- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Júúúhhé, gratula a gépedhez!
Használd egészséggel!Nagyon jól hangzik, amit írtál róla. (bár én sem vennék atomot)
Képeket látom már tisztáztátok (, mert az a legfontosabb) , de engem a hőfokok is érdekelnének, ha nem nagy kérés.(#4213) Dr. Akula
Persze igazad van, fő az óvatosság és az üzemképesség, de alapból nem teszek soha a gépembe bóvli hardvereket még akkor sem, ha nincs épp más alternatíva.
Proci meg más tészta annak nyilvánvaló, hogy kell a hűtés.(#4218) Oldmobil
Ügyes vagy, neked is extra gratula.
Az ilyen újrahasznosításokért oda vagyok meg vissza. Nagyon jól meg csináltad!(#4220) Osibaa
Ezért nem szeretem az oldalak tesztjeit, mert csak irányadónak jó.
Nagyon szépek és hasznosnak tűnőek, de jobban hiszek egy felhasználói véleménynek, mint ezeknek az írásoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Horgász topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest