Hirdetés
Aktív témák
-
P4Laca22
tag
Új eredmény: 48 fok terhelve úgy, hogy a venti BIOS-ban 60%-ra le let szabályozva, ez 1600 körüli fordulatszámot jelent. Ja, és ami még lemaradt, YS-Tech FD 129225 B 92mm-es, 83 m3/h, 33,1 dBa-s venti van rajta. A venti leszabályozva teljesen néma, egyáltalán nem hallani, ahogy dolgozik, és amint látszik, még így is hűt, mint az állat

-
P4Laca22
tag
A gigahajhászás majd csak akkor indul igazán, ha majd a 12es Delta is be lesz rendesen üzemelve (szigorúan szabályzóval ellátva
), de akkor aztán 4GHz-ig meg sem állok
Amikor megláttam az értékeket, majdnem kiestem a székből, rohadtul nem erre számítottam. Én kb. olyan 50-51 fokra tippeltem a teszt előtt, de minden elképzelésemet felülmúlta az eredmény, szal ez a borda pokolian hűt, bátran ajánlom mindenkinek, aki nem sajnálja a pénzt hűtésre
Aktív témák
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest