- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
válasz
D.Dani #52261 üzenetére
Szia,
Lefuttattam a teszteket, mindkettő rendben volt: [kép] [kép]
Az ajánlás ellenére a böngésző lapokat nem akartam bezárni, szóval az futott továbbra is, de minden mást kilőttem, ami nem alap.
Legfrissebb BIOS van rajta és a gyári táppal használom. Lassan 4 éves és azóta még nem volt win újrarakva, szóval amennyire frissítgette magát, annyira up-to-date.
Jelenleg: i5-7600 kikapcsolt turbóval, 2x8GB Samsung 2400MHz, ha ez számít.
Fagyást amúgy soha nem tapasztaltam vele, sem a G4600-zal, sem pedig most a kb egy hete üzemelő i5-tel. Próbáltam néhány játékot is még G4600-zal: Far Cry 3-4-Primal, GTA V, azokkal sem volt gond. Nyilván ultra high beállításokkal.A turbó kikapcsolása megoldotta az akadozást, köszi a tippért!
Áh, nem szeretném szétfaragni. Szeretném amennyire csak lehet gyári állapotban tudni.
Ha már faragás, ez egy Chopin és mint látszik eléggé elgurult a gyógyszer, viszont így már azért nagyságrendekkel több lehetőség állna rendelkezésre Deskmini-nél is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest