- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
papafater197
tag
Sziasztok!Egy családtagomnak szeretnék építeni egy mini pc-t.Különösebb igényei nincsenek,egy közepes teljesítményű gépre gondoltam.Lehet ventis hűtésű is.Alaplap és grafkártya ajánlás érdekelne,de ha van valami jobb integrált alaplap az is szóba jöhet.Elfogadnék egy kissebb ház ajánlatot is .Remélem nem vagyok telhetetlen.Azért fordultam hozzátok mert ti otthon vagytok a témában.Köszönöm.Intel procira gondoltam 1150es foglalattal,de ha jobbat gondoltok arra is vevő vagyok.Köszönöm szépen!Szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő