Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
draco31
üzenetére
Én nem syncelek, de képet csinálok a kiegészítők listájáról... utóbbit ajánlom legközelebbre, előbbi csak nem ad nekem annyit, hogy újra kezdjem.
Reklámblokkolásra: ublock origin, vagy jó filterezéssel, vagy esetleg hard mode-on (minden ami harmadik feles elsőnek blokkolva), de mind a két esetben hozzáértéssel, átolvasva a wiki-jét, hogy megértsd, átlásd a potenciálját!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Renben, renben..., csak annyira, hogy konkrét, pár általános szavas keresést illesztesz be neki, mint direkt megoldási javaslat a kérdésére.
Bár még mindig jobb mint a megkérdeztem *tetszőleges-*AI-t és azt mondta -kezdetű hsz-ek! -
ledgeri
nagyúr
+1 a yt-dlp-re! Nálam s megy, frissítgetve elvagyok vele, bár windows, ha ez bármit bárhol befolyásol! ...s még twitchról is szedtem már le vod-ot vele csak üriási méretű lett a fáj!
A pl direktben plugin kell-re más a legjobb válasz, mint a "kéne egy bármi, ami mecsinálja, hogy elérjem a célom". Csakis ezért kérdeztem!

(pl mobilos FF-ba is rakhatóak pluginok... mondjuk nem zárnám ki, hogy van yt-dlp is...) -
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az meg akkor a másik, hogy reklám,
és már kb potenciális vírusforrás
az első pár talátnak álcázott valami
.
A harmadik, meg hogy akkor ilyesmik-re konkrét ez/ezeket-et írni, meg ehh... -
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Úgy írod az "ezek"-et, minha a google arról lenne híres, hogy két ugyanazon szavas keresés biztos, hogy ugyanazt a találat-pakkot dobná ki ki mindenkinek, előzményektől, fióktól függetlenül, és így biztos lenne, hogy ő ugyanazt látja, amit te is láttál, miélőtt linkelted!
#70218 sonar Kell, hogy plugin legyen?
-
ledgeri
nagyúr
https://www.firefox.com/en-US/firefox/146.0/releasenotes
Itt az elsõ, az nem-w10 verziókban benne van? -
ledgeri
nagyúr
Ez akkor van, ha valamilyen al-javascript hibát dob, vagy amit várna, hogy be legyen töltve, nem tölt be.
Lehet, hogy valaki reklámblokkol ublockkal, vagy dns alapon, vagy tényleg pl dns probléma miatt nem éri el az adot böngésző azt a weboldal-részletet (annak szerverét), ugyanazt kapja. Sőt van, hogy rosszabb, ha valaki részlegesen blokkolgat, mintha dolgokat telibe, mert a részleges dobhat hibára belső errorok miatt, míg a telibe akár ki is ütheti az errorra dobó rész, rajtahagyván az eredeti oldalon.
Jobb oldalak elmondják, hogy mi a baj, rosszabbak egyértelműsítik, hogy minden kétséget kizáróan rossz a böngésződ!
Ez olyan oldal, hogy 2 dolgot kilővel elfut HardMode-os ublock alatt (fő javascript, és egy nagy javascript CDN engedélyezéselég neki), de idáig jutottam, mert az AI-slop képvilág bezáratta velem azt a böngészőm amivel néztem... -
ledgeri
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
Ja kieg: ha törölted mind, akkor egyet létre akar hozni, mert egy kell a működéséhez....
Lehethogy megérné letörölnöd az egészet, belőle való független exportálással (pl könyjelzők html-be és ne backupba), majd feltenni egy olyan verziót, amiben még nem volt benne, és arról frissíteni úgy, hogy ne nyúlj hozzá, hogy ha benne is van/lesz!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
(ezek a rolling release-ek miatt már ott járunk, mint a youtube, vagy facebook, hogy kép nélkül nem bizts, hogy tudjuk, hogy a másik valósat mond, vagy vagy ő, vagy mi képzelődünk... örjítő!!!
)Melyik verziód van? Én direkt kerültem a legutóbbi kerek feltételét, mert épp már win-reinsallra ürítek, és nem tudtam mit hogyan fogok menteni, és ha esélys, akkor a teljes profilomat "biztos frissebb" verzióba akartam volna visszamásolni...
Közben:
Jó, hogy említetted a waterfoxot, mert az is felkerült, és látom, hog mit csinál a gomb.
Ha kreálsz egy profilt, pontosaban, ha úgy állsz be, hogy egy ottani profilt használj, akkor is zaklatgat?Szinkron: amennyire láttam, a böngésző beállításai (pl adatfelhasználás engedélyezése) azok telepítésre vonatkoznak, profilokon átívelően, de a snyc-re meg passzolom, mert mást kerestem, és akkor mind a klasszikus, meg az újféle profilozósdit átolvastam, és az rémlik, hogy két újféle profillal (egy telepítés felett) nem lehet belépni egy sync-be, mert az egybemosná a kettőt egy gépen (telepítésen) így kb értelmét veszítené az egész, de hogy ez két gép közt miként más, ha egyáltalán... nem tudom!
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Én azt ajánlanám, hogy futó firefoxon keresztül nézd meg, és ha kell akkor azon keesztül törölj gyorsítótárat meg hasonlókat mielőtt kívölről beletörölsz!
Nem minekünk a jogunk törlésre ítélni a dolgaid, ha ennyire elmondottan a tieid... mert ennyi erővel jobb klikk mindenre, majd törlés és kész vagy.Egyébként, hogy mennyit foglal egy profilmappa nem sokat mond: ha nem fut a böngészőm 150 mega (addonok vannak, de kilépéskor minden töröltetve) viszont a youtube-os profilom használat közben, ha ráülök, és több óra is benne van, kifut bármekkora is a cache 1-2-5 gigával... Most akkor számít hogy mekkora, ahhoz, hogy mi is van benne, és hogy az mennyire is fontos? Te böngésződ te adatod, az vész ha nem vagy figyelmes!
TreeSize free-vel nézz rá! ha cache-et temp-et találs az mehet ha nem fut a progi!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Azért más hogy mindent engesz de azt szűröd ami eljut oda, hogy zavarjon, vagy semmit sem engedsz(ebben benne az új ismeretlen is),de azt engeded, ami kell. (utóbbival még a változtatások is ki vannak ütve!)
Nem törnek annyira a weblapok alapból, mint sokan gondolnák, és igencsak könnyű beállítani 1-1 oldalt, vagy 1-1 inframe-host-ot a kivételek közé.#70064 Narxis l Aki nem célcsoport az rájön hamar...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
Akkor a válasz: igen!
Csak érdeklődőm, hogy mit szeretnél csinálni ezzel az infóval(?), mert vannak tippek-trükkök- buktatók! pl:
-Ha több ff exe-t akarnál egyébkén azonos verzióból, több is telepíthető egymás mellé. Csak az ftp-ről kell szedni a teljes telepítőt!
-Viszont akkor több profil is kell, mert a mindenkori legfrissebbreől (legnagyobb számú) visszatérve korábbira szólni fog (lehet a régebbit érintő a által nem kezelhető váltpzás a profil állományában), de megoldható. ...Meg ilyesmik! (ha releváns) -
ledgeri
nagyúr
válasz
TomBond
üzenetére

Hát így passz!
Ha más nem, akkor a change-log átnézése az érintett időszakból, vagy előtte lévő közelebbiről, hátha említ valami ezt érintő dolgot. Esetleg írni a mozilla fórumába, minden itt megválaszoltat említve ott is...
Esetleg FF újratelepítés (én ftp-ről más mappába ajánlanám), de mindenképpen előtte elkezdeni exportálgatni az exportálható dolgokat!Esetleg -talán mint ha lenne- olyan progival átnézni a mappa struktúrát ami pl külön színnel jelzi a zárt, rögzített, írás -így talán másolás- blokkolt fájlokat.
A Mozbackup az amikor másol mindent másol mindenkor, vagy csak a módosultakat? Ha utóbbi, akkor valahol nyomon kell követnie a dolgát, esetleg még arra gyanakodnék, hogy annak a mikéntje furi!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
TomBond
üzenetére
Mit jelent az, hogy "manuálisan átmásolni a mappát", pontosabban honnan hova, és másként-e mint a profilmappára jobbklikk másolás, majd máshol beillesztés + mit jelent a "nem sikerül" kibontva, hibaüzi ilyesmik?
Mert
A: minek extra program, ha windowson belül is megy;
B Ha nem fut az adott FF semmilyen komponense simán kéne másolódnia;
C esetleg FreeFilelSync és a vele települő RealTimeSysnc segíthet: Előbbinek az az előnye, hogy csak azt fogja másolni ami változott, és azt is tudja verziósan menteni, és eléggé részletes a hibaüzenetezője, hogy láthasd mi miért nem megy + megmaradnak a metaadatok (létrehozás dátuma ilyesmik! A Másikkal meg az előbbit tudod automatikusan futtatni -és szerintem az is megoldható, hogy minden akkor fusson le, mikor a pl külső, mentős vinyót csatlakoztatod! (és ez a progi az egész gépre érthető) -
ledgeri
nagyúr
válasz
Psychopeti
üzenetére
Én nagyon kíváncsi lennék mostmár a "gép VM-esítése, és annak indítása, ugyanazon a HW-en" eredményére. Ha van helyed, és időd...

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Psychopeti
üzenetére
Kiszűrhetted volna az első felét, ha új profilt csinálsz a mostani mellé, a második felét (de a profilokat megtartva) meg egy másik helyre való telepítéssel.
És akkor véglegesre törötlted, vagy tesztre, és ha utóbbi akkor megoldotta-e dolgot, vagy nem?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Psychopeti
üzenetére
A "töröltem a felhasználói beállításokat", hogyan ment végbe?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Psychopeti
üzenetére
Csak azt, vagy mást is? (A bármilyen más kieg-et, és a bármilyen más reklámblokkolót külön értem!) Lehet, hogy összeakad.
Ha van más is, akkor azokat leállítva is próbálj rá.
Ha nincs más, akkor blokkold az atmedia-t azon az oldalon, vagy a javascriptet, vagy mindkettőt próbaképp (mást nemigazán tudsz...).Incognitó módban is ez van? Incognitó módban ugyanazok az addonok futnak?
Másik profilban is ez van? (picit másabb mint csak az inkofnitó mód próbája)Mikor volt utoljára cache/cookie törlés végrehajtva? Ha ennyire oldalspecifikus, akkor a böngészőben ezek azok a dolgok,amik "nagyon oldalspecifikusok!
Ha böngészőspecifikus, akkor mozilla FTP-ről letölthetsz egy másik példányt, amit bárhova máshova telepítvén rá tudsz szűrni arra, hogy ha az adott telepítésed lenne a problémás (akár ugyanazzal akár új profillal rápróbálvaHa ennyire specifikus a kékhalál-pont, én rápróbálnék arra- ha megoldható-, hogy egy másik gépre (annak normális működésének ellenőrzése után) átklónoznám a rendszert (nem baj, ha pár dolog nem működik, ha ez ugyanez, akkor valami nagyon bajos szoftveresen). Esetleg azt (annak a működő alepját [OS]) ráklónoznám erre a gépre, és megnézném. (persze biztonsági mentések közepette).
Esetleg a saját gépedet bekonvártálnám egy VM-be, és azzal próbáloznék: saját gépen a sajátgép VM viszi-e a fizikai gépet, vagy csak a sajátot, másik PC-n de ez a VM miként vielkedik, ilyesmik.
De ez a fenti mind bonyolultabb, mint egy "akkor essünk neki" OS reninstall.Ha lenne ilyen problémám, és kedvem, meg lehetőségem, akkor én végignézegetném ezeket. De ha ez most történne velem, akkor csak azt nyugtáznám, hogy novemberig (kb win11 újratelepítésem) nem nézek ff-ból időképet"
".A probléma megoldása érdekel, a probléma-megoldás megtalálásának végrehajtása nem
. -
ledgeri
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
Mi a forrása annak a videónak amit "firefox-on keresztül nézel hallgatsz"?
Csak mert ha youtube, akkor bekapcsoltak most alapértelemezetten egy hang módosító cuccost a fogaskerék menüben, lehet, hogy ez az oka (letöltögetett dolgokba nincs beleégetve ez.)
Ha nem youtube, akkor is érdeklődnék a forrásról!
Sosem csináltam ilyesmit, de ha egy gépeden lévő fájlt firefoxxal valahogy le lehetne játszatni, akkor az lenne az egyértelmű "firefox a rossz", különösen a "bármelyik böngészővel próbáltam sehol nem szólt szépen" kiegészítéssel.Ha netflix meg ilyesmik, nekik lehet specifikus rendszerkövetelményük bizonyos kategóriájú streaelt tartalom lejátszásához, pl hiába csűcs hardver, ha nem valamilyen intel proci, valamilyen windows oprendszer, valamilyen edge, akkor nem megy PC-n úgy ahogy szeretnéd (louis rossman/youtube alapján)
-
ledgeri
nagyúr
Az be lehet állítani, hogy abban az esetben ha több lapom van nyitva, mint ami fent kifér, akkor az amin voltam, az ne a legjobboldalibb legyen teljesképernyős videólejátszás után pl youtubeon, hanem a bal, vagy bármelyik kb középső?
Most ha pl kifér 10, és van nyitva 100, és pl a 75. van középen (szóval 70-től 80 ig látszik a felső sávban), és arról lejátszok egy videót teljesképen, akkor utána 66-tól 75-ig látszódik a fenti sáv, és nem úgy ahogy volt, vagy nem a 75-85. Viszont ha bezárom azt a lapot, akkor ahhoz jobbról záródik a többi, szóval mindig a "semmiből" vagy "ismeretlenként" csapódik valami a helyére, vagy görgetnem kell előtte.
-
ledgeri
nagyúr
"You can now see what’s behind a link before visiting it with Link Previews. Long press a link (or right-click and choose Preview Link). Previews can optionally include AI-generated key points, which are processed on your device to protect your privacy."
[link]Már el is lehet hagyni a webböngésző nevet, és az AI társalgót használni... lassan-lassan ott járunk + ha nem akarok megnyitni egyoldalt, mert cookie, meg hasonló, akkor -mivel ez gépen dolgozik- miben lesz másabb, mint ha meg lenne nyitva?
Meg sokszor megesett már, hogy kattintás közben megáltam, mert mégsem akartam a linket megnyitni, lehúzva az egeret róla nem is vette katintásnak... na annak is RIP. -
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rimuru
üzenetére
A régi módszert még nem láttam "futó ff ablak mellé nyilva".
#69766 Met Ha az előbbit el akarod tűntetni, akkor igen töröld a tartalmát (és biztosra mentél, hogy amennyire az töröl, törölt, törlődött.
Ha csak problémamegoldós tisztalap, akkor új profil, hátha valami eszedbe jut, hogy kéne. -
ledgeri
nagyúr
A friss fiók-kezelőt próbálta valaki? Csak a régi "át UI-zása", vagy valami ennél mályebb dolog?
Igazából az érdekelne, hogy összeakadhat-e az eddigi rendszerrel, vagy egy csak ".exe" és nem "olvasható profil mappa" függő... -
ledgeri
nagyúr
válasz
snake1977
üzenetére
Címsorba: about:support
Ott a profilmappa elérési útja, megnyit. Ugyanott még az aktuális verziód száma, jegyezd fel.
Profimappából (ff kilépés után) minden kimentendő (egyszerűbb egyel felugrani és a mappát magát menteni). Minden megvan.Telepítéskor weboldalról (ha nem zavar a minimális, telepító-használat követés), vagy ftp-ről (ha elkerülnéd a követősdit) a legfrisebb verzó (ftp-ről: magasabb, vagy egyenlő [nem betűs] számú) verzió telepítése, betöltése után, ugyanúgy elérve a friss profilmappába (szintén kilépés után) bemásolható minden, vagy csak ami kell.
Nem kell mindent másolni, csak a fontosakat, ha csak OS csere van, akkor nagy eséllyel minden fog működni minden másolásával (kiegészítők, meg egyebek előzmények is átvihetők (most amappatartalmat ajánlom másolni be, és nem az egész mappát, mert a mappanév, így elérési út egyéb helyeken is van használva így számit)
Ha valamiért, látván az FTP-t, korábbi verzióra váltanál, akkor a mindenmásolás helyett a fájlonkénti másolást egyenkénti működéstesztel ajánlom (pl ha ESR-re váltanál)! (általában szól, hogy visszamenni nem jó, ha minden másolása megy).Amíg megvan az alap profil mindenes változata valahol, addig megvan minden, nem érdemes pánikolni ha valami nem megy! Viszont ha már megy, akkor ajánlott a régi profil dolgait törölni, mert pl a cookie-k használhatóak maradnak, addig, míg nem az adott weboldalon (pl google felületén) a régi "gépet" ki nem lépteted, meg hasonlók!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zolikaDB
üzenetére
Csak ugye, hogy ha valaki Mozilla profil-ra kérdez, akkor promtolhatod bárhogy bármelyik AI-t firefox profilos kérdéssel...
Nem mestersége értelem kell ide... csak normális!Akkor mit akarsz te törölni, és honnan?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ha jelszóhelyreállítasz akkor azt hiszem biztonságilag törlődik minden. (egyébként van súgója annak is...
)
Emellett van lehetőség két gépen lévő profil használatára is, ha az jobb lenne, és a syncelsődi, kilépősdi, minden-törlősdi után is megcsinálhatod az iportot, ha nosztalgiáznál a régi állaopotokban....#69721 ekkold Miért nem opció egy dedikált jelszókezelő?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Twitchen akkor is, ha nincs bekapcsolva a low latency?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
"régi szemete"... okoz problémát most? Az kiszűrhető, és a szűrésnél ki is derül, hogy mi okozta, amiből tanulni lehet. Belül minden részekre van felosztva, így a "most akkor addonok nélkül" igen könnyen elérhető, és nem kell hozzá minden mást elveszteni.
Mit jelent számodra a "személyre szabás"? Én a számomra megfelelő dolgokról tudok, és azt beállítani nem időigényes ha azt nézem meddig használom úgy a böngészőt. "...csak nem tudjuk"... azért is kérdezgettem a miérteket, mert könnyű ráírni egy királyi többest, miközben a potenciális válaszolók nem értik mirőé, pontosabban miért úgy beszél róla a problémával rendelkező.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
A beállításaid a profilod részei, így a profilmappában vannak (itt, ott, amott). Ha kifejezetten kerülnéd az egész profilmappád átvitelét, akkor -mivel a részletekbemenő beállítások helyeit nem tudom- csak azt tudom ajánlani, hogy egyfelöl nézz utána, hogy 1-1 specifikusabb, neked kellő dolog melyik fájlban található,
másfelöl, hogy a profilmappád külön biztonsági mentése után az hagyd nyitva, majd indítsd el a ff-ot, módosítsd el amit át állítottál valami másra, majd zárd be, majd nyisd újra, állítsd vissza, majd zárd be, majd nézd meg, hogy melyik mappa melyik fájlja módosult abban az időben...
....
egyéb ötletem nincs, ez a legempírikusabb, és mentésed van.Az "uninstalálom teljesen a Firefox-ot és újratelepítem tisztán" nem említi, hogy máshova, vagy máshogyan raknád fel.... így felmerül a kérdés, hogy miért csinálnád?
-ha rossz helyen van a teleptés, megoldható a profil babrálása nélkül!
-ha rossz helyen van a profilmappád, megoldható a telepítés babrálása nélkül!
-ha a program rosszul fut, megoldható a profil bántása nélkül az újratelepítés (akár "mellé egy új telepítése" is)!
-ha a profilban valami nem biztos, hogy működik, akkor új profil -a meglévő mellé- váltogathatóan megoldható.
-Ha csak új FF kéne, akkor egy teljesen új is felrakható a másik mellé 99%-ban függetlenül működően! -
ledgeri
nagyúr
FF-on belül lehet listáztatni csak a sütiket? -
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Csupingo
üzenetére
Mindent másolni (teljes mappástúl) újabbról (magasabb verziószám) régebbibe nem ajánlott (még lehet, hogy szól is a verziókülönbségért induláskor és nem nyúl semmihez)!
#69676 5leteseN
Ahogy illik az az, hogy az újról, és régiről is csinálsz biztonsági mentést. Majd a régiből (utána járás alapján) csak azt az egy két dolgot egyesével átmásolod oda ahova, és ami kell:
-előzmények,
-cookie-k,
-jelszavak,
könyjelzők, stbAz egyesével átmásolás az azt jelenti, hogy semmi sem fut, átmásoltad, megnézed, hogy működik-e a cél helyen (cél-böngésző indítás), majd leállítod, újraindítod, újból megnézed, mentesz bele, majd újból kilépsz belépsz, és ha akkor is működik még a mentett is, akkor működik!
Az nem elég, hogy egyszer megnyitod, fú de jó fut, aztán kiderül, hogy 3 hónap használat után csak olvasgatod a fájlt, de bele nem írsz, meg ilyesmik. Viszont mivel visszamész ezt külön külön mindennel meg kell nézni, mert lehet, hogy valami meg olyanra hivatkozik ami egyiket befolyásolja, másikat nem. Persze kritikusság nem megléte esetén ugorható egy két lépés, ha olyan! -
ledgeri
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
Ha a ff saját satját nézzük, akkor az az indításokat számlázza (gondolom valahogy eszközazonosítottan), úgy értem, hogy ha egy eszközön valaki használ, vagy használgat firefoxot, akkor az egy felhasználójuk.
A Statcounter féle %, akkor az meg az adatforgalom%. Az szerintem valósabb! (pl az akinek egyik böngésző nem jól megy, de a másik igen egyből mind a két helyre ad voksot) -
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Az a FF-é!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956
üzenetére
Még jó, hogy te magad besorszámoztad a dolgaidat, hogy legyen értelme az egésznek!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956
üzenetére
Második esetről képet kérék!
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
ok,na...

-
ledgeri
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Egy felhasználós az addon... Szóval grat hozzá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vannak korábbi verziók belőle, esetleg az segíthet. Esetleg még rákérdezni a ff support kérdéseknél, hátha csak 2 sor aboutconfigban.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
Ha régi (és nem frissítette készítője sem) akkor nem hinném, de ha nem valami túl speciális dolog szerintem újrakreálható... Volt pár éve a nagy szinezősdi, abból marad egy "mindent szinezhetsz vele" addon hátra, hivatalos mozilla kiadás.
Azért ments profilt előtte, ha esetleg úgy nyúlna bele ez abba ami neked fontos, hogy bajos lenne számodra! -
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A waterfox nincs nagyon lemaradva?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rimuru
üzenetére
Az adott oldal újratöltetése nem egyenlő minden gyorsítozótt adat törlésével.
Köszi a fentiért, nem gondoltam, hogy a gyorsbillentyűs megoldást (CTRL+SHIFT+DELETE) éritette csak a változtatás, így nem néztem a menüben is, de így az egész változtatásnak még kevesebb értelme van.
-
ledgeri
nagyúr
Van mód csak cache törlésre? Csak mert most előjött a helyzet, hogy sütit nem, viszont cache-t törölnék de a menü hülyének néz, így nincs erre opció... (ott)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
oreg0503
üzenetére
Rápróbáltam, de nálam is alapból ki van rakva az összes használt, felrakva egy frisset viszont előjön a menü, csak azt az egyet tartalmazva >>> lehet, hogy azok amik nálad nincsenek kint nem akarnak kint lenni (az opció sincs hogy kirakd őket)?
(Ja és a lastpass legyen felejtős!!!!
)Másnál a nála láthatóak (össz listában benne, de kint nincs) vannak kint?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ekkold
üzenetére
Próbáld ki úgy, hogy belemész a yt-dlp-files mappába, ott a 01-es config fájlt másolod, beilleszted, átírod a drissnek a nevét csak yt-dlp.conf -ra, majd a linket a fájlba írod úgy, hogy a végén, szóköz nélkül legyen -i (ahány link annyi sor), majd mented a fájlt, majd az ugyanabban a mappában lévő exe-t indítod!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Szóval ha van 3 opció, ami kb mindig is volt úgy ahogy, mert külön kapcsolók, külön funkciók, majd egyszercsak összefonódik vagy kettővé, vagy eggyé, ki az akinek előnyére válik?
Az miben van előrébb aki eddig is kérdezett róla, és 2 perc múlva el is felejti, mert megoldotta a baját, vagy sosem jutott el odáig, hogy szembesüljön az ablakkal?
Az miben van előrébb, aki "it guru" mert felfogta eddigi élete során, hogy az egyik ezt, a másik azt csinálja, és mikor kell melyiket használni, és mikor jó ha csak az egyiket használja?Ha meg windows, akkor miért jó az, hogy az ami eddig 1 réteg, és nem használta, akinek fogalma sincs róla, viszont akinek igen, az igen sűrűn, az most 2 vagy 3 réteg mélyen és kb 4 helyről összeguberálandó?
Ez kb az, mikor páran nem bírnak tudni parkolni, emiatt 10 hely helyett lesz 8, csak szélesebb, mert béna a nép egy része!
-
ledgeri
nagyúr
Mivel a FF nyitott, lényegében egy custom FF a TOR-böngésző. Emellett még, a mullvad böngésző meg egy tor nélküli, csak VPN-re optimalizált tor böngésző! (A készítő csapatok egyeztetek, ilyesmik) Mind a kettő annyira maszkol mint amennyire tud, de lényegében FF mind említett!
Szóval ha ezek azt mondják, hogy nem éri meg FF-szal foglalkozni, na akkor vége! -
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ha láttam cikket arról az oldalról akkor kb itteni IT cafe clickbait szint volt minden egyes alkalommal!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
Azt hiszem akkor is írtam: rápróbálhatsz arra, hogy az adott, valamelyik képen szereplőt, mint sessionstore-fájl (megfelelő kiterjesztéssel) visszaállítod a megfelelő helyre!
Ha sűrűn kell privát bongészés, akkor ajánlom hogy egy külön telepítést ÉS profilt külön állíts be annak... én is így kezdtem, és nem bántam meg!
Ha zavar az, hogy az alapértelmezett böngésző, a fő böngésződ, és pl van amikor abba nyilna meg egy random progi gombja, akkor arra is beállíthatsz (telepíthetsz, profilozhatsz) egyet, és az is le lehet tudva! -
ledgeri
nagyúr
Ez vagy előzményekből dolgozik, vagy a beállított egyedi kezdőlapra kitűzött elemekből, meg akár lapokból is listáz ha már vannak megnyitva (meg még 2 opció).
Azt hogy miből jelenítsen meg: Beállítások, kérdőjeles főmenü, majd címsor/address bar almenü.
Azt hogy ezek mit fognak tartalmazni meg az egyéb beállításoknál.
Amit te szeretnél ahhoz majd még a házikós menüben is kell mókolni (második pipálhatót pipálni [elégséges sor kiválasztása mellett]) , majd megnyitni egy új lapot, és ott meg felvenni amit szeretnél a listában is látni. (utóbbi rész picit bizonytalan, mert egyszer zavart, kiürítettem, és ennyi!)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

".
.

!

Köszi a leírását magyarul is!)