Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Ma kiírta FF, hogy 14 napja nem működik a sync, és nézzem meg van e internet kapcsolat (vicces egy böngészőtől, talán feltűnt volna ha nincs internetem 2 hétig)....
Mivel tudom megnézni, hogy működik e a sync? Mert ha rákattolok a sync gombra felcsúszik egy addon-bar jellegű valami alul ami üres, és el is tűnik fél másodperc alatt.
34-en csináltam új profil-t, de instabil volt és leváltottam 33-ra pont 14 napja, lehet, hogy ez a baja?
szerk.:
Mind1, bontom a kapcsolatot és újracsinálom, és reménykedek, hogy menni fog mostantól. De kérdés továbbra is áll, hogy tudom tesztelni, hogy működik e sync?
Sync bontás és újra csatlakozás után nem jön fel az üres addon bar, úgyhogy gondolom működik...vagy nem. -
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
ezt a részét még valóban beletolhatnák a fejlesztők a Firefoxba, engem az sem zavar ha mostantól alap Yahoo találatokat dob (mert ezt úgy is át lehet állítani a config-ban), csak tényleg egyre kevesebb értelme van külön a searchbarnak. én csak akkor használom, ha az adott oldalról nem akarok ellépni (pl. egy flash játék vagy videó nézése közben), mert úgy van beállítva nekem hogy a keresési eredményt külön fülön nyissa meg.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mint ahogyan itt mindenki én is a firefox böngészőt használom. Ha több ablakot megnyitok,és több weboldalra be vagyok jelentkezve akkor szépen kijelentkezget magától. Ez kicsit idegesítő.Beállítási probléma lehet? A ccleaner telepítve van a gépre, ez befolyásolhatja? Vissza olvasgathatnék tudom, de nem szoktam sok időt tölteni gép előtt. Ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném!
-
flesh
aktív tag
Sziasztok!
Firefoxon mit kell beállítani, vagy kikapcsolni, hogy ez a weboldal betöltődjön és ne álljon meg hibával, ie alatt tovább megy.
https://www.windowsphone.com/hu-hu/search?q=game
A hiba leírása:
"Az oldal nem megfelelően van átirányítvaA Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.
Ez a probléma sokszor a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik."
Köszi!
-
törölt tag
Ha be van állítva a browser.cache.disk.parent_directory útvonala, az a privát böngészéskor keletkező a munkamenet végén törlendő adatokra is vonatkozik?
-
vlevi
nagyúr
válasz
NoOne1976
üzenetére
"hanem hogy backupot csináljak"
Nagyon trükkös módon, úgy hívják a progit, hogy mozbackup
De, ha nem akarod azt használni, akkor is van rá egyszerű módszer. A C:\Users\Teneved\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles könyvtár tartalmát elmented, és utána visszamásolod. Sokszor, sok gép között megincsálta már nagyonsok ember, és mindíg működött.
-
válasz
NoOne1976
üzenetére
Ez így nem tudom, hogy megoldható-e, de pl. azt meg tudod csinálni, hogy felrakod a KeePass-t, mellé a KeeFox bővítményt a Firefoxba, és azzal létre tudsz hozni egy mester jelszóval levédett adatbázist, ahova el tudod menteni a belépési adataidat, ami utána független lesz a böngészőtől, azaz bátran újra tudod telepíteni a gépet. Persze miután az adatbázist biztonságos helyre tetted

-
NoOne1976
őstag
A FF-ban megoldható, hogy a jelszavaimat és a könyvjelzőket tartalmazó fájlt kimásoljam, és ha újra kell telepítenem a gépet, akkor csak visszamásoljam a megfelelő könyvtárba?
Kifejezetten nem a szinkronizálásra gondolok, hanem hogy backupot csináljak. (Pont emiatt használom még mindig az Opera 12.xx verzióját, de egyre inkább unom, hogy jó pár oldal igen lassú, akadozik.)
-
Immy
őstag
Sziasztok!
1. Hol lehet beállítani Firefox 34.0-ban, hogy címsorban is lehessen keresni és automatán fel is kínálja a keresési lehetőségeket?
2. Telepítettem egy másik gépre az új firefoxot (34.0.5) abban már nincs külön a címsor és a google keresőeszköztár. A 34.0 verziónál azt írja, hogy az a legfrissebb. Lehet valahogy a 34.0 verzióban is egyesíteni és teljes szélességben a címsor legyen?Köszönöm a segítséget!
-
netpeti98
addikt
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Az egyik régebbi XP-s gépemen valami 3.6.? verziójú Mozilla Firefox van .
Szeretnék áthozni minden beállítást, előzményt, jelszavakat, könyvjelzőket az új 34.? verzióba .
Használtam a Mozilla Backup programot, mentette is a cuccokat, de az új nem volt hajlandó megenni a főztjét .
Akkora lehet a verziókülönbség, hogy az már nem áthidalható, vagy mi lehet még a hiba ?
Nem ír semmi hibaüzenetet, olyan mintha megtörtént volna a visszaállítás/átvitel, de valójában semmi sem történt .
Üdv.
Astra
-
Vakegérke
félisten
válasz
Predator2
üzenetére
Mi lenne, ha letiltanád őket?
Esetleg futtasd az AdwCleaner-t, lehet, hogy segít.
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Az egyik régebbi XP-s gépemen valami 3.6.? verziójú Mozilla Firefox van .
Ez még tudja azt, hogy 8-10 megnyitott lappal bezárva, majd újraindítva ugyanúgy megnyitja a bezárás előtti lapokat .
Az új 34.? verziójú már nem tud ilyet .
Van olyan böngésző Mozilla Firefox, vagy akár más is lehet, ami indításkor újra tud nyitni a bezárás előtti lapokat ?
Üdv.
Astra
-
SkyS1gn
félisten
Másnak is összefossa magát a yt a 34-el? Visszaraktam 33-at most jó... nem indul el a videó... szomszédnak meg zöld az egész stb...
-
Predator2
addikt
Helló
Ismét a segítségeteket szeretném kérni. Feltelepítettem a Kaspersky Internet Security progit a gépre, ami felrakott a FF-hoz kiegészítőket, amiket nem tudok eltávolítani [link]
Nem lehet törölni, letiltani le lehet, de újraindulás után vissza kapcsolja magát.
Nincs rá valami megoldás, hogy megszabaduljak tőle?THX
-
kariad
senior tag
Sziasztok!
Beállítások/általános fül fájlok mentése: nem tudom a tallózásokat állítani,hogy máshová mentsen!
De ha a rákérdezés a fájlok mentési helyére állítom be és rányomok nem csinál semmit!Új friss Mozilla telepítés a régi dolgok sincsenek beleimportálva.
Mi a megoldás?
Előre is köszi!
-
itouchfan
őstag
üdv. van egy is gondom. hiába állítom be a google-t kezdőlapnak, mindig ugyanaz a hülye oldal jön be, nem kiegészítő, nem bővítmény cucca, és fogalmam sincs hogy hogy kerül oda. és hiába állítok át más kezdőlapot, ugyanaz marad.
egyébként Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Jammalan
tag
Üdv!
Sikerült valahogy szert tennem egy vírusra ami firefoxban kicserélte új tab nyitásakor a csempéket erre az átkozott delta home keresőre (állítólag vírus és le kellene törölgetni a delta homeos bővítményeket és control panelen uninstallálni, de semmi nem települt egyszerűen kicserélődött a new tabos csempék erre a keresőre és ennyi egy ff crash után). Rövid keresgélés után találtam egy egyszerű megoldást és a firefoxban about:config beírása után new tab résznél kitöröltem a hivatkozást így megszabadulva a kereső látványától, de a csempéket nem kaptam vissza. Ebben kellene nekem egy kis segítség ha esetleg valaki jártas benne, hogy mit kellene beírni a new tab részhez, hogy csempéket kapjak az üres lap helyett? -
EmptyParadox
senior tag
-
Aureal
őstag
Hali! Tudtok vmi jó ff plugint ami ezen oldalak alól kibányássza a videó linket?
[link]
(nyilván az adott server linket megnyitva)
Mp4 formátumban van fenn, csak nekem direkt ff plugin kellene ami ezt észleli, nem külön video grabber program, ha így érthetőbb. Az ff rejtetten cacheli így az about:cache oldalról sem lehet visszakövetni...
Köszi! -
Mivel nem találtam külön topikot a cyberfoxhoz ,kérdésem az lenne valaki használja?Ha igen a legújabb verzió hogy működik,gyors meg minden?
-
DS39
nagyúr
válasz
DrojDtroll
üzenetére
reklámblokkoló?
-
DrojDtroll
veterán
-
ceia
őstag
válasz
Mika1227
üzenetére
Esetleg legközelebb próbáld innen letölteni a Firefoxot, hátha akkor tiszta marad..
A rendszered eredeti gyári telepítő, vagy már házilag módosított? Mert mást nem tudok elképzelni, honnan jöhet a malware ahogy leírtad. Kártevő-ellenőrzésre pedig ajánlom a Malwarebytes Antimalware, AdAware, AdwCleaner, HitmanPro programokat. -
ceia
őstag
Nem tudom mivel szedtek össze ilyen kereső meg egyéb adware-eket, de nekem nem szokot lenni ilyen problémám, pedig próbálgatok én is programokat. Lehet az a titka, hogy minden letöltött futtathatót csekkolok a Virustotalon, és ha nem tiszta, megy a kukába.

-
csababarca
őstag
egyszer már sikerült kigyomlálni,de ma megint előjött ez az omiga-s isearch vacak.
Minden indításnál ezt akarja betölteni kezdőlapnak,hiába állítom át ezerféleképpen, about:configban is kiszedem,stb, mindig ezzel akar elindulni...Van erre valami mód,hogy véglegesen eltűnjön? Próbáltam már tnyleg mindent, amit itt olvastam azt is de semmi...
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Az okára nem jöttem rá, de megváltoztattam az eredeti mozilla ikont másra, így a probléma megoldva.
-
kaposznyak
aktív tag
Más.
2 profillal 2 Firefox futhat egy időben a gépemen.
Gyorsindító eszköztáron 2 ikon tartozik hozzájuk: egy hagyományos Firefox és egy mappa jellegű ikon.
Ha a mappa jellegű ikonra rákattintok, elindul a mozilla az én profilommal, így a tálcán ugye megjelenik egy mozilla fül, de ezzel egy időben eltűnik a gyorsindító eszköztárból a mozilla ikonja, tehát nem tudom a másik profillal indítani a második mozillát.
Mi lehet ennek az oka?
-
Mika1227
őstag
-
Predator2
addikt
Helló
Mozillához van olyan kieg, amivel űrlapokat lehet gyorsan kitölteni?
Valami olyasmire gondoltam, hogy van egy lista amiből én választanám ki h éppen mit szúrjon be.
Vagy ti ezt hogyan oldjátok meg, ha nem akartok folyamatosan gépelni, ugyan azt?THX
-
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Az FF-et lehet parancssorból vezérelni?
Az kéne hogy parancssorból
induljon az FF
lépjen be egy jelszavas weboldalra (webmail)
és ennyi
kilépni nem kell, kidobja majd a rendszer magától
FF exitEzt kéne megoldani.
Köszönöm
-
törölt tag
-
Immy
őstag
OSX alatt használtatok már sandbox-os firefox-ot?
https://github.com/pansen/macos-sandbox-profiles -
xtremez
aktív tag
Üdv!
Olyan problémával szembesültem, pontosabban egy ismerősöm, hogy firefox alatt nem szól a soundcloudon semmi.. Újra lett telepítve, de az se segített. Explore alatt jó! Valaki tud rá gyógyírt ?
Előre is köszönöm! -
pibácsi
senior tag
Helló Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Mától kezdve ha le akarok játszani youtube videót, vagy játékokat amihez Adobe Flash Player kell egyszerűen nem hajlandó elindúlni csak ha engedélyezem aktoiválom. Akkor megy, de ha ujraimndítom akkor már nem. Tegnap még jó volt. Három gépem van és mind a három ugyanezt csinálja. Az egyiken frissített Firefox van, a másik kettőn különböző, de régebbi. Viszont tegnapig egyiknek sem volt semi baja. Mi lehet a gond, Ráadásúl kiírja, hogy "Egyes bővítmények ki lettek kapcsolva az ön biztonsága érdekében". Azt nem találom, hogy hol kapcsolták ki és hogyan lehet ezt központilag bekapcsolni. A mai naptól egyenként kell engedélyezni a különböző oldalakon. Már teljesen bezavarodok, mivel amit lehetett az én eszem szerint azt kipróbáltam. Leszedtem, feltelepítettem különböző változatokat, de frissíteni nem engedi a Player-t. Külön feltettem a Youtube Playert is, ott van a kiterjesztésekben és engedélyezve van, de mégse megy. Valahol a Firefox központjában csináltak, tiltottak le valamit.
Kérném a segítségeteket.Üdv. Pibácsi
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok,
A következő kiegészítőt használom
astestFox 5.2.1. Ebben már nem tudom beállítani, hogy a kijelölt szöveget automatikusan vágólapra másolja.
Van ennek esetleg alternatívája? Vagy régebbi verziót lehet valahonnan beszerezni?
A másik problémám, hogy néha nagyon belassul a böngészés (15/2 netem van, gépem pedig az adatlapomon).
Lehet ezzel kezdeni valamit?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hardcore café
- Warhammer 40.000
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A rendszered eredeti gyári telepítő, vagy már házilag módosított? Mert mást nem tudok elképzelni, honnan jöhet a malware ahogy leírtad. Kártevő-ellenőrzésre pedig ajánlom a Malwarebytes Antimalware, AdAware, AdwCleaner, HitmanPro programokat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

astestFox 5.2.1. Ebben már nem tudom beállítani, hogy a kijelölt szöveget automatikusan vágólapra másolja.