- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Chaser #51000 üzenetére
Annak idején én is vágtam a házra elegendő szellőző rostélyt. A tetőszellőző nélkül elég meleg lett a házban még dVGA nélkül is.
PROTRON: köszönöm. Volt már pár agymenésem, és jópár PH tagnak is "készítettem" már házat. Ha az ITX képek látható CNC marómat végre sikerül eladnom, akkor befejezem az új gépemet, amivel már alumínium is megmunkálható lesz (ezzel is próbáltam, de nem az igazi, bár az is igaz, hogy sohasem lett 100%-ra befejezve). Na ha ez sikerül, akkor lesznek majd csak igazán komoly gépek, van jó pár tervem talonban, igazából elég régóta, mert jó ideje nem csináltam már semmit sem PC témakörben, nagyon más dolgokkal kötöm le magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Macska topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest