Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Akkor mondom tovább!
A következő célokat tűztem ki magam elé ezzel a kis kütyüvel:
1. Működjön vezeték nélküli nagy, 101+ gombos (QWERTZ) billentyűzettel.
Ezt a feladatot az External Keyboard Helper Pro (fizetős, de olcsó) és Somatom fórumtárs () segítségével sikeresen megoldottam. Nem akartam a rendszerben lévő (system/usr/Keychars/....kcm, és a system/usr/Keylayout/....kl) billentyűzetkiosztó fájlokkal már babrálni.
2. Működjön vele webkamera. Nos, 3 USB-webkamerám van itthon, de egyiket sem sikerült beüzemelni.
Ezzel a kérdéssel itt és itt foglalkoznak, majd utánanézek.3. Esetleg lehessen vele nyomtatni. Nos, mivel Android 4.4-ről van szó, lehet nyomtatni, de csak a WiFi-n keresztül, vagyis WiFi nyomtató kell. Az eszköz Beállításainál lehet nyomtatót felvenni, majd telepíteni hozzá a megfelelő appot. A MediaMarktban most kb. 15k ft-ért van a legolcsóbb WiFi-s (cloud) nyomtató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest