- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
-
ceia
őstag
válasz
Kelvin #41288 üzenetére
Köszi, de már leszedtem. Az ABP-vel jó ahogy most van, és semmi problémám vele. Eredetileg csak azért töltöttem le az Ad Munch-ot, mert le akartam csekkolni VT-on hogy nincs-e benne valami és ha már nem volt, próbaképpen felraktam. De jobban tetszik, ha a blokkoló csak a böngészőbe van telepítve. Mást úgysem használok, csak a FF-ot.
(#41289) Fandango Köszönöm, ez nekem is jól jött. A legújabb nem támogatja a rókámat, de szerencsére fent vannak a régebbi verziók is. Már csak azt kéne tudni, milyen méretű saját ikonokat fogad el a berakott keresőkhöz
-
DS39
nagyúr
válasz
Fandango #41291 üzenetére
hát ja, nem az, csak először a kiegészítők között néztem, nincs beállítások, aztán ahogy az első képen látszik, nincs plusz opció, mondom ez most mi, a második kép meg totál nem segít (nekem).
aztán leesett, hogy a jobb klikk, az adott oldal searchbarjában kell, és nem az adott oldalon állva a Firefox searchbarban jobb klikkelni. nekem utóbbi lett volna logikus, mert normál esetben úgy lehet hozzáadni keresőt, ha az oldal támogatja ezt. -
Fandango
veterán
-
ceia
őstag
Bocs, az ABP-ben nem csak az easylist megy..
De így szinte tökéletes, ha meg nagy néha van valahol egy kisebb gif anim, annyi nem zavar. A memória felhasználását nem nézegettem, de észre nem vettem semmi problémát miatta. (XP 2GB rammal
)
-
DS39
nagyúr
van mód rá, hogy egyedi keresést felvegyek a Searchbar-ba?
mert vannak oldalak amiknél felajánlja, hogy beteszi a keresőlistára, de van ahol nem.
a gsmarena.com oldal keresőjét beállítanám pl úgy hogy a keresői lap linkje, és a GET paraméterként átadott szó meg az amit beírok a searchbarba. instant ugyan nem lenne, de működne. csak nem találok módot egyedi oldal hozzáadására. -
Kelvin
őstag
Olvasd el, hogy miért lett ingyenes a két készítő srác korrektül leírta. Minimális a fogyasztása, szinte semmi és ha ez mégis zavar te bezárhatod. Amúgy ha itthon vagyok mindig megy a böngésző a háttérben még munka vagy szórakozás mellett is.
Kis érdekesség:
Statistics for Ad Muncher v4.94.34121/5869 (Free)
Adverts removed: 8,265
Bandwidth saved: 443 MB
Counter started: január 28, 2015 -
ceia
őstag
válasz
Kelvin #41280 üzenetére
Gyanakodtam hogy ha fizetős volt, miért lett ingyenes? De meglepetésemre nincs benne kártevő! Felraktam, egyelőre szépen végzi a dolgát, pár oldallal kipróbálva sehol semmi reklám. Nem rossz.. Viszont az zavar, hogy ez mindig megy - vagyis az ABP kilép ha kilépek a FF-ból, de ez marad és valamit csak-csak fogyaszt, pedig már nincs rá szükség. Kár, hogy ezt nem kiegészítőként írták meg. Különben nekem az ABP is bevált simán az easylisttel.
-
Kelvin
őstag
Használjatok Ad Muncher amióta ingyenes lett ezt használom és részemről marad is. Nem kell kiegészítőket telepítgetni, nem baszkurálja a böngésző memória és proc használatát. Nem lassítja a böngészést. Elég egyszer telepíteni, ha több böngészőt használsz akkor is.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Matthewus #41275 üzenetére
Pár hete írtam erről, hogy ugyanazokkal a listákkal sem tiltja úgy a reklámokat, mint az ABP.
Lehet láthatatlan az írásom, mert senki sem reagált rá. -
Locsi
senior tag
A kereső sávban nem lehet visszaállítani a régi fajta stilust. Gondolok itt erre a kinézetre.
Probléma megoldva evvel.
browser.search.showOneOffButtons true-ról false-ra
-
Pajoz
őstag
Köszöntem!!
Ez a dátum oda-visszaállítás segített. Már bejön a fész a kivételek hozzáadásával.
Bár lövésem sincs hozzá, hogy miért kell ilyen manővert csinálni, hogy egy böngésző megjelenítsen egy oldalt.Nem neked szól! De, bassz hadd én döntsem már el mit akarok megnézni és mit nem! Ne egy prog! -
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #41268 üzenetére
8 a max amit választani tudok, szóval gondolom az lesz jó neked is. Itt ni.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #41265 üzenetére
Mondd, hogy milyen rendszerre kell (gondolom FF-hez).
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #41262 üzenetére
Működik, tegnap frissítettem, ha kell felteszem valahova az installját.
-
lsc
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #41262 üzenetére
Nálam jó, noscript?
-
Csak nálam ad üres oldalt a flashplayer oldala?
Arra kér a Firefox, hogy frissítsem a Flash-t.
Hát én frissíteném nagyon szívesen, ha tudnám... -
Pajoz
őstag
Üdv mindenkinek!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet megjeleníteni egy oldalt, ami ilyen hibaüzit dob:Visszakeresve a topicban láttam, hogy volt már ez a kérdés, de választ nem találtam rá. Most konkrétan a fészbúkról lenne szó. Tegnap még behozta a fox, ma már nem. Ami, ugye marhára érdekes! Mellesleg bosszantó is számomra, mert eddig is használtam néha a foxot, de az alap böngészőm a Chrome volt. Viszont, mivel utóbbi nem csak a gépből, de még az agyamból is kizabálta a RAM-ot és a procihasználatot épp tegnap legyalultam.
Átexportáltam mindent, a Chrome-ból, ami kellett most meg ez is szívat!Próbáltam már korábban más böngészőket. Pl a CyberFox-ot is. Ez is tiltotta a fészt. Szóval valami konkrét tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan lehetne beállítani a fox-ot, vagy milyen böngészőt használjak?
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Régebbi Mozilla Firefox-ot használok(32.0.3).
Ment pár letöltésem,azokat kilőttem,mert nem haladtak sehova,aztán később látom,hogy ugyanazok mennek tovább,mintha ki sem lőttem volna őket.
Ez mitől lehet? -
DS39
nagyúr
válasz
Buster17 #41249 üzenetére
ilyen után én tolnék egy alaphelyzetbe állítást, hogy megtisztuljon a profil.
a címsorba beírod -> about:support (majd Entert nyomsz) -> Kiválasztod A Firefox alaphelyzetbe állítása... gombot. (A legújabb verziónál nem túl értelmes módon sikerült a magyarítás, mert A Firefox frissítése... gomb található)
a kiegészítőket ilyenkor bukod, de minden más megmarad. -
DJ. Ru$y
nagyúr
PH-hoz nem dobott még össze valaki egy fekete Stylish témát? Örökké hálás lennék neki.
-
Buster17
addikt
Hali!
Olyan problémám van, hogy coretemp-el felkerült egy rohadt erőszakos toolbar ami minden böngészőbe bele ette magát és még most se tudtam 100%-osan kipucolni. Nagy nehezen letöröltem úgy hogy az alapértelmezett böngészőmben nem látom, de amikor nyitok új lapot akkor a legtöbbet nézett oldalakat kéne beadnia, de csak ezt látom:Már a böngészőt is újratelepítettem, de nem változott a helyzet.
-
Jani18
aktív tag
Üdv 60 fps támogatást megoldották már? (video,stream)
-
Kelvin
őstag
Sziasztok!
Mennyire biztonságos egy 3th addonnak megadni a google jelszavam? Egész pontosan szeretnék firefox alól hangouts-on keresztül beszélni. Találtam egy Hangouts addont de kéri a google fiókom jelszavát. Mennyire megbízható vajon? -
spiritex
veterán
A Firefox másnál sem képes jelszót menteni a 192.168.0.1-en (tehát a router kezelőfelületén) és a TVGO.hu-n?
-
stingy2
senior tag
válasz
Kicsirics77 #41240 üzenetére
-
Kicsirics77
veterán
valamelyik nap volt szó a cyberfoxról
hogy lehet magyarrá tenni mert nekem sehogyan sem akaródik,pedig már a beállításokban is át van állítva,illetve addonként le is van töltve a cyberfox oldaláról. -
rii
nagyúr
sziasztok!
mi a helyzet akkor, ha egy gépen az opera-val van NET, de a Firefox meg nem csinál semmit sem?
megsérült volna a program, és újra kellene installálni?
vagy "csak" az internetbeállítása állítódott el?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
stingy2 #41216 üzenetére
Kicsit komplexebb a probléma. 2 FF fut egyszerre, egyikben megnyitva a 2 videó, semmi más. Másikban 12 rögzített + 3 ablak. Elsőn elindítom az egyiket, kiteszem full screenbe majd a másodlagos monitoron lévő FF-be kattintanék bármelyik ablakra akkor fogja magát és kifagy a plugin container.
-
SkyS1gn
félisten
megoldódott
-
Helló, lehet valahogy force-olni grayscale AA-t?
-
Vakegérke
félisten
válasz
galervin93 #41222 üzenetére
Nincs mit. Legközelebb (ne legyen, de ha lesz,) próbáld ki.
-
spiritex
veterán
Sziasztok! Ha egyszer "Nem"-et nyomtam egy oldal jelszó megjegyzésénél, akkor hogyan tudom még egyszer elővarázsolni a Chrome kérdését, hogy jegyezze-e meg a jelszót? Megnéztem a beállításokban, és nincs a Kivételekhez adva. Köszi!
-
Vakegérke
félisten
válasz
galervin93 #41220 üzenetére
-
galervin93
addikt
Sziasztok!
Akadt egy kicsi, de annál idegesítőbb problémám. Az utóbbi időkben mindenféle kis hirdetési ablakok ugranak fel a böngészőben, amelyeknek egy a forrás, méghozzá ez: [link] Na most a programok közt én nem találtam semmi ilyesmit, viszont az about:config-ban igen, ott vissza is állítottam alapértelmezett értékre azt a sort, ahol ez található, de a böngésző újraindítása után újra megjelennek a reklámok és a config-ban is visszaíródik a sor. Hogyan tudnék megszabadulni ettől a dögtől? Rendesen lezabálja a procit miatta a FF, pl. az index fórum ezzel a kis reklámablakkal együtt gyakorlatilag percekre használhatatlanná teszi a böngészőt, és nagyon idegesítő már. Hogyan tudnám eltávolítani? -
stingy2
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #41212 üzenetére
3 yt videot nyitottam meg, ebből 1-et kitettem fullscreenbe, mindhárom futott, semmi akadás, fagyás. ua. flash verzió, de cyberfox 64bites. hónapokkal ezelőtt a mindennapos lassulás, összeomlás miatt kukáztam az eredeti rókát, azóta 1 összeomlás sem volt.szóval lehet nem csak a flash a hibás.
sőt panaszkodtak itt páran a 35-re. nekem eddig ez az egyik leggyorsabb, legstabilabb build, nem is mertem még ráfrissíteni a 35.0.1-re.Diego: évek óta csak simán rátelepítem a régi flashra az újat, nálam sem volt még gond ezzel.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Kékes525 #41211 üzenetére
[Adobe Flash Player FireFox, Opera 16.0.0.296]
[Adobe Flash Player Internet Explorer 16.0.0.296]
[Adobe Flash Player Pepper Opera16.0.0.296 ]
Ugye előzőt mindig Uninstall és utánna telepítsük a frissebbet ... és nem rátelepítünk/frissítünk előzőre .
-
Kékes525
félisten
Az Adobe Flash Player 16.0.0.296 bővítmény frissítést jelez, de az adobe-nál csak ezt a verziót találom. Tudom, hogy ennél a verziónál sebezhetőséget találtak.
Van újabb, vagy várni kell?
-
csferke
senior tag
Megoldódott a CIB probléma.
Felhívtak a bankból és elmagyarázták, hogy mit kell tennem.Már máskor is volt hasonló gond a CIB-el. Nálam is működött de frissítettem a Java-t és ez alapból kipipázta ezt a beállítást. Ha a Java ezt így teszi akkor nem értem a banki programozókat, hogy miért nem ezzel működik az ő alkalmazásuk is. Miért kell nekem mint "mezei felhasználó"-nak erről tudnom és alkalmaznom??
-
Jenne
őstag
válasz
netpeti98 #41201 üzenetére
Csak ez meg azért valószínütlen, mert hogy az eggyel előbbi FF verziónál (34.0.5) engedélyezve volt ez a hardveres gyorsítás (pipadobozban bent volt a pipa) és sosem volt ilyen újraindulgatás, csak amikor frissítette magát a FF a 35.0 -ra akkortól jelentkezett ez a hiba. Tehát annak a grafikai driveres problémának igen kicsi a valószínűsége nálam.
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Olyan problémám van, hogy sem a böngésző címsorában tárolt meglátogatott oldalak url-jét, sem pedig az előzményeket nem tudom törölni.
Ezt a hibát hogy tudnám megszüntetni?
Előre is köszi a válaszokat.
-
Fandango
veterán
Miert lenne borzalmas, sokkal tobben vannak akik megelegedessel hasznaljak a legfrissebb verziot (koztuk en is) mint akinek valami baja van vele. Sok esetben nem is a Firefox a hibas, hanem a szoftver vagy hardver kornyezet ahol mukodnie kell.
Az ilyen megnyilvanulasokra szoktam mondani, attol hogy nem tudsz uszni, nem a viz a hibas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest