-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Steelmanus #56767 üzenetére
Na ez a legjobb a többi csak xopatott mindenféle reklámos oldallal, thenks. jó kis program.
tomp
A böngészőt is töröld, majd manuálisan is takarítsd ki a programdata, programfiles, users stb. mappák mélyén minden firefox-os mozillás cuccot - TC-ben egyszerű a rejtett fájlokat is láthatóvá tenni.
Majd gép restart és mehet vissza. Nekem az is be szokott válni ha a firefox fiókos szinkronizációnál van a gond azaz valalmi ott van ebaxva ezért a szinkronizálással visszajön hogy csak a LEGFONTOSABB dolgokat engedem szinkronizálni.
Ez a két dolog bőven elég a többi beállítása hamar megvan, az ublock szűrőit is le lehet menteni -exportálás importálás és kész is van - de ha most gond van vele akkor inkább ne, próbáld meg tiszta FF-re feltenni és tesztelni.
És természetesen nálad van a hiba sajnos mert nekem két gépen is megfelelően megy semmi akadással, minden.
-
nubreed
veterán
válasz
Steelmanus #56632 üzenetére
Nekem ebből az egészből, csak a bal felső sarokba felköltöző lenyílő menü kellene. Ez sokkal jobban tetszik, mint az FF Quantum jobb oldali menüje.... Meg lehet azt csinálni, hogy csak legyen ebből a csomagól? Minden másra használok már valamilyen más hack -et és így csak összeakadás lenne a vége.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Abban tud valaki segíteni, hogy ebben a packban mi szabályozza azt a kiemelő színt, ami akkor jelenik meg, ha húzom az egeret az eszköztárra kirakott könyvjelzőkön? Jelenleg annyira halvány (kék), hogy nem is látom, csak teljesen közel hajolva.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Ó, ez nagyon jó, én is köszönöm szépen!
-
Jazz
veterán
válasz
Jól néz ki. A zip tartalmát hova kell bemásolni?
(#56631) Kékes525: Thx
-
huan
őstag
válasz
Steelmanus #55294 üzenetére
Nem állítottam semmit
A letöltött kék-csíkra kattints 2x, azaz indítsd el a letöltött file-t. -
huan
őstag
válasz
Steelmanus #55289 üzenetére
Nem a kiegészítő telepítésénél van bajom, hanem más oldalon a használatakor.
Ne kiegészítőt tölts le, telepíts, ahogy a képen mutatod, hanem töltsd le pl ezt:
[link] -
huan
őstag
válasz
Steelmanus #55287 üzenetére
Az általad ajánlott kiegészítővel jött, ha duplán kattintok a letöltött fájlra.
-
huan
őstag
válasz
Steelmanus #55277 üzenetére
Sziasztok!
Ezt az ablakot ki lehet valahogy kapcsolni? -
Fandango
veterán
válasz
Steelmanus #55251 üzenetére
Pedig szerintem az hasznos dolog, mert így tudod a linket ellenőrizni kattintás nélkül, hogy hova mutat.
-
válasz
Steelmanus #55251 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
Steelmanus #55005 üzenetére
Ezt találtam: Guide How To Edit Your Context Menu
-
Treff
aktív tag
válasz
Steelmanus #46516 üzenetére
Jesszusom! Mi ez az irgalmatlan mennyiségű fájl és teli könyvtár???
És mit takar a nightly verzió? -
Jazz
veterán
válasz
Steelmanus #45803 üzenetére
Csúcs, köszi.
(DS39 szintén) -
Faterkam
addikt
válasz
Steelmanus #45803 üzenetére
Rendben köszönöm!
-
Jazz
veterán
válasz
Steelmanus #45371 üzenetére
Az meg, a fejléc el van tüntetve, csak még a menü sor szélességét akartam volna alulról csökkenteni.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus #45306 üzenetére
Köszönöm. Minden esetben kiírja mindkét rendszeren, hogy nem telepíthető az adott verzióhoz.
Érdekes egy kiegészítő, mert pont erre panaszkodtak sokan a FF43 megjelenés után, hogy azon nem működik, csak a korábbi FF verziókkal. -
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus #45104 üzenetére
Én sem frissítettem mostanában a böngészőt. Elegem lett a 41 utáni rendszeres fagyásokból.
Sosem használtam a egész oldalas fordítást, de most megnéztem és nálam sem működik.
Ameddig lehet, maradok a régi QT-nél. Azon viszont csodálkozom, hogy a fejlesztő nem javította ki az állítólagos sérülékenységet még azóta sem. Sokan igényt tartanának a kiegészítőre és többen jelezték, hogy az új verzió nem jó....pl
"Please.
Get back the old Quick Translator. The new is ugly and fails in large texts (also, it's not available since Addons Mozilla web)."Állítólag valaki más elkezdte javítani a régit.
"Carsten 2015-08-04 23:25:55 PDT
We are working on a new version, based on 1.0: https://github.com/CodeKullen/QT. Did not know that 2.0a1 was released - found it - we will check the differences." -
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus #44973 üzenetére
Köszi, ez megoldotta, már csak ez a CSS kellett, és full scren szöveg is eltűnt.
#full-screen-warning-container{display:none!important}
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus #44973 üzenetére
Ezt nem, csak HTML5-re kerestem az elmúlt 1 hónapban, megpróbálom ha hazaérek, köszi.
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus #44280 üzenetére
biztos hogy a kettő ugyanaz? nálad a jó ismert fájlban ezer éve ki van kapcsolva, itt még is be van pipálva.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus #44168 üzenetére
Nagyon szívesen. Nem is gondoltam, hogy másokat is zavarnak ezek a sütis jelzések.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus #44166 üzenetére
Találtam hozzá egy szűrő listát. Prebake
"Adblock filter list to block obtrusive EU cookie law notices." -
Kékes525
félisten
válasz
Steelmanus #43733 üzenetére
Igen, néha használom. Ahhoz képest, hogy több proxy-n is átmegy elég gyors. Ha biztosabb követésvédelmet akar az ember akkor érdemes a JavaScriptet kikapcsolni (benne van a NoScript).
Van még ilyen is: services.sync.prefs.sync.privacy.trackingprotection.enabled, nálam ez is true.
-
Kékes525
félisten
válasz
Steelmanus #43729 üzenetére
Szerintem a Tor nagyobb anonimitást biztosít. Persze ha jól megcsinálják akkor legalább nem kell hozzá annyi addon, de lehet, hogy ez se biztos.
-
Apaxp
senior tag
válasz
Steelmanus #43608 üzenetére
Köszönöm, most ezt is kipróbáltam és továbbra is összeomlik a flash a 41a2 64bitesen. Szóval marad a stabil 32bites verzió egyelőre. Azután csak kiforrja magát a win10 és a 64bites róka együttélése
-
bozont
veterán
válasz
Steelmanus #43400 üzenetére
Most frissítettem az adobe flasht, már nekem sem kiabál érte a FF, viszont nem is tölt be sok oldalt. Például a fórum sem megy, csak teker a karika, de nem jön be semi. Kihalhatna már ez a rohadt flash.
IE-vel semmi probléma, megy minden, tehát nem a nettel van baj, először erre gondoltam a vihar után. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Steelmanus #43342 üzenetére
Nah, ha ezt mondod, akkor csekkolom a többit is.
Én már régóta ezt használom, bár nekem csak egy-egy szó fordítására van szükségem, arra pedig tökéletes.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Steelmanus #43340 üzenetére
A gTranslate-nél: amikor kijelölöd a fordítani kívánt szöveget, jobb gomb rá, és az almenüjében a legalsó menüpontban be tudod állítani, hogy milyen nyelvről milyen nyelvre szeretnél fordítani. Ha az elsőt "auto detect"-re állítod, akkor értelem szerűen automatikusan felismeri, hogy mi a kiinduló nyelv.
-
Matthewus
őstag
válasz
Steelmanus #43337 üzenetére
-
válasz
Steelmanus #43337 üzenetére
Ugyan nem engem kérdeztél, de esetleg ez?
-
Matthewus
őstag
válasz
Steelmanus #43334 üzenetére
Itt az ok, hogy miért lett blokkolva, valóban nem biztonságos a kiegészítő.
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus #43288 üzenetére
Például itt a lapcsaládon, bármelyik videó. Kipróbáltam közben az asztali gépen is, ott sem működik.
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus #43281 üzenetére
Firefox 39, YTC Dev. 528. xpi (Agresszív Flash), Flash 11.2
Összes beágyazott videó HTML5-t használ. Mit rontottam el?
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus #43274 üzenetére
YTC működik a beágyazott YouTube videóknál is? 1-2 hónapja kipróbáltam, akkor sajnos nem működött. Flash helyett HTML5-el mentek a beágyazott videók (hiába volt az előző beállítva).
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus #43274 üzenetére
adobe oldala, get flash playernél ezt írja:
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Steelmanus #43115 üzenetére
Oops, (#43114) zerge861-nek akart a válasz menni
-
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus #43108 üzenetére
Szia!
Nem parancs. Ez a FEBE addon összegző oldala backp-up után. Rendszeresen készítek off-line backup-ot annak ellenére, hogy manapság főképp már a Sync-et használom.
A YT center az jól kezeli a HMTL5-ös tartalmat is? Régebben azt használtam én is, de amikor bejött a HTML5-özés a YT-on nekem kezdtek problémáim lenni vele. A Dev. build-el is. Viszont a YT Plus-t még nem ismerem, kipróbálom. Köszönöm!
-
Matthewus
őstag
válasz
Steelmanus #43099 üzenetére
Az uBlock Origint innen telepítsd, az addons.mozilla.org-on baromi lassan frissül.
A fejlesztők nem vesztek össze, angolul több helyen elolvasható a történet. A lényeg: az uBlock Origint az uBlock eredeti fejlesztője csinálja, ezt a verziót érdemes használni főleg a folyamatos frissítések miatt. -
válasz
Igen, valamiért elváltak a fejlesztők útjai.
A plugin container azért nem indult el nálad, mert nincs bekapcsolva az e10s.
Megnyitottam én is a tesztoldalt, 40.0a2, ABP, fagyogatott vele a betöltés során, aztán jó lett, 840 MB volt a memória fogyasztás, vagyis semmi különös, nálam ennyi szokott lenni. -
kispx
addikt
válasz
Nálam kikapcsolt JavaScripttel és Ghostery-vel fagyott ki.
-
gyulank
addikt
válasz
Steelmanus #43083 üzenetére
Nekem attól még nem nyitja meg, és a címsávban is más van.
-
válasz
Steelmanus #42975 üzenetére
nem is azért írtam, hanem hogy a jelek szerint nem csak nálam van az a beidegződés, hogy 800X... az automatikusan 800x600.
-
válasz
Steelmanus #42975 üzenetére
Akkor ezek szerint nem csak én olvastam 800x600-nak.
-
mekker
őstag
válasz
Steelmanus #42823 üzenetére
Használok már több mint 3 éve YTC-t, de mostanában csinálja csak ezt. Alap Firefox 200 mega alatt. Megnyitok tesztként 10 videót, bezárom, 400 mega. Újra, 450-500 mega. Majd próbálgatom üres profil mappával is.
-
Wasp91
aktív tag
válasz
Steelmanus #42823 üzenetére
-
Kernel
nagyúr
válasz
Steelmanus #42800 üzenetére
A hardveres gyorsítást legjobban csökkentett módban lehet kikapcsolni, de akkor szinte használhatatlan a térkép.
A képméreten múlik láthatóan, ha leveszem az ablakot kisebbre, akkor kevesebb, full 1920x1200-on több:
Egyébként sem jöttem még rá, hová lett a GPU-használat, tegnap még mutatta (felső ablak), később már nem, de különbséget emiatt nem lehet érzékelni:
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Steelmanus #42663 üzenetére
YT Centerből van addon verzió is, esetleg ha így helyettesítenéd.
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus #42639 üzenetére
Ja kösz, amúgy se nagyon tenném fel emiatt, de ha ott se megy akkor meg pláne.
-
dugynok
senior tag
válasz
Steelmanus #42614 üzenetére
Megoldódott, valami hülye beépülő fölmászott és az miatt jöttek a reklámok. Leszedtem és megszűntek
köszi -
Bjørgersson
félisten
válasz
Steelmanus #42612 üzenetére
Hmm, akkor nem tudom nálam miért nincs.
-
dugynok
senior tag
válasz
Steelmanus #42614 üzenetére
malwarebytes-el rendszeresen takarítok, semmit nem talált. Csinálok majd képet délután.
-
Apaxp
senior tag
válasz
Steelmanus #42578 üzenetére
Az adblock+ nálam a 40a2 aurorán megbolondult, ezért lecseréltem erre az ublock-ra. Azóta tökéletes megint az aurora.
-
kozlo
tag
válasz
Steelmanus #42557 üzenetére
Próbaverziónál is kiírja az adatmennyiséget,vagy az [SSDOK], jobb oldalon alul.
Alapból firefox volt+Adobe flash pl ,HTML5 nem volt fent,ma lett tesztelve. -
válasz
Steelmanus #42557 üzenetére
a teljesítmény névre hallgató fül alatt lehet nézni
-
válasz
Steelmanus #42514 üzenetére
"Auto play first recommended video"-tól kellett volna kivenni a pipát, de úgy látom már nincsen, és ha eddig is így volt, akkor nem értem miért játsza le neked automatikusan
sajnos többet nem tudok, valami nem jó nálad
-
válasz
Steelmanus #42510 üzenetére
Elkerülte a figyelmed az én hozzászólásom? Be lehet állítani, csak nem ott, vagy legalábbis nekem nem ott.. Nem vagyok otthon, bocsi, nem tudom megnézni mi a pontos neve... a helyét és tippemet már leírtam, de ha arról a részről is csinálsz képet, megmondhatom pontosan.
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus #42510 üzenetére
Akkor állítsd be úgy...mondom hogy hiba az Ön készülékében van, akárhogy beállítom az úgy működik ahogy le van írva.
https://www.youtube.com/watch?v=QYF-_uDgICk
De akkor használj youtube plus-t
bánom is én
-
válasz
Steelmanus #42506 üzenetére
Ezt a fajta automatikus lejátszást a player/általános fülön kell kikapcsolni, azt hiszem ajánlott videó automatikus lejátszása vagy valami ilyesmi lehet a neve... az elején van.
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus #42506 üzenetére
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Steelmanus #42478 üzenetére
Kaptam választ! Egyelőre nem tervezi implementálni sajnos.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Steelmanus #42472 üzenetére
Erre a beállításra célzol?
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Steelmanus #42470 üzenetére
Itt a Reddit thread hozzá a fejlesztőtől. Szerintem nyugodtan kérdezd meg, hogy bele akarja-e rakni a funkciót, válaszolni fog.
-
FrezeR
senior tag
válasz
Steelmanus #42410 üzenetére
Nekem is így van alapból, próbáltam állítani rajta, de nem változott a helyzet. Viszont minden böngészőnél ez van, úgy hogy máshol lehet a gond. Köszi a tippet amúgy.
-
Warpig
aktív tag
válasz
Steelmanus #42282 üzenetére
Sikerült megcsinálnom.
Szerintem a html5 kavarhat be, mivel felraktam a youtube flash video player plug-int, majd a hd plus-t és megjavult. -
Warpig
aktív tag
válasz
Steelmanus #42280 üzenetére
Egyedül az addblockplus-t használom és a youtube hd plus-t, Ez utóbbit letiltottam és nem volt változás. Előtte meg használtam és nem volt gondom vele. Tanácstalan vagyok :S
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Steelmanus #42180 üzenetére
Kösz, tesztként megnyitottam pár olyan oldalt, ahol tegnap még összeomlott az Adobe Flash Player, és eddig úgy tűnik, hogy a védett módú futtatás letiltása segített.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Steelmanus #27485 üzenetére
Nem hiszem el, de működik!
Évek óta problémázik a FF flash tartalmak esetén: nem egyértelmű indítás, teljes képernyős módból kiugrás a töltés elején, töltés megállása. Egy ideje pedig rendszeresen fagyott teljes képernyőre váltáskor, amit csak a plugin container bezárása oldott meg pillanatnyilag.
Hogy ezt a sort beírtam az adott fájlba, megszűnt minden ilyen baj, és sokkal gyorsabb, gördülékenyebb a flash lejátszás. Brazos gép, 8 GB RAM, W7.Szerintem érdemes lenne beleírni az összefoglalóba, valahol az első és a nulladik sor környékére. - Mivel én már évek óta, ezidáig sikertelenül nézegettem megoldást, de csak most találtam meg, hogy rájöttem, a plugin container felé kell nézelődni.
-
Kékes525
félisten
válasz
Steelmanus #42153 üzenetére
Ez az!
Köszi!
-
katt777
félisten
válasz
Steelmanus #42016 üzenetére
Mizé?
-
ÉNERGIE
tag
válasz
Steelmanus #41759 üzenetére
köszi megpróbálom ezt a skyhunter 4-et.
-
creed33
aktív tag
válasz
Steelmanus #41533 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus #41022 üzenetére
Win7 topicban írtak nekem rá megoldást, ami könnyebb, mint a registry-ben turkálni. [link]
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus #41015 üzenetére
köszi az infót. akkor hiába kerestem az about:config-ban.
marad a registry módosítás. -
Gizmo94
veterán
válasz
Steelmanus #40548 üzenetére
Köszönöm a segítséget, ezt még nem próbáltam, de kipróbálom.
Egyébként nektek nincs vele ilyen összeomlás-fagyás problémátok, másnál mindenkinél jó?
-
Matthewus
őstag
válasz
Steelmanus #40294 üzenetére
A Bővítmények (Flash, Silverlight, Java, stb...) nem frissülnek maguktól, azok frissítését nem a Firefox végzi!
-
mozilla33.1
csendes tag
válasz
Steelmanus #40151 üzenetére
Akkor hol vannak a 33-as firefoxra érvényes infók a profilokról és egyebekről?
A sessionstore-backups mappában azok a file-ok vannak, amiket írtál. Simán wordpadban látszik mi van bennük, tényleg a megnyitott lapok adatai.
Csináltam egy új teszt profilt, simán kinyitottam 5 gmail lapot, jól kinyílnak a piszkozatok, még a gép újraindítása után is. Nem másoltam be semmilyen file-t.
Úgy látszik a 3x-es firefoxtól nem lehet simán a sessionstore.js file-lal áthozni a lapokat.
A 29-es előtt is volt sessionstore-backups mappa?
Estig megcsinálom a többi 3 profilt, mindnél kézzel nyitom ki a lapokat, a régieket törlöm, és az új profilmappákat is elmentem. Így mindnek jónak kell lennie. -
mozilla33.1
csendes tag
válasz
Steelmanus #40149 üzenetére
Igenis figyeltem a dolgokra, mert előtte olvastam ezt [link]. Itt csak a sessionstore.js file-ról ír. Az eredeti profilokat elmentettem a törlésük előtt. Az elmentett default és a 4. profilban van sessionstore.bak, majd egy sessionstore.bakééééhhnnóóppss, és egy sessionCheckpoints.json nevű file is. A 2 .bak file nincs a 2., a 3., és a friss teszt profilban, nem töröltem, eleve nincs. Ebből gondoltam, hogy nem létfontosságúak.
Amúgy is már máskor is csináltam csak a sessionstore.js file átmásolását, pl. amikor HDD-ről SSD-re váltottam. Ott nem volt ezzel gond, szépen kinyílta ka lapok, így nem kézzel kellett kinyitogatnom. Persze az még 2x-es firefox volt. Simán kinyíltak és jól működtek az oldalak. A sessionstore-backups mappa sem tűnt fontosnak, ezek átmásolása nélkül is jól működött a 33 előtt. Ezért sem értem a problémát, mert a 33.1.1-re frissítés után jelentkeztek a gondok, előtte nem voltak ilyenek.
Ennyire nem lehet más a 33-as a 2.x-nél.
A sessionstore és a bak file-ok nem láthatók futó böngészőnél, csak a mappa.
Nem a 2-es profil a default, mert az 1-esnél is állítható a frissítés rész, nem halvány. Nem lehet egyszerre 2 default profil.
A tiszta telepítés nem lehet jó megoldás, mert a profilok törlésével és a nulláról újra létrehozásukkal minden fos törlődött, amit csinált a szemét, vagy én. -
Predator2
addikt
válasz
Steelmanus #40111 üzenetére
Úgy van most is, de nem működik "egyben" a két gomb.
-
Jazz
veterán
válasz
Steelmanus #40105 üzenetére
Köszi, így már könnyebb lesz, exe....
Ezt az FTP-t használom én is amúgy, TC-n keresztül másolok róla, de szerver oldalon valami nem stimmel, még mindig másol....most hogy leállítottam, megnéztem mit szedett le: Aha. Eddig 8Gb az ESR 24.8.1 mappa.(#40104) DS39: Ezt a normál 31-esről frissítettem ESR-re, ez egy másik gép. Ennek ellenére vannak ezek a bugok.:S
Szerk.: No, ez is meg van, még sem bug. CTR: "Moovable back-forward buttons"->On. -
mozilla33.1
csendes tag
válasz
Steelmanus #40101 üzenetére
Uninstall water lett, de a helyzet nem változott, az 1. firefoxban jók, a 2.-ban és a 3.-ban nem.
Érdekes az is, hogy a water html5 pontja 475, a firefox 33.1.1 477, de 475 lett a water uninstall előtt, és most is ennyi.
Az is furcsa, hogy a http://html5test.com/ oldalon firefox 33.0-t ír ki.
Akkor csak firefox friss telepítés kell? Mindez azért, mert a waternél nem akartak külön profilmappát csinálni.
A sessinstore.js file-t lementhetem, és használhatom a friss telepítésnél, vagy ezzel is gond van?
Nem akarok kézzel kinyitni 20-30 lapot, amúgy is 2 profilra akarom elosztani.
Van arról valami statisztika, hogy a water, cyber, pale programokat hányan használják Mo-on és világszerte? Vagy csak a komplett firefoxról van ezt a 3 programot is beleértve?Hogyan, mivel takarítottad ki a cybert a registryből, és ezt miért kell megtenni?
A waternél és a palenél nincs ilyen gond?
Felmerül a kérdés, hogy mi értelme ennek a 3 firefox klón programnak, ha ezekhez is kell a theme restorer, meg amúgy se jobbak a firefoxnál? Mi a különbség a 4 program között? A firefoxot is testre lehet szabni.
A cyberben eleve benne van a restorer, a waterbe meg külön kell felrakni, a paleben nincs benne, nem is kell, mert 1 évvel le vannak maradva, még az eredeti szögletes fülek vannak.
Milyen tervek vannak a firefoxszal 1-2 évre előre? 64 bitesítés?
Mik az eltérések a firefox főverziói között, a 26-tól a 33.0, 33.1, 33.1.1-ig? -
mozilla33.1
csendes tag
válasz
Steelmanus #40068 üzenetére
Ha a water nem fut, akkor nem szólhat bele a firefox dolgaiba. Ha a firefox nem fut, akkor a water szépen kinyílik a firefox lapjaival, a kiegészítőkkel együtt. Ebből következik, hogy a water ugyanúgy működik, mint a firefox, teljesen kompatibilisek egymással, a teljes profilmappát is beleértve.
Csináltam egy 2. firefox profilt, ott sem marad úgy a gmail piszkozat, de érdekes módon az 1. profilban úgy maradnak. Ezt nem értem, mert mindkét firefox profil ugyanúgy van beállítva, ugyanazok a kiegészítők vannak ugyanúgy beállítva. Ez miért lehet? Csináltam 3. profilt is, itt is minden ugyanolyan, itt se maradnak úgy a piszkozatok újraindítás után. Ennek így semmi értelme. Hogyan lesz így megoldás? Eddig még az 1. profilban se maradtak úgy a piszkozatok. Hogyan oldjak meg egy olyan problémát, ami mindig változik?
Ha a firefox nem fut, a waternél is előjön a profilválasztó ablak, bármelyiket elindíthatom, de csak egyet, de sehol se maradnak úgy a piszkozatok.
A cybernél és a palemoonnál nincs piszkozat gond 1 profillal, itt nem csinálok több profilt.
Ha a watert uninstallálom, attól még a firefox probléma nem fog megoldódni.
Nem fogom a firefoxot uninstallálni, mert nem akarom ez egészet a nulláról újra felépíteni, még ha el is mentem a sessionstore.js file-t, amiben a megnyitott lapok vannak. A cyberben sem akarok másik profilt létrehozni, kiegészítőket felrakni, kísérletezgetni, mindent beállítani, mert a firefoxot akarom használni és megjavítani. A 3 másik firefox program csak a probléma megállapítása és megoldása miatt kellett, de nem segítettek.Hogyan érted azt, hogy a cyber átvette a registry irányítását?
-
mozilla33.1
csendes tag
válasz
Steelmanus #40057 üzenetére
Nem függhet a water, cyber, palemoon programtól hogy mit csinál a firefox a gmaillal.
Akár mindhárom, fire, cyber, pale, vagy water, cyber, pale programot használhatnám egyszerre, egyenként akár több profillal is, nem lehetne gond.
Azt se értem hogy a water miért nem csinál külön profilt a firefoxtól függetlenül, ha már a másik 2 csinál. Így nem lehet együtt használni a firefoxszal.
Valami van a firefox profilban, ami okozza a gondot, mert a waterfox is rossz, míg a palenél és a cybernél nincs ilyen gmail gond. -
hamikike
tag
válasz
Steelmanus #40039 üzenetére
Már régen megnéztem, nincs.
-
hamikike
tag
válasz
Steelmanus #40036 üzenetére
Nem az az alapértelmezett a levelezéseim miatt, viszont az operát nem bizgatja semmi.
Igazából már tényleg ott tartok, hogy ha csak ezzel bosszant és mást nem csinál, akkor legfeljebb 2 FF ablakot kell bezárnom. -
hamikike
tag
válasz
Steelmanus #40007 üzenetére
Korai öröm, újra megjelent: [link]
Egyébként ez volt a legelső. Simán egy új firefox ablakban az eredeti mellett, kérdés nélkül.
Már minden tekintetben szűz (?) a windowsom, semmi semmit nem talált, mégis megjelent ez a nyamvadt játékablak. -
hamikike
tag
válasz
Steelmanus #40007 üzenetére
Bocs, későn vettem észre a válaszodat. Megtettem, újraindítás után egyenlőre nem jelentkezett, de nem akarom elkiabálni, majd meglátjuk.
Addig is köszi. -
hamikike
tag
válasz
Steelmanus #40001 üzenetére
Most ez jött be:[link]
Apropó: megcsináltam minden lehetséges ellenőrzést, malware keresést és más víruskeresővel totális ellenőrzést, csökkentett módban is (semmi), mégis bejött a következő gépindítás utáni firefox indítással.
Tenap meg ma viszont csak az első indítással, utána nem. -
hamikike
tag
válasz
Egyébként elvégeztem a malware ellenőrzést, talált PUP -at, karanténba tette (ez volt a legjobb alternatíva), újraindítás, de minden változatlan.
-
hamikike
tag
válasz
Egy eszméletlen hosszú link: [link]
De ez nem ugyanaz, mint a korábbi, viszont a menü hiányzik, de a címsorban a firefox ikonnal és névvel utal a firefox kapcsolatra.
Ez most egy online tankcsata. -
pethYeti
addikt
válasz
Steelmanus #39955 üzenetére
Én csak fekete téma miatt használom
De mivel naponta kb 1x indítom el ezért annyira nem zavar.
-
pethYeti
addikt
válasz
Steelmanus #39953 üzenetére
Most talán rendbe jött nálam is. Viszont az elég bugos hogy indításnál még fél pillanatig a régi téma látszik és csal utána jön be a fekete.
-
válasz
Steelmanus #39945 üzenetére
Úgy értem, hogy sima, hogy a normál, azaz nem valami „egzotikus” kiadás
-
válasz
Steelmanus #39942 üzenetére
kár, hogy a sima kiadásban nem lehet engedélyezni a fekete kinézetet.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Steelmanus #39938 üzenetére
True.
-
Predator2
addikt
válasz
Steelmanus #39931 üzenetére
Csak furcsálltam, hogy nálam azok a "kulcsok" nem mennek amik a kollégánál igen. Gondoltam hátha nálam valami el van állítódva stb... Vissza állítottam így marad.
-
dethroner
veterán
válasz
Steelmanus #39911 üzenetére
Félre értetted
Azt akartam kérdezni hogy az említett párosítással használ-e valaki freemail-t? De valami volt akkor épp a ph-val és nem jelenítette meg a freemail szót, azért írtam ingyen mail, de nem ment be
A freemail-t azért kérdeztem, mert ha nem kapcsolom ki az adblock-ot, akkor így tölti be a freemail-tKész, most sem jeleníti meg
Mi a baja, miért nem lehet azt beírni hogy f r e e m a i l ???
-
törölt tag
válasz
Steelmanus #39874 üzenetére
isten ments 8 -tól ... elég volt belőle 2 x 1 hónapnyi
Win7 X64 Pro ment vissza . Majd Win 10 talán már méltó utódja lesz 7-nek
MS is ezért ugrotta át a Win 9 elnevezést , hogy elfelejtse a nagy kudarcot
maguk mondották és ismerték el
-
Matthewus
őstag
válasz
Steelmanus #39841 üzenetére
Persze hogy tekeri a procit, mert vp9 kódolású videót tölti be, ahhoz meg nincs hardveres gyorsítás.
-
törölt tag
válasz
Steelmanus #39869 üzenetére
33-as van. Szóval a 34-es verziótól nem bezárás lesz hanem egy menügomb? Mert akkor már megvárom a 34-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Akciókamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest