Új hozzászólás Aktív témák

• dugo_

veterán

válasz Mercutio_ #37885 üzenetére

100-as chipsethez előbb bios frissítés kell Skylake procival, anélkül nem fog menni G4560-nal. 200-as lapok meg azért drágábbak. Én egy MSI 250I Gaming Pro AC-t vettem az említett Pentium alá. De az majdnem a proci árának kétszerese... :D Esetleg MSI B250I Pro ~30k.

RAM-ból mehet 2400MHz-es is már.

A szeretett MS ellehetetlenítette a 10-esnél régebbi rendszerek használatát a 6. és 7. generáció esetén. 8.1 alatt a KB4012219-et, 7 alatt pedig ha jól sejtem akkor a KB4012218 frissítést kell letiltani és mindenképp elkerülni a felrakását, mert nem visszavonható és letiltja a teljes WU-t, valamint felugró ablakokkal bombáz minden indításkor, hogy nem támogatott a processzor, váltsál az új malware-jükre. Persze gondolom a jövőben is ilyen kézzel szelektálós lesz a móka, ha havonta új számmal adják ki a pestist.
    https://itcafe.hu/hir/nem_frissul_a_win7_es_8_kaby_lake_es_ryzen_alatt.html

Friss telepítésnél csak az USB3.0 patch kell és megy simán (vagy szerzel integrált all in one telepítőt a netről, amit már W10 telepítésvezérlőre húztak fel és kész). Ha klónozol, akkor ez elkerülhető, bár nem tudom mennyire tolerálja egy kész rendszer, ha platformot váltanak alatta.

Új hozzászólás Aktív témák