Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek tőletek a láma kérdésért, megkövetlek benneteket. Milyen lehetőség van arra, hogy a meglévő könyvjelzőimet elmentsem egy újratelepítés előtt? És ezt utána hogyan tudom visszavarázsolni a böngészőbe? Vagy erre találhatok más megoldást a Firefox-on belül, mondjuk felhőszolgáltatás, ahonnan visszaszinkronizálhatom a tartalmat? Köszönöm előre is a válaszokat és a türelmeteket.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem egy probléma miatt. A Firefox nem játssza le a youtube videókat: "Hiba történt, kérjük, próbáld később" szövegű üzenetet jelenít meg az ablakban. Összefügghet ez azzal, hogy ma frissített a videókártya drivere, és ez bekavart neki? Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok. Amikor használom a Firefoxot az ugye a beállított kezdőoldalt nyitja meg. Ez evidens, ezt még én is betudtam állítani, ami nagy dolog ám!
Ugyanakkor a kis "+" füllel megnyitok egy új lapot, akkor az automatikusan (nekem) a delta-search.com oldalt dobja fel. Ezt hogyan tudom megváltoztatni, mert azt szeretném, hogy új lapon a Google nyíljon meg? Erre eddig sajnos nem találtam megoldást.
Van lehetőség rá? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ford topik
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EA Sports WRC '23
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Milyen videókártyát?
- Adobe Lightroom topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest