- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- Léghűtés topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
betyarr #53710 üzenetére
Pontosan milyen paraméterű az a tégla?
Mert ha 12V-os, akkor megoldás lehet egy pico psu, ami 160w-os, feltéve hogy nem nagyok az elvárások proci erő terén.#53709 Wohme
Én nem látom hogy hol írtam azt hogy RAID konfiguráció...én arról értekeztem hogy két külön egység, amiből az egyik csak adatbiztonság miatt lenne heti 1x bekapcsolva, de egyébként csak állna a "polcon" vagy a gépházban.
SSD-ből lehet overkill de én Crucial mx500-ast vennék, szerintem megéri a felárat, de persze sokan a WD green-t is ajánlják.
A csendességen azzal is lehet segíteni hogy elrakod a szekrény aljába, így a fa bútorlapok blokkolják a hangot, mellette pedig megoldod hogy azért tudjon szellőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Aurát vált a Vivo V60
- Nintendo Switch 2
- Kompakt vízhűtés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Léghűtés topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest