Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hegegabi80

addikt

válasz Mclovin #51905 üzenetére

IS-50-em volt, most jelenleg IS-60 van. Én is mind a kettőt nyugodt szívvel ajánlom. IS-40 is jó lehet, bár az a kisebb venti miatt hangosabb lehet. Noctuám nem volt, de dicsérik csak az ára/érték aránya nem túl nyerő. Black Ridge is volt, nagyon pöpec, lehet variálni gyári 92 slim venti vagy 120-as slim vagy normál. Egy buktatója van, belelóghat a PCI slotba (nálam ez volt a gondja) + ha nem a legújabb AM4 lefogató van hozzá, beleérhet alaplapon kondiba FET-be, leginkább riser-es megoldáshoz ajánlott.

Amúgy nagy gáz van emberek, de kúrva nagy gáz. Végre jó pár hete összeraktam végre a metisbe a konfigot, de alig vártam hogy összerakjam. Nem volt bonyolult dolog, szépen összeálltak a dolgok, de még is alig vártam, hogy összerakjam. Valahogy nem volt olyan feelingje, mint évekkel korábban. Biztosan korral jár már. Ráadásul valahogy nem is igazán érzem jónak az egészet. Hőfokokkal nincsen gond, de valahogy még sem az igazi.
    Olyan, mintha túl széles lenne a ház az asztalon. El sem tudom képzelni a nagy ATX-es házakat.

Lehet valami keskeny házat kerítek egy 2400G vagy 3400G procival, vga nélkül. Úgy is egyre kevesebbet játszok, az apu meg minden másra elég.

Új hozzászólás Aktív témák