Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubbba
tag
Szeretném megvédeni a 220V-ot, ha már ekkora port kavart a történetem. Tegnap bevittem a 908-asomat és mondtam, hogy túlmelegedés miatt olykor újraindul és gyakran kihagy a kép. Szó nélkül cserélték egy 908II-re (mikor én vettem az még hangyányit drágább volt, mint a sima 908). Állítólag valóban volt gond az egyik gyártóval, akinek a készülékeiből sok visszakerült hozzájuk, de azt mondták ez a 908II nem onnan van, ez megbízhatóbb forrásból származik. Hazavittem, kipróbáltam és láss csodát, működik, alig melegszik, és érzésre még kicsit gyorsabb is, mint a melegedő 908-asom. Azért ezt itt most gyorsan le is kopogom, biztos, ami biztos. Én nem várom el hogy előre alapos terheléses tesztet végezzenek minden egyes készüléken, amit el akarnak adni, azt viszont igen, hogy ha ennyire heterogén a készülékek forrása és ezáltal minősége, akkor a garanciánál ne legyen szívózás, és menjen minden gördülékenyen. Ezt megkaptam és részemről ez így rendben van. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Milyen program, ami...?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD framgen hiba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest