- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
Nos mivel a brazos nem játszotta le akadásmentesen a 1080p-s youtube-os videókat, így ment vissza a boltba.
Amúgy a windows-ban is olyan nyögvenyelős érzés volt a "közlekedés"...Dühömben nem a legolcsóbb H61-es lapot vettem a G530 alá, hanem egy Asrock Z68M-ITX/HT-t, ez volt az egyetlen Z68-as ITX méretben, és ugyanannyiba került, mint a H67-es lapok, viszont adtak hozzá távirányítót is. Ezt legalább tudtam volna bővíteni, ha kevésnek bizonyul a G530-as celeron, de szerencsére elég!
Ma összeraktam, és frankón megy minden, nincs nyögvenyelős windows érzés (épp ellenkezője), az ominózus próbavideót is akadásmentesen viszi, bár a proci 75% környékén jár.
Egyetlen bibi, hogy ez alapjáraton 5-10W-tal többet eszik, terhelve meg veri a 100W-ot, bár ez utóbbi nem annyira fontos nekem, inkább az alapjárati fogyasztás.
Még a fogyasztásmérőm hitelesítése hátravan
A Codegen ház meg szép, mármár igényes is, főleg az eleje, egyáltalán nem hat gagyin rajta semmi. Persze a tápja jó zajos, de a ház táppal nem került annyiba, mint egy legolcsóbb normális/megbízható táp
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest