Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Pista0001 #57282 üzenetére

Köszi mindkettőtöknek!
    Ha az időnél a szállításra gondolsz azt kibírom, viszont válogatni biztos nem tudok és elsődleges lenne, hogy vmi normális, megbízható táp legyen. Ezért is jöttem a kérdéssel. :)

Akkor már leírom az esetet is:
    Bár nem mértem rá, de gyanús a kiírt 11.x V és a terhelésre látható hullámzás/esés, plusz a nagyobb cpu-ra cserénél volt visszafogott terhelésnél is reset. (előtte meg egy régi HDD bad-es lett de annak nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget, csak a fentiek után) Szerintem vmi gáz van a táppal.

Ez épp egy LC-Power 75W-os táp. :) Régebbről nem rémlik vele ilyen probléma...
    Előzőleg pedig egy Modecom 80-90W körüli táppal ment a konfig de az behalt.

(A gép pedig A320+200GE-ről lett váltva 4650G-re, de nyilván nem gyári beállításokkal, mert az egyértelműen sok neki. 35W TDP-n ment, majd a biztonság kedvéért 15-20W körülre lett letolva. Azért a 35-45W körüli TDP-ket még bírnia kellett volna ennek a tápnak is, akkor sem volt több 50-60W-nál konnektornál mérve. Igazából ezt a korábbi gép is elérte ha akarta. :)
    M2 SSD és jelenleg csak 2db HDD van benne, Realan LR1106 táppal, ez elvielg 120W-ot tartósan bír.)
    Az új táppal is a 60-80W sáv max a cél konnektornál, a tartalék miatt keresek most kicsit erősebbet, és főleg ami stabilan tartja a feszt/terhelhető.

Új hozzászólás Aktív témák