- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
HUN_Sector #57872 üzenetére
Köszi.
Jaja rájöttem már miért esett ki amikor céges irodai PC-t raktam össze fejben (amire aztán a fpni nemet mondott, mert hogy a 10 éves PC-n még megy az acroba...jah...10 perc alatt össze tud fűzni 2 oldalt):
Az ára. 20k-ért házat nem akartam, de akkor még nem tudtam hogy belső panel és külső tégla táppal együtt annyi. Azt hittem hogy azokat még külön kell majd megvenni, ami még 12+7k.20k egyben már megérős kategória lett volna, anno.
Most már a 30k ára miatt megint kiesik, mert 14k alatt már van legkisebb méretben is, a leggagyibb itx házikóból, mellé még mindig 12k a 200W pico(azon havi 1-2 példány amikor épp kapni a boltban) és 10k-ért 120W téglát is lehet szerezni, ami azért jó ha van headroom.
Ja bocs nettó árakat írok, tehát ez nettó 30k és oké, drágább, de van benne bővíthetőség meg headroom.És ez a méret kell, legalább is amikor még 45k-ért kapható volt normálisan felszerelt (értsd megbízható) itx alaplap, szal olyan 140k-ban megállt az irodai AIOban a PC rész kiváltása.
Ezt felpattan egy új 24" monitor hátára, mellé egy négyzetes monitor másodiknak, új egér+bill (mert az eredeti HP-sat használják ami már alig jár 10 év után) és örömbódottá, 250k alatt megállt volna munkaállomásonként.
És nem tépné a haját a kollegina amikor 4 napja van a lassú PC miatt 2x5 munkanapnyi melóra, amit normálisan pörgő géppel is legalább 5-6 munkanap megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest