Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz
69Raizen69
üzenetére
Köszi a többiek nevében is! Kíváncsi vagyok nálam mit mutat, de max holnap tudok ránézni.
-
yanna
addikt
válasz
69Raizen69
üzenetére
Titkos a megoldás?
Más is belefuthat a problémába. -
yanna
addikt
Most frissített 138-ra, nagy nehezen meg is gyógyult. Először ugyan az a jelenség, végül vagy 5-ik FF indítás után letiltott kiegészítőkkel volt hajlandó betöltődni. most már visszakapcsoltakkal is jó.
Érthetetlen mi történt, a kiegészítők letiltásával az előző verziónál is próbálkoztam, de ott nem hatott. -
yanna
addikt
Firefoxnak van baja a youtubeval, vagy fordítva? Tegnap még működött, ill. edgen most is jó...
-
-
yanna
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
"Más böngészővel nincs ilyen gond." Amíg nem javít valaki valamit.
-
yanna
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
Hali! Úgy fest nálam elmúlt a jelenség. Néhány hete routert cseréltem, ami tudja a wifi6-ot. Ekkor még nem történt semmi változás, a laptopban csak wifi5 kártya volt, így a router is csak így üzemelt. Tegnap megérkezett a wifi6-ot tudó kártya a laptopba, beszerelés, beüzemelés, beállítás után gyakorlatilag megszűnt az addig tapasztalt néha megjelenő fekete villanás.
-
yanna
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem futtattam 1-2 hónapja legalább.

-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm! Végül is együtt lehet vele élni, csak bosszant.
-
yanna
addikt
Srácok! Róka, vagy gugli szívat? Emlékeim szerint 3 napja frissült a FF, addig sötét témával indult a Google kezdő oldal. Gyanúsan a frissítés óta -nem biztos- viszont csak sötét téma nélkül hajlandó, akármit is próbáltam. Tipp?
-
yanna
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
Most teszteltem ezt, és van mikor nálam is csinálja ezt a feketét, de rövidebb, csak egy villanásnyi ideig a kattintások kb. fele esetében. A másik fele esetben semmi fekete. Összefüggést nem látok azzal, hogy melyik fórumra kattintok, hol csinálja, hol nem. Mondjuk eddig nekem fel sem tűnt.
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudok rájönni mi okozhatja nálam, de kb. minden 20-30-ik alkalommal "jól" működik.
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ismét elérhető az Enhancer for YouTube kiegészítő. Sajnos továbbra is gondom, hogy a Youtube kezdőlapon indított videóval tökéletesen működik, de ha a kezdőlapról új ablakban nyitom meg a videót, akkor viszont olyan, mintha a kiegészítő nem is lenne telepítve.
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi! Végülis jobb mint a semmi.
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Működik is rendesen? Pont tegnap kerestem ezt az funkciót, ezt hittem hülye vagyok, hogy emlékeztem rá, de még sincs.
-
yanna
addikt
Teljesen elveszítettem a fonalat...
Hogy a francba tudom eltüntetni az ajánlásokat?
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ránézek.
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
És megint nem elérhető.
-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi!
-
yanna
addikt
Hali!
Friss Firefox Enhancer for YouTube kiegészítővel a Youtube kezdőlapon indított videóval tökéletesen működik. Ha a kezdőlapról új ablakban nyitom meg a videót, akkor viszont olyan, mintha a kiegészítő nem is lenne telepítve.
A leváltott Firefoxon teljesen jól működött ebben az esetben is.
Nem látok valamit a beállításaiban? -
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem értem, hogy nem tudod megoldani, ha én megoldottam ...

-
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem emlékszem melyik szóra kerestem rá itt, de megtaláltam.
-
yanna
addikt
Megszívatott a 69-re váltás. Tisztán telepítettem miután elmentettem a profil mappát, de hiába írok felül mindenütt mindent csak szűzen indul. Én csinálom rosszul?
-
yanna
addikt
Hali!
Sajnos nemrég friss FF kellett kerüljön a gépemre...
Youtub videókkal kapcsolatban merült fel egy kis problémám, szerintem FF lehet a ludas, mivel ugye ez változott.
Az új telepítésig a lejátszott videók alatt a kis piros csík ("folyamatjelző"?) megjelent, ill. addig ért ameddig néztem a videót. Így tudhattam, melyiket meddig néztem.
Nos, ez a "jelzés" az új FF-ben nem jelenik meg. Keresgéltem beállításokban, de nem mentem semmire.
Esetleg nem is a FF a hunyó? -
-
yanna
addikt
Hali!
Ez a sunyi róka szívatóra vett, valószínűleg az utolsó frissítés óta. Egyszerűen nem indul el, ha az UBO engedélyezve van. Kikapcsolva az UBO-t, újraindítva a FF-t, majd engedélyezve az UBO-t meg normálisan működik.
Vírus, malware nincs, legfrissebb minden.
Mi a tökm. lett vele...? -
yanna
addikt
Srácok!
Egy P8400-as mobil processzort képes valóban megfektetni az aktuális FF? Indításkor kb. 20-30 mp-ig semmi, de 80-90%-ban pörgeti a CPU-t, új lap nyitáskor kb. 20 mp-ig nem válaszol, és hasonló esetek. -
yanna
addikt
Egyébként ez kinek jó, hogy nem működnek a kiegek?

Hosszú évek óta bevált "saját" FF-om volt, nagy valószínűséggel így megválok tőle...
-
yanna
addikt
Sziasztok!
Régóta használom a Rights To Close kiegészítőt, de jó néhány hete olyat csinál, hogy bezárja ugyan az aktuális lapot, de az alatta lévő aktuálissá váló lapon ott marad a jobb click-es menü. Illetve nem is ott marad, hanem olyan, mintha kattintottam volna a jobb gombbal, tehát "keletkezik" egy menü.
Nem hiszem hogy az addon baja lenne, mert "Last Updated: March 18, 2011", és eddig kiválóan működött, valami FF frissítésre gondolnék inkább.
Lehet erre valami megoldás? -
yanna
addikt
Hogyan csinálta azt Rudi, hogy kitöröltem őt, töröltem a profil mappát, majd miután telepítettem a másik Rudit megtalált minden beállítást, nem volt szükség a mentett profil "bemásolására".
-
yanna
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Ugyan úgy "pici" ablak a "kicsi" helyett.

-
yanna
addikt
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Alapból true az érték.
Megnéztem false-n is, semmi változás.
-
yanna
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
49.0b4 is jól működik.
-
yanna
addikt
válasz
germinator66
üzenetére
Ctrl+Shift+T ?
-
yanna
addikt
Persze. Walnut for Firefox.
-
yanna
addikt
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Nem a FF tehet róla, de volt már téma.
-
yanna
addikt
Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, meggyógyították az akadós oldal betöltődést.
-
yanna
addikt
Akadásról topik is létezik.

-
yanna
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Amennyiben jól értettem a helyzetet, nálam kimásol. ill be is illeszt.
-
yanna
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Talán a CCleaner-rel való alapos tisztítás.

-
yanna
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Vót'má máshol is, azt ajánlották regisztrálj újra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Más is belefuthat a problémába.

Én meg már egy jó ideje a YT-ot szidom, Hol a procit pörgeti fullon, hol a vga-t...