- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#25954560 #54805 üzenetére
Én nagyon sokszor beleesek abba a "hibába", hogy kinézet alapján ítélek. Pl aki hajléktalannak néz ki, mert annyira nem ad a külsejére, és ilyen trehány azzal nem szoktam foglalkozni. Volt már, hogy venni akartam kéz alól valamit, megláttam, hogy kihez megyek, sarkon fordultam és eljöttem. Ezért is fogadtam meg, hogy számtech cuccból soha nem veszek használtat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest