Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tooomas
csendes tag
Üdvözlet és BUÉK mindenkinek.
Adott a kis netezős gépecském ami költözik egy nagyobb házba mert a jelenlegibe nem fér bele a vga ami bele szeretnék zuhantani.
Msi am1i lap athlon 5350 proci , 8giga ram ,1 ssd és egy hdd.
Eddig egy fsp 250-es táp hajtotta szépen csendben.
Most viszont már kezd érződni rajta hogy a vga kezd elfogyni néhol.
Ha jól emlékezem valaki itt régebben említette hogy ha vga-val fejlesztek akkor miket érdemes még belezuhantani így beszereztem egy hd7770-est.
Na viszont itt jön a csavar hogy ez miatt tápcserére fogok szorulni.
A kártyát betettem egy régi 775-ös lapba újrapasztázva és egy lc6600-as táppal tesztelés kedvére(tudom hulladék kategória). 3Dmark teszt alatt amikor 3d-vel terheltem a kártyát az alaplapi hangkártya szó szerint nyűszítve fütyögve csipogott. Ezt én be tudnám a gyenge minőségű tápnak és az alaplap gyenge szűrőképességének. Javítsatok ki ha tévednék.
Viszont ezt nem szivesen hallanám ha az am1-be rakom a kártyát.
Kinéztem egy tápegységet ami nemtudom elegendő lessz-e erre a feladatra .
Fortron FSP350-51AAC 85+
A fiam gépe ugyanez az am1 csak annyi külömbséggel hogy neki 16giga ram van és egy gtx460 van benne egy ilyen 350-es táppal megy szépen. Pontos tipus :Fortron FSP350-50AHBCC 85+
Elméletileg a 7770 nem eszik annyit mint a gtx ergo elégnek kellene lennie a kinézett tápnak.
Meg tudnátok erősíten eme elgondolásom ?
Vagy esetleg valami jobb ajánlat ami elkerülte a figyelmemet?
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest