Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eGPU tapasztalatok
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Matthewus
üzenetére
Köszi, kérdés után, rákerestem a Pocketra, le is gyalultam config alól, de kell még hackelni azon a menün, szóval jó az addon is.
Más probléma:
Viszont nálam a 66.0.4, nagyon durva dolgokat művel, spontán összeomlik, amitől eddig az 56.0 nem csinált semmit, és a memória fogyasztás mondjuk 74%, ergo lenne még 26%-a tespedni a memóriában, ő fogja magát összeomlik és kész.. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Van arra opció, hogy a jobb egérgombos menüből bizonyos opciókat kiszedjek? Rühellem a 66-os telepítés óta, hogy "oldal mentése Pocketbe", link mentése "Pocketbe" hasonló sorokat, ki lehet ezt kukázni valahogy?

-
DJ. Ru$y
nagyúr
Halihó!
Átálltam Quantumra (nem kizárt, hogy Waterfox lesz a vége) egyelőre 56.0-ról, mert már untam a .... beugráló reklámokat némelyik oldalon. Viszont, használtam egy okosabb kiegészítőt képernyőkép készítésre, ami okos volt, de a maga módján full egyszerű. Én adtam alap mappát, nincs benne szerkesztés semmi. Screenshoter Fixed volt a kiegészítő neve, sajnos hiába mentettem ki az XPI-t nem engedi telepíteni Quantum alá, és nincs fent a kiegészítők között sem. Tudtok valami ilyesmi alternatívát? Nem kell szerkesztés, nem kell csicsamicsa, de kicsit többet tudjon, mint a gyári. Tagelni lehessen a nevet title_date_time kb. így, lehessen alapértelmezett mappát megadni és tudjon teljes oldalt, képernyőt és kijelölést menteni, kb. ennyi az "elvárás", nem kell felhőbe tárolni, feltölteni, csak direktben lementeni.
(Régebben Screengrab!-et használtam, de azt meg ugye televerték anno reflinkekkel meg automatán nyíló weboldalakkal, nagyon szerettem, de nem szívesen raknám vissza, gondolom ugyanolyan, mint eddig.)
Ha tudtok bármi alternatívát, megköszönném.

-
DJ. Ru$y
nagyúr
Revo Uninstallert használok Isten ideje óta, legyalultam kapásból átnézte, maradékfájlok törlése. Kézzel lehúztam a telepítőt azt Adobe oldaláról, még mindig ott van mind a kettő, de most nem fagy ki a PDF-re érthetetlen. FF restart után megint eltűntek a szövegek, csak a képek maradtak. Este visszatérek erre... Mert ez így...
Addig letöltögetem a szükséges PDF-eket. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Visszakapcsoltam az összeset, most kell a FF teljes gőzzel, este megpróbálom egyesével, és a PDF-től nem crashel el, valamint a StreetView-t betölti 5-10 akadás után elcrashel, de legalább betölt. Ennyire jót tett neki, hogy elindítottam letiltott bővítményekkel egyszer? Utálom a rejtélyes hibákat.

DS39
Kell a sok hülye lejátszó... A Readernél, ha letiltom a régit, letiltja az újat is.. Fucklogic. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Két valószínűleg nem összefüggő hibával állok szemben, vagy, de, erre keresem a választ és esetleg megoldást.
Elkezdte azt csinálni a FF-om (39.0), hogy ha megnyitottam egy PDF-et, akkor nem volt benne szöveg, csak képek, mondom király, Readert frissítettem, most már van szöveg, ahogy megnyitom a PDF-et kicrashel plugin container összeomlás hibával. És ugyanezt csinálja Google StreetViewba lépésnél is, térképen kijelölöm hova akarok váltani, majd Utcakép nézet, elfeketedik, mintha betöltene, majd crash.
W7, FF 39.0
Megoldás? Chrome? Nagyon nem akarom.
Ui.: 32-es és 64-es IE is simán behozza a StreetViewban azt a címet, amitől a FF crashel.

-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem vagyok otthon a javascriptben, de régen láttam olyan GM scriptet, ami egy másik oldalon URL részletet cserélt kb. 4 rövid sor volt a tényleges script, szóval lehet egy hozzáértőnek 2 perc.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
makoss
üzenetére
Ne csináld, hogy ilyen nehéz visszaolvasni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
milanfan
üzenetére
Nem kell annak lenni. Csak nem egy forrás alapján kell elhinni mindent, nem is elhinni, inkább "gondolkodás nélkül csinálni, amit mondanak". Gyorsítja, de vajon, hogy tudja gyorsítani? Úgy, hogy a szerinte "felesleges" tartalmat nem tölti be. Csak el kellett volna olvasni róla még 1-2 írást, és voilà, attól még nem leszel IT guru, hogy olvasol, az átlag user is tud olvasni és értelmezni. Engem nem fertőzött meg semmi, hisz ebben dolgozom, emiatt nem egy nem két "átlag felhasználóval" találkozok..
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Beágyazott facebook kommentek, beágyazott instagram képek, beágyazott videók szinte sehol nem mennek. Egyik sem nagyon izgat, én így használom.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
D@niel
üzenetére
A kép blokkolása csak addonnal érhető el, szóval ott lapít az ABP valószínűleg, ki kell törölni az oldal hátterét adó kis négyzetképet. Ez nem egy képként van beszúrva az oldalon, ha megnézed ki tudod jelölni a szöveget benne... Egy külön div vagy más elem. Előbb néz aztán kattint

-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
galervin93
üzenetére
Már mindegy a flash
HTML5-re váltott a YT, olvass vissza pár hozzászólást! 
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Ez alapján, csak helyettesítsd a Java-val, ha így van beállítva és még mindig piros, akkor régi, támadható, frissíteni kell.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
Köszönöm, az első lesz nekem jó szerintem, mert nem galériák vannak, hanem egy csomó direkt link külön, emailben.
Még egy kérdés: A NAS-om oldala kapásból bejelentkező oldalt dob ugye, hogy bármihez hozzáférjek. Meg van jegyeztetve vele az oldalhoz tartozó user/pw páros, eddig be is írta őket a két mezőbe, nyomtam egy belépést és már bent is voltam. Most "megjegyzi" a usert, belekattintok abba a mezőbe, rákattintok a userre, és akkor kitölti a jelszót is (nem nincs több user és pw páros hozzá, hogy választani kellene, egyszerűen nem tölti ki alapból). Van erre bármilyen megoldás, hogy kitöltse, amint megnyitom az oldalt?

-
DJ. Ru$y
nagyúr
Van arra megoldás, hogy különböző tabon megnyitott (direkt linkes) képet lementsek mondjuk 1 kattintással? Sok képet kell lementem napi szinten és mindig direkt linket küldenek a képekről, amit általában egyszerre megnyitok aztán mentegetem jobb kattintással, de ezt meg lehetne oldani valami kiegészítővel?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
westcoastog
üzenetére
Ha nem az összes törlés gombbal csinálod, hanem jobb katt az egyiken "Törlés az előzményekből", akkor sem törli?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
(Ahogy én használom: hüvelyk ujjal shift+ctrl mutató ujjal tab, bár ez lehet a lapát kezeim miatt kényelmes)
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ahogy lenyomod a ctrl-t annyi, hogy lenyomod azzal az ujjaddal a shiftet is, próba szerencse.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Butcher-HUN
üzenetére
Hali!
Ilyen nálam is szokott lenni sajnos. 240p, 360p és 720p marad bent, néha újraindítás, néha cookie-k törlése, néha pedig semmi nem oldja meg, aztán egyszer csak gondol egyet és megjavul... Nem értem benne a logikát.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kicsit olvass vissza
Valakinek volt ilyen problémája, és kapott rá megoldást 
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Zola007
üzenetére
Próbálj meg átváltani html5-re. yt.com/html5 azt hiszem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
PH-hoz nem dobott még össze valaki egy fekete Stylish témát? Örökké hálás lennék neki.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
stingy2
üzenetére
Kicsit komplexebb a probléma. 2 FF fut egyszerre, egyikben megnyitva a 2 videó, semmi más. Másikban 12 rögzített + 3 ablak. Elsőn elindítom az egyiket, kiteszem full screenbe majd a másodlagos monitoron lévő FF-be kattintanék bármelyik ablakra akkor fogja magát és kifagy a plugin container.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
viharhozo
üzenetére
Ez szerintem valami speckó hiba nálad, mert nekem mindegyik oldal működik 35.0.1 alatt, próbáld ki, hogy egy proxy mögül nyitod meg az oldalt. Ugyanis a Tor ugye egy külső IP-t ad neked, ami nem magyar, illetve próbálj flasht frissíteni, hátha, nekem arra is volt ma bugom, kierőszakolt egy frissítést.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Srácok!
Aki benne van nagyon az about:config-os beállításokban, hogy tudnám az elérni, hogy az eddig működő OneDrive-os fájlátrendezés működjön 35-ös FF-en is? 600+ képes album van rendezgetve, és ez egyre bővül, de mióta 35.0 és 35.0.1 van, azóta nem enged átrendezni, mert az hiszi, hogy húzni akarom valahova, IE alatt rákukkantottam, ott megy, nem OneDrive hiba. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Router gondok
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Addig letöltögetem a szükséges PDF-eket.

HTML5-re váltott a YT, olvass vissza pár hozzászólást!
Bárcsak ilyen számot látnék... (W7 64 bit, 32 bit-es FF (legújabb), és fogalmam sincs hány napja nem indítottam újra, de alapból 8-900 MB-on indít 
Valakinek volt ilyen problémája, és kapott rá megoldást