- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
válasz
Jack Oneill #69669 üzenetére
El is távolítottam! Minden Kiegészítőt!
WTF???
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Jack Oneill #69630 üzenetére
Gecko, de a WebRender és a Stylo, amik elég fontos részek már át lettek emelve a Servo-ból, ami Rust-ban készült. Elég modern.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #69630 üzenetére
Az a FF-é!
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Jack Oneill #69623 üzenetére
Rust motor ,Servo, elég új benne.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #69623 üzenetére
motorral kellene valamit kezdeni, modernizalni Fox alatt
Gondolkodtam már ezen, de ahogy látom a rengeteg:
- már alapban saját motorral nem is rendelkező böngészőt pl. Edge, Brave
- vagy akik kukázták (talán az Opera annak idején még volt saját motorja)Nem biztos, hogy van értelme böngéazőt fejleszteni. Persze ez addig marad így ameddig kellő szabadaág marad, mert ha kezdi bezárni a kiskapukat a Google a Chromium projektben úgy fog nőni az igény a saját böngészőmotor felé.
-
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill #69590 üzenetére
Az EU-ban ezt nem lesz egyszerű kivitelezni, meglátjuk mi lesz a valóság.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #69584 üzenetére
Sajnos az a weboldalakat is a Chromium-okra fejlesztik ez érződik, agyalok rajta, hogy átköltözöm. Mindenképpen kedvet csináltál elkezdtem majd tesztelni.
-
movax
őstag
válasz
Jack Oneill #69486 üzenetére
Én most láttam, mert kitették lakosságiba. 🙂
-
akaido
addikt
válasz
Jack Oneill #69452 üzenetére
Brave lesz szintén, amennyiben "nem lesz" Firefox. Remélem marad a Fox!
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #69452 üzenetére
Próbáltam már Windows 10 PC-n más böngészőt és Android telómon is (legfrisseb droid talán 14-esen alapuló MIUI) de egyiktől sem voltam hanyatt esve. Mindig arra lyukadtam ki, hogy "jóvanazúgy" és maradtam ennél, az nagyon hasznos, hogy ha könyvjelzőzök valamit az megjelenik a másikban, nem kell erre valami külön programot fenntartani.
-
ekkold
őstag
válasz
Jack Oneill #69397 üzenetére
Köszönöm, működik - de 480p-nál nagyobb felbontáshoz regisztrálni kellene...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #69396 üzenetére
Inkabb elkuldom a linket, mert normalisan sem tudom leirni 🤣
[link] -
Petya XT
senior tag
válasz
Jack Oneill #69352 üzenetére
Soha nem használtam, nem sok értelme van. Ez csak egy kérés, minden webhely úgy értelmez, ahogy akar. Szigorú mód, Ublock, Disconnect, Decentraleyes, ClearUrl. Kész is.
Ennyit tudtam tenni. Hogy mire elég, az más kérdés. -
válasz
Már akinek, nekem a Brave nem alternatíva a Foxhoz képest.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ha láttam cikket arról az oldalról akkor kb itteni IT cafe clickbait szint volt minden egyes alkalommal!
-
tonyrulez
őstag
válasz
Mert miért is? DNT-t amire szart minden oldal leváltják GPC-re, amit törvényileg be kell tartaniuk. Egyébként meg aki használ Firefox-ot, az használ uBlock-ot is, ami 100x jobban véd nyomkövetés ellen mint a DNT (ami lényegében egy lécci-lécci kérés az oldal számára).
Ja, és poén az egészben hogy DNT kérés tökéletesen használható fingerprintingrevannak akik javasolják is kikapcsolását
-
válasz
Jack Oneill #69192 üzenetére
+1, meg a Brave-re is.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #69157 üzenetére
A userChrome.css-t használom arra, hogy a könyvjelzőket tartalmazó mappában a felsorolt könyvjelzők (egymás alatt elhelyezkedő) közötti távolságot csökkentsem mert gyárilag túl szellős, és így görgetés nélkül is több látható.
-
5leteseN
senior tag
válasz
Jack Oneill #69139 üzenetére
Köszönöm!
Közben (újra-)felmerült kérdésem: Arra esetleg van a Firefox-nak valamije, hogy a szokásos fekvő kijelzőm ne az összes szükséges funkciójával elfoglalt felső 4 sorral csökkentse alig használhatóra a szöveges tartalmat a nézegetett oldalakon?
A Pivot álló formátuma nem-beállítható a HDMI monitorként használt TV állványával.
Azt négy felső Ffox-os beállító soraimat (vagy legalább többségét) tenném ki a jobb vagy bal-oldalra.
-
5leteseN
senior tag
válasz
Jack Oneill #69134 üzenetére
Ez az?
-
válasz
Jack Oneill #69131 üzenetére
Várom a válaszokat, angol magyar mindegy milyen nyelven hogy mi a neve a beállításnak!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #69124 üzenetére
Csak a cikkhez "elrejtett funkció". Úgy, hogy nem tudtam, hogy hol van 10 másodperc megtalálni. Emellett mégis hogy lehetne "nem ennyire rejtett" bármelyik funkció? A minden egy oldalon, végtelen scroll, sem egyértelműbb sőtt... (borzalom ha ABC sorrend, pl...) A minden oldalon mindent újra beállítani lenne a cél? na mindegy...
Nálam is kikapcsolt állapotú, mióta megjelent. Jó feature
-
5leteseN
senior tag
válasz
Jack Oneill #69124 üzenetére
Hol is lehet?
... +
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #69085 üzenetére
Megvan. Valoban ctrl B vagy H, de le kell nyitni ott a konyvjelzoket es az MI csevegot bejelolni.
-
válasz
Jack Oneill #69058 üzenetére
Én nem is tudtam erről a beállításról, ők hozzák az emberre a frászt.
-
válasz
Jack Oneill #69058 üzenetére
-
Dr V
őstag
válasz
Jack Oneill #68992 üzenetére
Telekom, de ahogy írtam, privát/másik böngésző/másik eszköz mind jó volt.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #68966 üzenetére
Ez magyarul amit én írtam angolul #68963-ban... (csak mindenem "alapból angol", állítgatni nem akartam, így köszi)
1-2 rákeresést így is úgy is megér.#68967 movax Inkább használj más keresőt, ha elkerülnéd, hogy a -nagy eséllyel- google fiókba belépett készülék -ami kb percenként kommunikál minden eszközazonosítót a google szervereivel- ne legyen azonosítható ugyanazzal a szerverrel kommunikáló google kereséssel (ami ugyanúgy megkapja ugyanazokat az eszköz azonosítókat [ha nem is pl imei-t, de milisec-re pontos időt/időeltérést, kijelző felbontást, ip-címet.... hasonlókat]).
Ha ugyanúgy kell gstatic.com pingelés google fiókos belépéshez, mint bármikor mikor recapcha-t/google-capcha-t töltesz ki máshol mikor máshova lépnél be, akkor már minden veszett.... itt jön képbe pl a ublock, amivel pl a felesleges (nem belépéshez kellő) google elemeket is lehet blokkolni amíg nem kellenek kifejezetten. #hardmode
-
movax
őstag
válasz
Jack Oneill #68966 üzenetére
Nem lehet tudni, hogy mi zajlik a háttérben, akkor is, ha kikapcsolod. Érdemes valami jó szarblokkolót is feltenni, pl. uBlock Origin-t (amíg persze ki nem derül, hogy ők is eladták a lelküket jó pénzért, ez egy ilyen örök bizonytalan harc a szemét ellen). Én kikapcsoltam, de van uBlock és külön konténerekben tartom pl. a Gmailt, FB-ot, böngészést, munkaügyeket, stb. Nem tudom, milyen hatásfokkal, de valamennyit biztosan ér. Mobilon minden google-keresésemet privát ablakban tolom, de lehet, hogy ez is csak szemfényvesztés.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #68959 üzenetére
Nem, mert nem akarok döntögetni akkor amikor nekik jó, hogy most az adott valami ami véletlenszerűen bekapcsol az jó-e nekem, vagy vagyok-e hajlandó adataimmal támogatni...
Egyébként van azabout:studies
"oldal", amin van a link hozzá, bővebb infókért.
Mondjuk lehet, hogy egy publikus konyvtár adminjaként engedélyezném, vagy hasonló... mert az ilyenek segíthetnek, de személyes gépen inkább ilyesmiket nem kérek! -
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #68957 üzenetére
Körülötte biztos van egy learn more.... Amennyire emlkészem azok lehetnek használati szokások elemzésa, vagy akár beállítási változók... Egyszer, régen olvastam utána...
-
válasz
Jack Oneill #68945 üzenetére
Egyelőre sajnos igen.
-
yanna
addikt
válasz
Jack Oneill #68845 üzenetére
Nem futtattam 1-2 hónapja legalább.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #68817 üzenetére
Passz, egy dolog zavar: ha írok egy hozzászólást itt és átmegyek egy másik oldalra (amit mellé nyitok) mikor visszatérek "frissül" és amit addig írtam elvész.
-
Petya XT
senior tag
válasz
Nálam is sokat evett, maradt a Brave.
-
válasz
Jack Oneill #68819 üzenetére
Igen
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jack Oneill #68819 üzenetére
Használok igen, de semmi gondot nem okoz.
-
válasz
Ez egy jó kérdés, mert nem tudom, hogy kevesebbet kéne-e fogyasztania, mint amennyit most eszik
Vagyis nem merül tőle a telefon észrevehetően nagyon.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #68788 üzenetére
Megoldva. Lefrissult hasznalat kozben, mar latom.
-
brd
nagyúr
válasz
Jack Oneill #68777 üzenetére
Ha a UI-on tüntetted el, akkor customize a tab-bar on és ott lesz valahol az ikon és vissza tudod húzni a helyére, ha pedig userChrome.css-ből, akkor azt a sort kell eltávolítani/kommentelni, ami eltávolítja (ezért hasznos a komment a sorok elé, hogy mit csinálnak
).
-
Rimuru
veterán
válasz
Jack Oneill #68750 üzenetére
Eredetileg ez is extension formaban volt jelen, en kb FF 123-ig ezt is hasznaltam mert jobb volt mint a mar bepitett (tobb nyelvet tamogatott). Van olyan ami meg mindig hianyzik belole, pl kijelolt szoveg forditasa.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #68747 üzenetére
-
válasz
Jack Oneill #68741 üzenetére
Pedig van. Ott van a beállításokban:
-
DS39
nagyúr
válasz
én sem találkoztam még vele.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
FF-é, csak gépen megy, és elméletileg mindenkinek bekapcsolták egy ideje... ESR-meg ESR...
De fent a kapcsoló(csak gép: eszközön fut, és nem szerverrel beszél)
-
válasz
Jack Oneill #68652 üzenetére
Próbáltam másik böngészőből mindenféle blokkoló nélkül végignézni egy YT videót. Egyszerűen NEM tudtam. Minden előretekerésnél bedobott egy CSOK reklámot, egy 15 perces videó alatt vagy 5-öt...
-
válasz
Jack Oneill #68554 üzenetére
Igen jól érted, bár a PH csak egy példa volt, de pl. online fizetéskor is tud ez kellemetlen lenni, ha átlépsz a banki appba jóváhagyás miatt, majd mire visszatérsz a firefoxba, az újratölti az oldalt.
Mivel én moderátorként emelt jogkörű vagyok a PH-n, ránk kicsit más policy vonatkozik.
-
-szabi-
addikt
válasz
Jack Oneill #68511 üzenetére
Megnézem, köszi.
SZERK:
Ez is előugró ablakos. -
válasz
Jack Oneill #68511 üzenetére
Ugyanezt használom én is. Nagyon praktikus a használata, jól és érthetően fordít.
-
válasz
Jack Oneill #68462 üzenetére
Mi az a chrome?
-
kiváncsi f..
tag
válasz
Jack Oneill #68255 üzenetére
-
kiváncsi f..
tag
válasz
Jack Oneill #68253 üzenetére
De igen, a Revo Uninstallert használtam az eltávolításhoz. Azért, mert rengeteg regiszteri bejegyzést, maradványt talált és távolítottam el el általa.
Sőt még 2 regiszter tisztítóval is átnézettem az újratelepítés előtt.
De miért vagy ezen ennyire meglepődve?
Az csak nem probléma, hogy tiszta gépre akartam feltelepíteni?
Vagy a Revoval van, volt gondod? -
lck
senior tag
válasz
Jack Oneill #68226 üzenetére
Ez kb.nem az szint, amikor egy FB posztban az erélyes felhasználó nem járul hozzá az adatai további felhasználásához ?
-
8th
addikt
válasz
Jack Oneill #68222 üzenetére
FF alól a Google keresője rengetegszer direkt nem dob semmilyen találatot csak egy üres fehér lapot míg Chrome és az Edge alatt jól működik. És biztosan szándékos a dolog mert amikor a Google keresője épp "köhög" a DuckDuckGo simán működik. Undorító ez a hozzáállás.
-
nullpoint
őstag
válasz
Google térképpel már évek óta ezt csinálja, abból mégsem volt hír.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Igen, Edge jó is volt eddig, de nálunk 2 napja nem működik minden videónál az átküldés, olyan oldalakon, ahol 3 napja még jó volt. Üres fekete képet küld csak át. Azokon az odalalon megy csak át a videó képe, ahol van külön Google Cast jel
. Lehet megint újítottak/frissítettek.
-
classic B
senior tag
válasz
Jack Oneill #68083 üzenetére
Eszköztár testreszabása -> Firefox áttekintés
Drag&droppal az első fül elé helyezni. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #68083 üzenetére
Az lényegében egy munkamenet összefoglaló mamár.
-legutóbbi oldalak
-megnyitott fülek listája
-nemrég bezárt fülek listája
-más eszközök (ff-profil sync-es) fülek listája
-előzmények
Ezek vannak rajta (képemen az a felület mutatja akítvan, csak olyan profilban ami mindent törölget, kilépéskor). Hogy hogyan lehet visszahozni passz... a Changlelog Hivatkozik RÁ << itt le van írva hogy tűntethető el és hozható vissa...Meg most látom, hogy a firefox account mostantól mozilla account lesz
#68084 LK Nem néztél bele egykbe sem? (pl notepadban, vagy valamiben)
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Jack Oneill #68016 üzenetére
Köszi! uBlock Origin van nekem is. Egyáltalán csinálhat ilyet a Google? Szerintem ingyenes tartalomnál nem. Csak ha fizetőssé tenné a Youtube-ot, akkor korlátozhatja ki nézheti, ki nem.
Ha böngészőből nem megy, valami külön alkalmazás kellene. Mediaboxon YT kiegészítővel nincs reklám, illetve Androidon Revanced YT-al sincs. -
Csupingo
veterán
válasz
Jack Oneill #67883 üzenetére
Pl. itt nyomtál rá a kis térképre?
-
Nyíl
tag
válasz
Jack Oneill #67883 üzenetére
Betölti a térképet és tudsz nagyítani is a helyre?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Jack Oneill #67870 üzenetére
Na majd este ránézek
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Jack Oneill #67867 üzenetére
Nálam csak annyi történt,hogy telepítettem az amd videó drivert a legújabbat Adrenalin 23.8.2 nem tudom ez zavarhat e be a dologba?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Jack Oneill #67855 üzenetére
Igen, megcsináltam, és valóban, még mindig csinálja. Elég bosszantó
szerk: most is, megírtam ezt a kommentet, KÜLDÉS, erre visszaugrik kb. 6 hsz-t....
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Jack Oneill #67852 üzenetére
Nekem meg nem frissült!
-
Syl
nagyúr
válasz
Jack Oneill #67852 üzenetére
Nálam ugyanúgy jelen van a hiba.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #67830 üzenetére
Oké, de ez az után történik, topikon belül, csak OP rosszúl fejezte ki magát.
Én is jobb oldalon a már hozzászólt dolgoknál látom, hogy pl a tegnapi cikkhez jött 20 hsz. Miután pl én tegnap megnéztem. Tegyük fel volt akkor 20, én szóltam hozzá a 21.-et.
Kattintás után nem a 21.-et, vagy 22.-et jeleníti meg, hanem 10.-et, 11.-et... -
tibaimp
nagyúr
válasz
Jack Oneill #67830 üzenetére
Hol legfelül? Nem értem mire gondolsz.
-
ekkold
őstag
válasz
Jack Oneill #67789 üzenetére
Úgy túnik, hogy nem, azóta mióta beállítottam, egyelőre jónak tűnik.
-
ekkold
őstag
válasz
Jack Oneill #67785 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Jack Oneill #67744 üzenetére
Most már neked sem látszik? Érdekes. Lehet, hogy olyan beállítást vitt neked tovább, ami már el sem érhető? 116.0.1 van nekem, de gondolom neked is a legfrisebb.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Jack Oneill #67709 üzenetére
Jah nyavalygás, mert nem tudod mi miért zavar.... :\
Még szerencse, hogy itt a topikokban a mások által feltett kérdések nagy része olyan hú de értelmes és fontos.
Pl elromlott a böngészőőő, mert nem tud belépni, nem tölti be valamit, aztán eszébe sem jutna törülni a sütiket, meg a gy.tárat, vagy kikapcsolni a reklámblokkolót mielőtt kérdez. Ilyen alap szintű dolgokkal vannak tele a szakmai topikok. Aki meg nem valami alapszintű dolgot kérdez, az meg hülyének van nézve. -
válasz
Jack Oneill #67702 üzenetére
Sőt (szerintem) jobb/gyorsabb, hogy helyből keresi elő a fájlt és nem máshonnan minden induláskor...
-
DS39
nagyúr
válasz
Jack Oneill #67702 üzenetére
Ez igazából addig volt érdekes, amíg az emberek zöme lassú hdd-t használt. Manapság már ennek kisebb jelentősége van.
-
svgyula
addikt
válasz
Jack Oneill #67672 üzenetére
Szia! Nálam is működik, igaz két lépésben. Ne kell kapcsolni a feliratokat utána a "fogaskerék" ikonnál az automatikus fordításnál a magyart kell választani, persze ha van egyáltalán felirati lehetőség! Nincs minden vieóhoz ahogy néztem.
Ja és nálam van minden Enhancer for YouTube™, és mindenféle blokkoló és mégis van felirat...... -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #67672 üzenetére
Szia nekem van, legfrissebb stabil Firefox. Jellemzően a kiegészítők zavarnak be és esetleg valamilyen beragadt süti. Főleg egy reklámblokkoló zavarhat be a legjobb a tiszta lap: töröld a reklámblokkolót restart a böngésző majd telepítsd újra. Ez sokszor kiüti a hibát és rendbe is fog jönni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #67590 üzenetére
Nem jó mert extra adatokat juttatsz vissza magadról, jó mert extra adatokat juttatsz vissza annak aki a programodat csinálja.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #67581 üzenetére
Én azt az érezhető tehetetlensége, csúszása miatt elsőnek lövöm ki...
-
viperabácsi
addikt
válasz
Jack Oneill #67578 üzenetére
mindjárt ránézek
Megoldotta !
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Jack Oneill #67409 üzenetére
Nem 4k, 720, 1080 alatt is csinálja.
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
Jack Oneill #67271 üzenetére
Ha feltolom akkor is néma.
-
farkas-j
őstag
válasz
Jack Oneill #67269 üzenetére
Köszönöm!
-
Visormail
addikt
válasz
Jack Oneill #67200 üzenetére
Semmit, csak a defender van. Semmi nem segített, mára meg megjavult magától.
Salamander: a digi dns-ével múltkor egyáltalán nem jött be az oldal, azóta google dns van a routerben. De mondom chromeban meg működött tegnap is.
-
akaido
addikt
válasz
Jack Oneill #67200 üzenetére
Azon lamentálok, hogy ha pl. a virnyzargatója kavarna be, akkor az a Chrome-ban is éreztetné a hatását, nem? Nála pedig a Chrome alatt hibátlan az ominózus oldal.
-
Golyobis
tag
válasz
Jack Oneill #67183 üzenetére
Nem telepítettem semmilyen fordítót, csak a firefox lett feltelepítve.
Lehet akkor, hogy nem is a firefox, hanem a google kereső csinálja (egyellőre ott sem találtam meg a fordítás kikapcsolását)?
A keresési találatok között szoktam találni néha .com és .ru meg hasonló végződésű találtatokat full magyarra fordítva, de gyakran csak utólag jövök rá, hogy nem is magyar oldalt olvasok.
#67184 Grg
Ja, meglehetősen idegesítő...
-
Csupingo
veterán
válasz
Jack Oneill #67171 üzenetére
Nézd meg, hogy melyik milyen codec-et használ lejátszáskor, lehet, hogy abban van eltérés.
-
porse
őstag
válasz
Jack Oneill #66839 üzenetére
Persze, meg állhatnék sorba akár a postán csekket befizetni, de nem fogok.
Beírni a kártya adatokat sem biztonságos ennyi erővel.
De akkor nem lehet ilyet elmenteni. -
classic B
senior tag
válasz
Jack Oneill #66761 üzenetére
Ublock Originből már egy ideje kint van a tesztverzió pl. webstoreon, ami Manifest V3 kompatibilis. Ublock Origin Lite néven kell keresni.
-
válasz
Jack Oneill #66761 üzenetére
Amíg lesz Fox, Én tuti azt fogom használni. Nekem egyszerűen az adatkezelési botrányok (vagy legalábbis botrányos hozzáállás), amik az Edget, a Chromeot és az Operát körbe lengik, nekem ezt nem veszi be a gyomrom.
Tisztában vagyok vele, hogy a Firefox is végez ilyen irányú adatforgalmat, de még mindig inkább Nekik adom meg az esélyt. Nem egy rossz cég, sokat fejlesztik ezt a böngészőt, igaz, az utóbbi időben csökkent a népszerűsége, de még mindig ott vannak, remélem ez így is fog maradni. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Jack Oneill #66751 üzenetére
-
mufflika
tag
válasz
De tovább fejlesztett, nem amit a csodálatos chrome használ. Reklám blokkoló, követés blokkoló, meg még egy harmadik is van.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Csak a firefox, waterfox, librewolf ami gecko alapú nagyobb név, az összes többi már chromium
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Jack Oneill #66722 üzenetére
Én már egyáltalán nem értem ezt az egészet... A Port.hu, kis ideig ment úgy, hogy az uBlocknál kikapcsoltam az adatvédelmet, ám most már úgy sem megy, folyton felugrik a tegnap este küldött kép, hogy A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött. Reklám blokkoló nélkül pedig ugrálnak az idióta reklámok...
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Jack Oneill #66714 üzenetére
Hiába kapcsoltam ki a róka nyomkövetőjét, a helyzet változatlan!
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #66714 üzenetére
Strict beállítás mellett is működik.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #66663 üzenetére
Érdekes. (sajnos webes mifenés a megjelenítése, valami .jpg-re, png-re, tiff-re bmp-re gondoltam, mikor kértem volna a valamit) Megnéztem FF-al, ami be van védve mindennel, alap brave-vel, és legfissebb ungoogle-d chromiummal, és mind a kettő chromium alapúnál a kép kevésbé éles, mint FF-on, nálam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gombászkönyvek egyben
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest