- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Értem. Ha szeretnéd, privátban elküldöm a linkjét annak, amit vettem, de ahogy fentebb írtam, 2-ből 2 különbözőt kaptam, szóval semmilyen felelősséget nem vállalok vele kapcsolatban. Most nem tudok nekiesni, de megpróbálok még a héten egy kis tesztet összehozni. Az újabbal megpróbálok neked 12V-ot mérni a DC-DC előtt és után.
Rick4: szerintem a DC-DC-nek se 100% a hatásfoka, szóval a géphez még egy kicsit kevesebb jut el.
-
Rick4
félisten
Az, hogy a biosban mi volt beállítva a procinak, sokszor lényegtelen, a konnektorból felvett összes teljesítmény érdekes, ami egy sima fogyimérővel monitorozható. A kockatápok elvileg 90% hatásfok fölött vannak, szóval a felvett teljesítmény 90%-a a gép teljesítményigénye, ennek egy része lesz a processzor, az a TDP érték is egy hosszútávú mért átlagolt eredmény, nincs köze a pillanatnyi és nincs köze a max kifejezésekhez sem, én is az i7-8700 csere után tanultam meg ezeket, ami a 65W TDP ellenére (ezt maxnak gondolja az ember, de valójban hosszútávú átlag) bekajálta a 150W-ot is bizonyos teszteknél..
Ha a 75W-ot tápegységet megkínálod akár csak pár pillanatra is, de 90-100W-tal, nem kell csodálkozni, hogy reset lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- EAFC 25
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest