Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz viperabácsi #1241 üzenetére

Ha Atom+Ion és PCIe x16, akkor sok választásod nincs is (van még egy Zotac lap, IONITX Synergy F, ha jól emlékszem, és egy Point of View lap, de annak a biosáról nem sok jót hallottam), sztem ezek közül az Asrock árban és specifikációkban is a jobbik választás.

De mire használnád az x16 slotot? Az alaplapi IGP pont jó az Atomhoz, annál jóval GPUt nehezen tudna kihasználni (max WCG, Seti@home vagy más hasonlóra tudok csak gondolni). Ugye tudod, hogy ez a kitétel jelentősen leszűkíti a választási lehetőségeidet? Atom+Ionos lapok közül szerintem az A330ION és a külső tápos IONITX-A az említésre méltó, utóbbinek nagy előnye a jobb borda és a külső táp, viszont jóval drágább is és kevesebb a portja.

Chipman: "Ha utánaszámolsz, és az egész gépet külön vennéd meg, nem éri meg."

Ez ugyan így van, de ettől még nem értek egyet. Az Asrock nettopnak közismert problémája, hogy egy 4 és egy 6 cm-es venti van benne, amik közül az egyik zajos, a másik kerreg, s mégse hűtik túl jól a rendszert. Továbbá csak egy 2.5"-es winyó van benne, ami a kapacitást erősen korlátozza.

Új hozzászólás Aktív témák