Új hozzászólás Aktív témák

• tooomas

csendes tag

Érdekes kérdéssel fordulok hozzátok.

Egy speckó kis gépet kellene összeraknom .

Próbáltam integrált procis alaplapokat de sajnos gyengének bizonyultak számomra.

A feladat zenei szoftver több sáv vsti hangszerelés és midi zenélés természetesen szekvenszerezés.

Namost itt jön a probléma hogy a hangkártya adott amit eddig is használtam (pci).
    Vezérléshez kell a com port.
    A jelenlegi alaplap választékból 1 azaz 1 darab Gigabyte alaplapot találtam ami cserélhető procis (lehet erőben skálázni) és tartalmaz 1 pci slot-ot. Viszont az ára a jajjjj kategória. Főleg hogy kell bele proci meg ram is.
    Szükséges az itx méret a szállítás miatt ezt hozzáteszem.
    A költségvetés meg minimális sajnos .
    Az olcsóbb alaplapok amik meg is felelnének mondjuk am1 , sajnos mind pci-e csatolósak .
    Pci-e hangkártya meg ami erre a feladatra jó az meg brutálisabb árban van mint egy alaplap.
    Már szét olvasom a net-et hogy hol találok nekem megfelelőt de sajnos eredménytelen.
    Régebben voltak ilyen alaplapok amire nekem most lenne szükségem de már beszerezhetetlenek újonnan.
    A hirdetési részen itt az oldalon meg lassan elveszek mert van integrált procis, meg foglalat szerint de hogy melyik itx méretű és melyik nem mire végigbogarászom megőszülök pedig kotrom rendesen.
    Sajnos a gyártók oldalai sem könnyítik meg a keresgélést a boltok listáiról meg ne is beszéljek.
    Eme adott megkötéseknek megfelelő lapot keresek ha tudnátok segíteni megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák