Hirdetés
- iPad topik
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Sziasztok lernám a tapasztalataimat a Raijintek Metis plus házzal kapcsolatban.
A gépem preferenciáit alul a leírásban láthatjátok. Nem semmi kis méregzsákot raktam össze, nem sok hely maradt benne. A felső usb egységet is el kellett távolitani a GPU miatt.
Eddig ami leginkább vészes volt az a Handbrake és a Sanua's Sacrifice. Sajnos nem tudtam 5000 Mhz-cel enkódolni a 4k filmet, mert a CPU felment 100-102 fokra. Ez még elmegy 1-2 percig, de nem 150 percig. Le kellett korlátoznom 4400MHz-re Sajnos a légáramlás nem a legjobb ebben a viskóban. A Sanua's-nál 3K-ban játszottam ultra settingssel. A GPU 100%-on 71˘c-ra ment fel a CPU max 50 pedig 8%-kkal dolgozott, FPS:60. A házhoz hozzáérve lekaptam a kezem, mert 70 fokot már nem állja a kezed. A házat fekvő állapotban használom, a plexi felfelé néz. Rezgéscsökkentő lábakat ragasztottam az aljára. A nehéz hűtő (2.1kg) nem húzza lefelé az alaplapot. Azt tervezem, hogy a plexire lyukakat furva egy csendes házhűtőt teszek rá, de ez kivűl esne a házon és nem tudok neki boxot csinálni.
Tanulság, a ház légáramlása rossz. AMD procival használjátok, ami nem melegszik úgy. Vagy intellel dedikált GPU nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- Eladó MSI Z790-A Pro Wifi alaplap + Intel I5 13600k processzor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest