csupingo
veterán
Helló srácok!
Nem tudtok valamit? Valami változás történt az zinterneten? Több oldal nem működik rendesen régi, 72-es firefox-szal. Van ami nem kattintható, vagy hiányoznak elemek, nem jelennek meg normálisan a dolgok.
Új operával nincs gond.Ha nagy a baj, akkor költöznék új mozillára próbából. A keresési előzmények átvihetők, vagy sajnos semmi sem?
Míg ezt leírtam, már újra működnek a rakoncátlan oldalak.

-
Csupingo
veterán
Nem a vegyes tartalmat kell engedélyezni? (Nálam a 72-nél nincs ilyen beállítás és nálam sincsenek képek erre hivatkozva.)
Ha már ez a téma, nekem a komplett ipon oldalak sem működnek a 72-es firefox-szal. Ott vajon mit változtattak?
-
Csupingo
veterán
Nálam a 72.0.2-nél alapból false a http3 értéke.
-
Csupingo
veterán
válasz
farkas-j
üzenetére
Viccesek a srácok. Ha ilyen poénos hibaüzenetre volt idejük, akkor ezt arra is fordíthatták volna, hogy jobban összekalapálják a képmentőt.

(Mondjuk jobban szeretem az ilyen üzeneteket, mint a snassz 404-et, 503-at, qr kódot, stb. Azért mosolyt csalnak az ember arcára a nehéz pillanatban is.)
-
Csupingo
veterán
válasz
tibaimp
üzenetére
Nem tudom, hogy ez eltér e az általad használttól, de így is kipróbálhatnád, hogy elvileg a magyar változatot töltöd le.
-
Csupingo
veterán
válasz
totron
üzenetére
Köszi a tippet! Ezt találtam, jónak is tűnik.
-
Csupingo
veterán
Tudom, kövezésre készüljek, de azért megkérdezem. 72.0.2-es firefox-ot használok, amin már régóta le voltak tiltva a frissítések, a distribution mappa, és policies file bemásolásával. Nem is volt gond eddig, de most elkezdte a firefox frissítés letöltése ablakot feldobálni a jobb felső sarokba, amiben közli, hogy frissíteni kéne 91.0.1-re.
Ezt el lehet valahogy tüntetni, vagy más módszerrel kikapcsolni a frissítések keresését? -
Csupingo
veterán
válasz
Predator2
üzenetére
A video downloadhelper-t próbáltad már? Az egy egyszerű böngésző kiegészítő. Jdownloader2-nél elvileg az oldal címét kell a vágólapra másolni, aztán vagy megjelenik egyből a programban, vagy jobb klikk az ablak közepén és új link hozzáadása. (Azt nem tudom, hogy a jdownloader2 akkor is működik e, ha nem ismeri az adott oldalt.)
-
Csupingo
veterán
válasz
looser
üzenetére
Nekem is csinált már többször ilyet nvidia oldalakon. Sajnos akkor másik böngészővel nem próbáltam, így nem vagyok biztos a diagnózisban. Szerintem inkább az oldal hibája lehet, mert valamikor rendesen működik, valamikor nem. A mostani linkeden lévő oldallal pl. nincs gond nálam sem.
Ez vagy talán ez nem jó? -
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Úgy rémlik, a win 10-ben lehet alkalmazásonként engedélyezni a hangot, mikrofont. Pontosan hol azt nem tudom, nem 10-est használok. Ha nem jutsz előrébb, kérdezz rá a topikjában is.
-
Csupingo
veterán
Ha pl. ide kattintasz, akkor se jó? Nekem olyat csinált, hogy fordítani nem volt hajlandó, pedig a google-ből indítottam. Talán kicsit más volt az oldal címe. Betöltött, de nem fordított semmit.
-
Csupingo
veterán
válasz
milan26
üzenetére
Eddig csak ezt találtam.
(#63045) csako: pont tőled idéztem.

-
Csupingo
veterán
A 83-as firefox kb. 8-szor okozott már képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt gondot. Ilyen nálam kb. 6 éve volt utoljára. Most a 84-es beta-t próbálom, ez stabilabbnak tűnik.
-
Csupingo
veterán
válasz
Rimuru
üzenetére
Ezek (L:/dl/upc/2020-11/21/584300_b9nihy5bjr7cmv3t_mozz.jpg)ki vannak véve(/L), mégsem tűnnek el.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Router gondok
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest