Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Hát, NAS-nak túlzás lenne nevezni, mert sem egy NAS szolgáltatásait, sem az elérési sebességét nem fogja hozni, de médiaszervert tudsz rajta futtatni.
Én sokáig a BubbleUPnP-t használtam - minden, hálózatra kötött eszközöm látta. Aztán egyszer ingyenes volt a Servers Ultimate Pro az Amazonon, és azóta ezt nyúzom mindenféle szerverként.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest