- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Azon, agyalok hogy nekiesek a q09nek és végok hátulra egy félmagas bővítőhelyet, így az jó lesz wifinek,tunernak, vganak stb. Egyébként milyen magas egy olyan nyílás?
Ja egyébként.
A hász megjelenése, kialakítása, anyagminősége tetszik, jó. Összeszerelés, majdnem jó, ugyanis az egyik alaplaptartó pöcök nemegészen ott volt ahol kellene lennie, így az megkellett feszegetni hogy okés legyen. A kábelezés szokásos idióta találta ki. A táp kábelei ( ja egyébként okés a táp hangja, nem egy zen, de bővel viselhető, egyébként fsp ) éppen okésak, és szívtam egy nagyott mert csak egy sata egy molex van rajta, így utaztam egy órát mire szereztem egy molex-sata átalakítót. Így most bekerült egy samu 830 64g ssd. A ház kábelei meg "km" hosszúak. A gyári 8cm ventiről nem tudok nyilatkozni mert elsődolgom volt kivenni, és végül nem raktam be másikat. Az usb3 alaplapi így azt is át kellett alakítani, ami plusz madzag.
pár kép
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest