Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Burny:
Legtöbbet már néztem de egyik sem túl szellős, a bitfenixek meg nekem már nagyok
Viszont az ncase m1 nagyon bejön, de nem találtam itthon boltot ahol tudnék venni. Hogy tudok olyanhoz hozzájutni?Fear:
Komolyabb elképzelés az hogy bele lehessen tuszkolni 165mm es coolert, és nvidia referencia vgat
250D vel csak az a bajom hogy vagy kompakt vízzel kell megkínálni vagy low profile coolerrel.Evga hadronja van valakinek? Radi már elárulta hogy a vga megmurdelne benne, de evgaék gtx titánt dobtak bele és gyönyörűen működött náluk.
Picit nagynak érzem a tj08 at
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest