Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz #16939776 #34564 üzenetére
Nekem is majdnem minden NAS-on van, de az egyik gépben van még egy Scythe Silent Drive-om... na az egy nagyon jó cucc, semmi hang nem jön ki belőle (mondjuk nem is hűt semmit sem).
Egyébként pont a gyerek gépébe tettem nemrég egy 2,5"-ös HDD-t és bár tényleg halkabb, azért messze az a leghangosabb alkatrész a gépben sajnos, szóval én többet HDD-t nem veszek, ez volt az utolsó -
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz #16939776 #34564 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek, a jövőben meg is fog valósulni szerintem, de első körben bekerül. Perpill rack-ben van, kényelmi okokból és a durva USB igény miatt gondoltuk bentre, plusz van egy BR írója, ami most bent van, az menne a rack-be. Persze a NAS meg lehetne HTPC is egyben és akkor el is felejthetné a lemezezést. Szóval ja, köszi, ez a hosszútávú terv nálunk is!
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- EA Sports WRC '23
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Karácsonyi, szülinapi, évfordulós és egyéb AJÁNDÉK ÖTLETEK!
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest