- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
interstate76 #5460 üzenetére
A bubbleupnp-t én is próbáltam de nekem nem jött be. Pl nem tudtam vele megosztani csak filmeket, és azokat is "beleokádta" egy video mappába, ahonnan aztán fél évig tartott kitúrni egy bizonyos filmet, vagy éppen egy sorozat x-dik részét.
Nem lehet egyszerűen egy mappát megosztani, amit a többi eszköz is lát? Ebben tudok lépkedni, és kiválasztani ami nekem kell. Nem hiszem el, hogy aki droidot programoz, az még sose használt mappákat, amiben kialakította a saját rendszerét. Ezt szeretném viszontlátni a megosztásban.
Arról nem is beszélve, hogy megosztanék képet, xls, doc és kitudja milyen file.okat (mint egy rendes megosztásban)UI: Persze a NAS az túlzás. Én csak arra akartam utalni, hogy a droid osztana meg file-okat, mappákat. Ahol eddig keresgéltem, ott folyamatosan arról volt szó, hogy egy droiddal hogyan tudok csatlakozni NAS-hoz. De hogy a megosztást hogy csinálom meg, amit elérek TV-vel, droiddal, PC-vel, IOS-sel, arról nem votl szó sehol..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Suzuki topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest