Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz Sebaj Fóbiás #40462 üzenetére
Az tuti paneltápos?
Mert a fotókon nem annak néz kiszerintem jónak tűnik..
-
alcsa
senior tag
válasz Sebaj Fóbiás #35445 üzenetére
Szerintem egy ilyen is megfelel, nem hiszem, hogy annyira rezegnenek a 2.5os hddk. Vagy ha nas, akkor videokartya nem is kell, es akkor mehet egy ilyen a helyere. Igy maris 6 db 2.5 hdd mehet a metisbe is, plusz egy sdd a tapra aggatva .
Tudom, nem a legjobb nasnak a Metis, de azert hdd fer bele ha nagyon akarod .
-
Mercutio_
félisten
válasz Sebaj Fóbiás #35428 üzenetére
130-as jobb lett volna azonos áron, abban javították a 120-as 1-2 konstrukciós hibáját.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
alcsa
senior tag
válasz Sebaj Fóbiás #35431 üzenetére
De neked most pont egy van . Tevezel nast építeni belőle?
Én lecseréltem anno az első ventit egy Noctuara, az oldalsó meglepően halk a 8cm méretéhez képest.Én arra gondoltam, hogy veszek egy keretet 2.5ös hddknek és felcsavarozom a Metis aljába (alacsony cpu hűtővel elfér), és máris több hdd fér el benne, plusz egy nagy is felül ha kellene, 1-2 ssd itt ott lógatva .
-
alcsa
senior tag
válasz Sebaj Fóbiás #35428 üzenetére
Én a 130asról váltottam a Metisre, mert rájöttem, hogy túl sok a kihasználatlan hely .
Amúgy jó ház ez is, kb ugyanaz mint a 130. Használd egészséggel, és hajrá a gyűjtéshez! -
devil-k
nagyúr
-
jim bcs
nagyúr
válasz Sebaj Fóbiás #35245 üzenetére
Minden további nélkül ajánlom a házat Öröm volt szerelni, nagyon jól átgondolt és kivitelezett kuckó, élőben sokkal jobban mutat mint a képeken.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
shteer
titán
-
törölt tag
válasz Sebaj Fóbiás #35108 üzenetére
Nem egy komoly szerkezet az a ház, a csatolásmentesítés és komolyabb saját tömeg híján nem kell csodálkozni hogy zörgeti, az amúgy kis fej-gyorsulásokat produkáló kis fogyasztású HDD-is.
Egy üresen 5Kg-os 4 lemezes NAS dobozom van, ami 0.8-as vaslemezből készült az örökkévalóságnak...
Ezt darabjaira szedtem és újra össze-szegecseltem, az össze érő éleket előtte kihúztam ragasztóval, a váz és a HDD-cadge pereme közé kétoldalas 3M ragasztót szorítottam és úgy csavaroztam össze, és az alsó-felső sík részét 3mm-es gumi lappal csillaptottam.
Annyira masszív, és nehéz lett, hogy maga a ház nem, de a ~4cm-vastag íróasztal munkafelülete búgásnak indul alatta, a 4db 7200-as HDD lemezforgató motorja elegendő energiát biztosít hozzá.Red-ekkel meg sem mozdult, de nem is voltak túl fürgék 20ms vs. 12ms acces time
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Volt Elite 120-am...
- a gyári venti reflexből kuka;
- porszűrőt is neked kell beszerezned rá, de lehetőleg minél vékonyabb legyen, ugyanis a tervezők ilyesmire nem számítottak...;
- egy második 120-as venti szerelhető a HDD rekesz, és az alaplap közé, az első ventivel megegyező állásban, erősen ajánlom ezt is beszerezni;
- SFX tápot vennék bele;
- 1000 éves, 7200-as Samu HDD-m jól megvolt benne, nem a ház hibája volt, hogy olyan hangosan rezgett;
- a ház talpai elég kemények, cserélném azokat is![ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
jim bcs
nagyúr
Ne rántsd rá a lemezre, használj gumibakokat.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
VTom
veterán
válasz Sebaj Fóbiás #35078 üzenetére
Suppressor F1 esetleg, de ebből nincs fehér sajnos..
Bitfenix Prodigy, Phenom jutott még eszembe, ezekből is nagyon szépek a fehérek, de ezek méretre azért nagyobbak.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz Sebaj Fóbiás #35071 üzenetére
Core v1-ből is van snow edition, hdd/ssd helyből van benne 2x3.5+2x2.5, max cpu hűtő 145mm.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
zsoltee10
addikt
válasz Sebaj Fóbiás #35071 üzenetére
Ha vga nem lesz benne, akkor a metisbe is tudsz két vinyót tenni. A tetejében van egy hdd hely, alatta meg a vga-nak két slot, valami rögzítést kitalálsz.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz Sebaj Fóbiás #34739 üzenetére
Ez az! Nekem is ez jött be. Meglátni és megszeretni. Hónapok óta nézegetek olyan mini-ITX házat amit itthon lehet kapni, nem túlárazott, de nem is a leggagyibb, nézzen is ki valahogy... stb. Úgy érzem, hogy ez jó választás, főleg úgy, hogy még táp is jár hozzá.
- mozi bolondéria -
-
shteer
titán
-
törölt tag
válasz Sebaj Fóbiás #34565 üzenetére
jól van
(#34566) eight: Nem mertem "mindent feltenni rá", backupot, zenének és a helyzabáló nem fontos dolgokat gyűjtöm rá. A munkával kapcsolatos dolgok a helyi HDD-n is fent vannak, mert akármilyen profi cucc, kicsi az esélye hogy élete végéig 100%-on marad az elérhetősége a nas-nak. Így van meg a biztonság érzetem.
A zajjal meg tudok békélni, arra a kis időre amíg pörög, elasztikus ágyon van, az SSD rá van tapasztva a fedlemezre blue-tech-el, amit lehet megtettem ellene.
Nekem az SSD még 2x ennyibe kerül a tárterület, illetve ahogy megfizethetőbb lesz, egyre hajlamosabb lehet arra hogy felejtsen. Csak a FW. tudja mi lesz azzal a pár bittel, ami fél évig egy helyben van rajta
Tudom hogy a helyi 2,5" is kompromisszum, de elfogatható számomra, mert nem szeretnék beleszaladni ezekbe a problémákba, akár milyen kicsi is az esélyük papiron.Amiről még nem esett szó, az a spin up time: elég drasztikus különbség van 3,5" vs. 2,5" között!
(#34571) HookR: Azért a VGA csatlakozó nekem gyanúsan közel van a 95*95-ös keret széléhez, az lehet majd pl.: az nh-l9i mumusa
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sebaj Fóbiás #34561 üzenetére
Nem is a venti kiszorítása a fő indokom:
Nekem az SSD beüzemelése után a második legnagyobb konfort-érzet változást a 3,5"-os HDD-k elhagyása jelentette. Ha nem életbevágó hogy a 3,5"-os méret bent legyen, akkor ki lehet szervezni NAS-ba, vagy 2,5"-on megoldani a tárolást, teljesen más érzés, amikor nem kell hallgatni, és hosszú időt várni a felpörgésre. -
mrbig25
őstag
válasz Sebaj Fóbiás #34561 üzenetére
"A BE QUIET! SFX Power 2 -tel még szemezgetek, nekem szimpatikusabb a márka."
Felejtsd el.
Sokkal régebbi FSP platform van benne, hangos ventivel. És ezt úgy kell érteni, hogy alapjáraton is hangos...nem csak terhelve.Az említett tápok közül válassz.
...
-
kisza25
félisten
válasz Sebaj Fóbiás #34553 üzenetére
ami nekem van, annak hangja sincs, zalman zm350-sx, van hozzá atx átalakító
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
törölt tag
Reméltem hogy tetszeni fog...
Itt vannak egy páran akik SFX-el tolják, ajánlanak neked jót, amit Kisza25 használt pl.: az jó lenne neked is.A 3,5"-os lemezt nem belűre szánjátok ugye?!
-
mrbig25
őstag
"...de ha tudsz halk és jó belű SFX tápot, ki vele."
Chieftec SFX 350/450BS
Ugyanez csilivili külsővel Zalman ZM350/450-FX néven.Vagy ha mélyebben a zsebedbe akarsz nyúlni, akkor a Chieftec / Silverstone SFX-L tápok is jók.
szerk: tesztek alapján a Corsair SF széria is rendben van.[ Szerkesztve ]
...
-
imibogyo
veterán
válasz Sebaj Fóbiás #34546 üzenetére
Megmondom őszintén nem néztem. Ha talán éreztem/láttam volna valami laggot, akkor talán nézem azt is, de ilyen soha nem volt, pedig a Skyrim-em egy eléggé agyon-moddolt valami.
Amúgy az U2-t én is csak ajánlani tudom. A linkelt gépeim között láthatod, hogy én is használtam egy ideig és nagyon szerettem. A képek között nem látszódik, de 3 hétig egy GTX670 Mini is volt a házban a 3770k mellett és nem volt gondom a hűtéssel, pedig még a hátsó venti sem volt bekötve. A Mugen2 tolta ott ki a levegőt. Bár az is igaz, hogy a 3,5-es vinyó a GTX670 idején egy külső házban "pihent". De ha nagyon akartam volna be tudtam volna gyömöszölni még azt is az SSD mellé (állítva).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sebaj Fóbiás #34546 üzenetére
Egy csendes SFX táppal szerintem az U2 élhető környezetet biztosítana, és a táp körül elférne még min. 5db 2,5"-os SSD, ami nem akadályozná a szellőzést.
Fönt sem rekedne meg a meleg, mert a táp csinálhat ott is légcserét, ha az ATX/SFX átalakító lemezre fel lehet úgy szerelni, hogy felfelé nézzen a ventilátora. lent a VGA körül eltakarítani az összes kábelt ami akadályozná a légáramot, ha indokolt akkor picit magasabb lábakra tenni a dobozt. Sokkal többet nem érdemes és nem is kell érte tenni, hogy komfortos legyen a ház a lakóknak.
Vagy elfűrészeled a QBX-et
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz Sebaj Fóbiás #34519 üzenetére
Nem kell annyira megijedni a "beszorított" dVGA-tól sem (persze kérdés milyen teljesítményűről van szó)... Nekem a teljesen passzív GTX750Ti is be volt szorítva 5 hónapon át és 76 fok fölé nem ment, még FHD max. beállítású Skyrim-ozás közben sem.
Bár olyan szinten "csalás" amit mondok, hogy az oldallapot nem tudtam visszarakni a 750 behelyezése után (eredetileg dVGA nélkülire terveztem a házat), viszont neki volt tolva a szekrénynek használat közben és az egész gép 100%-ban passzív), tehát sok hűtést így sem kaphatott. Egyedül akkor volt elfektetve a gép amikor kisebb tuninggal próbálkoztam, de akkor sem volt rá szükség komolyabban, csak megnyugtatott. És azt is aláírom, hogy nekem csak egy Celeron G1820 van mellette, tehát éppenséggel nincs kihajtva a lelke a dVGA-nak.
Viszont ha ez így működött nálam teljesen passzívan, akkor egy aktív - félaktív megoldásnak valamivel erősebb konfiggal (i5 + GTX 960 pl.) is el kellene bánnia még bőven az "alig hallható" tartományban megfelelő hűtés mellett.
Meg van a megoldás: tervezz és készíts magadnak házat.
Nálam ez vált be a legjobban.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sebaj Fóbiás #34519 üzenetére
Ő már tudja mit szeretne?!
Esetleg ez: cougar-qbx?
(#34520) AxBattler: Kapsz: lapot m.2 csatlakozóval+jó szellőzésű dobozt+120W-os tápot ezért a pénzért. Lehetne olcsóbb, de hazai induló árnak pont jó szerintem, ITX-méretben "összevásárolgatva" magasabbra jönne ki ugyan ez.
Használható Wifi kártya+kábel+antenna+5-8K, kártya olvasó +3-5K-val megdobná az árát.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sebaj Fóbiás #34510 üzenetére
Előszedtem a Jonsbo/Cooltek U2-t, de úgy látom a VGA ott is eléggé be lenne szorítva alul az SSD-vel. :-/
Elég megnyugtató tud lnni, ha nincs a gépben mozgó alkatrész/hangkeltó, amikor egész nap a ott fülelsz mellette.
"stúdiós" munka gépbe nem tennék VGA-t, csak problémát okoz szellőzés/zaj/táp szempontjából(#34503) bambano: ebben az esetben top flow hűtőben is gondolkozhatsz, nem biztos hogy a felfelé fújó torony hűtő a legideálisabb, ezzel a lap elrendezéssel.
(#34504) kenwood: Már készülődik az update, de akkora mennyiségű, hasznos információ van, hogy ki kell témák szerint cikkekbe szervezni, mert senki sem fog 200-300 sort végigolvasni, mielőtt kérdést tenne fel a topikban.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Sebaj Fóbiás #34490 üzenetére
ML09B egy tízessel olcsóbb...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Goose-T
veterán
válasz Sebaj Fóbiás #34485 üzenetére
Szerintem egy ezüstszínű, ablakos Raijintek Metis is jól nézne ki abban a környezetben, és abba mehet bármilyen ATX táp, sokféle VGA és rendes toronyhűtő.
[ Szerkesztve ]
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
HookR
addikt
Ha fontos a kisebb méret:
- Silverstone ML06-E - [link]Ha nem annyira a méret élvez prioritást, mint inkább a potenciálisan csendesebbre, költséghatékonyabbra építhető gép, ATX táppal, toronyhűtővel, rövidebb, de normál méretű dVGA-val:
- Jonsbo/Cooltek U2 - [link]"Fractal Design Node 202-t pl néztem, ez nincs alu előlappal? "
Az ára nem fog tetszeni:
- Silverstone FTZ01[ Szerkesztve ]
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
cinemazealot
addikt
Midi billentyűzet és Chopin? Találó.
Hűtő téren itt érdemes kérdezni, biztos fognak tudni mondani a Noctua helyett valamilyen szintén lapos, de nem barna árnyalatú és nem olyan drága alternatívát. Első körben nézd meg az összefoglalójuk "Topflow Low Profile" ajánlásait.
-
t72killer
titán
válasz Sebaj Fóbiás #32740 üzenetére
Én egy ilyet rendeltem - igaz, ez 15V-os, viszont így könnyen tudok rá UPS-t szerkeszteni egy sima 25EUR-s útválasztó segítségével.
#32741: Így érthető 2.5"-osokat egy biciklis szúnyog is elhatjtja, <3-ada áramot esznek a nagyokhoz képest
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Benőke
őstag
válasz Sebaj Fóbiás #32736 üzenetére
Nem hiszem hogy komoly gond lenne vele. Persze nem csúcs minőség, egy Szünetmentessel sokat lehet dobni a stabilitáson, na meg nem lesz maxon járatva egy NAS
(#32737) t72killer
Jól néznek ki, de érdemes valami házba tolni őket. Azt is árulnak hozzá? Nem találtam...
Vagy legalábbis a csatlakozókhoz, nem szívesen hagynám úgy szabadon. Lenne 2 döglött macskánk is[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Sebaj Fóbiás #32736 üzenetére
A sütöde elkerülésére inkább az Imibogyo kolléga által használt LED-tápféléket ajánlanám. Az eddigi laptop-tápjaim tartós 60%-feletti terhelésnél (pl masszív Starcraft2 partik) mindíg lyukat akartak olvasztani a padlóba
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Benőke
őstag
válasz Sebaj Fóbiás #32731 üzenetére
Nem egy csúcs eszköz. NAS -t fog hajtani van egy 160W PICO. Jelenleg nem hajt semmit.
Azért kipróbáltam az adatlapomon lévő konfigban. Semmi gond nem volt vele.
Pár napot üzemelt, persze szünetmentes is van, közvetlen konnektorban nem tudom mit mutatna.Ha megépül a NAS azt fogja hajtani, de nem fog 7/24 -ben menni.
Ez most tolódik mert összetörték az autómat és hát az jóval többet elvisz. -
törölt tag
válasz Sebaj Fóbiás #32731 üzenetére
így készül, néz ki belűről:[link]
És a konkurencia:[link]
(#32720) shteer: (#32721) jim bcs: (#32723) sati: Köszönöm mindenkinek a válaszát!
[ Szerkesztve ]
-
Benőke
őstag
válasz Sebaj Fóbiás #32714 üzenetére
Majdnem kiment a fejemből.
A kép nem sikerült túl jól, viszont a lényeg látható.
[kép] -
Benőke
őstag
Este tudok csinálni egyet, ilyenem van
-
törölt tag
Az ott levő képen egy noti tápegység van, még a dugó sem 5,5/2,5-ös. Még a mérete alapján sem hozott találatot a google. valamelyik része nem igaz annak, ami oda van írva.
ADA-120 vagy ADA-150 delta tápot nézz, ha van ilyen elérhető távolságban, mindkettőből van 5,5/2,5-ös dugóval szerelt.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Sebaj Fóbiás #32367 üzenetére
Személyeskedés? Linkelnéd, vagy idéznéd, mivel martam bele a galamblelkedbe?
Egyébként ha nem tudsz az idle állapot, a 100% terhelt állapot, és a boot között különbséget tenni, az nem az én bajom.. Ugyan, áruld már el, mi zártja ki, hogy ne lehetne egy pillanatra bootnál ugyanannyi a fogyasztás, mint a hot cpu tester progi futtatásakor?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Sebaj Fóbiás #32360 üzenetére
Hát igen, olyan xar ez az lc power tápegység, hogy ezt a gépemet az elmúlt bő 2 évben i3-4130, i7-4790S-i7-4790, majd most i7-6700-as procival hajtva szolgálja, a garijegy szerint 2014 január eleje óta, akárhogy sakkozok, de legalább napi 12-14 órában megy, azalatt talán össz 12-14 nap volt, amikor nem volt bekapcsolva, az épített szerveremet a másik tápegység a garijegye szerint 2014 decembere óta leállítás nélkül viszi, de esetleg bevallhatok összesen 10 leállást, és max 2 óra szünetet, Anyukám gépét meg az ő garijegye szerint 2013 decembere óta napi 14-15 órában, hibátlanul hajtja.
Te nevetgélsz, nekem meg ennyi pont elég, hogy komolyan vegyem, és rajtad nevessek.Az ugye nem zavar, hogy a seasonic platinum táp bekajál magában 8-10W-ot? Pontosabban a rendszer fogyasztására rátesz még ennyit, más kategória, mint egy paneltáp és adapter kombó, olyan hatásfokúak sose lesznek a kockatápok, főleg nem egy 500-as táp 30W-ot kajálva.
Most megmértem a fogyasztásmérővel pár dolgot, mivel engem is érdekel, de nem igazán találtam fogást rajta:
-éjjeli fény izzós változat 6.7W
-olvasó lámpa az újfajta halogénizzós 25W-os: 25.4W
-álló lámpa 5W-os kompakt fénycsővel: 5.4W
-álló lámpa 60W-os hagyományos izzóval: 64W
-elektromos ventilátoros fűtő: csak venti 140W, 1-es fokozat: 1120W, 2-es fokozat 2140W
-a kis szerverem Q1900-as lappal, 1 db 3TB-os vinyóval: 12.7W
-a projektorom: 280W
-a jelenlegi gépem: betöltve, és felállt rendszerrel: 19.6-21.2W között, bootnál pár másodpercre max 28W....Piszkosul a lélektani 10%-os határon belül van minden, úgyhogy azt az egy kérdésest, amit a gépemre mutat, kénytelen vagyok elhinni, de szívesen odaadom bárkinek, akinek van ennél komolyabb lehetősége leellenőrizni a pontosságát. És mit csináljak vele, ha rádugom a gépet, elindítom, és 21W-okat ír ki? Nem többet, nem kevesebbet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Sebaj Fóbiás #32349 üzenetére
Nem, 28, ha tovább olvasol, láthatsz egy30%-kal kisebb számot, ami logikailag is összevethető ezzel a számmal.
lazydog: Ők is ilyen visszatáplálós procit használnak, ugye? [link] Niztos nekik is rossz a mérőjük..
-
lazydog
addikt
válasz Sebaj Fóbiás #32349 üzenetére
Neki olyan speciális i7-e van, amelyik egyenesen visszatáplál a hálózatba.
Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
Benőke
őstag
válasz Sebaj Fóbiás #32176 üzenetére
ASRock H81M-HDS, FSP350W táp. 2,5"HDD 500GB WD, 2x2GB Ram.
Csak rádugtam a szünetmentesemre és kiírja mit fogyaszt a masina. -
Benőke
őstag
válasz Sebaj Fóbiás #32163 üzenetére
Most találtam : Arctic Alpine 11 - Passive
Nem csak AM1 -re van passzív hűtés. Mondjuk egy közepes hűtőről ha leveszed a ventit az is lehűti csak hát az ára nem mindegy, mondjuk ha kell a venti, csak visszapattintod és kész.
-
Benőke
őstag
válasz Sebaj Fóbiás #32163 üzenetére
Mennyire lehet visszafogni az adott procit az alaplap függő is.
Nincs tapasztalatom alulfeszelésben, van erre külön topic.G18xxT esetében bátran tudom javasolni a használtat is figyelembe venni, és ha megnézed az Intel nyilvános árait, azt látod hogy a sima és T -s proci ára egyezik. A különbség ott van hogy T ből nem mindig van BOX kivitel. Na persze nálunk végfelhasználóknál már akad néhány K különbség, sajnos drágább a T -s. Az okát nem tudom, de kisebb kereslet lehet oka. Használtan nézelődhetsz és esetleg egy G16xxT is szóba jöhet ha van alaplapod. Sata csatlakozókat nézd meg a lapon mennyi és milyen Ezen bukhat pár dolog.
mITX időtállóbb ahogy mondod Cerka is alkalmas desktopon böngészésre bármire.
(#32164) stigma
Alternatívaként lehet kapni hang szigetelő paneleket ha szükséges.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest