-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Köszi az eddigi segítséget is!
Bukósisak választásnál mit kell figyelembe venni? Nem szeretnék se mintásat se semmi extra vagány megjelenésűt hiszen robogóra szerintem nem kell ellenben praktikusat szeretnék ami teljes sisak és felhajtható állrésze van mint pl ez: [link] tudom igen... nem éppen motoros bolt de ezek a többnyire német TÜV által bevizsgált cuccok szerintem vannak olyanok mint motoros szakboltból valami kínai ismeretlen cucc és még tetszik is
A Scarabeoból létezik 4 ütemű változat is, melyik a jobb, a 2 vagy a 4 ütemű? Elképzelhető, hogy mindkettő 50cm3 de a 4 ütemű megy 95 km/h sebességet is és arra írnak alacsonyabb fogyasztást.
Milyen kellékekre van szüksége egy robogósnak? Kesztyű nem árt, bukósisak kötelező, eü csomag szintén kell, mi másra lehet még szükség? Defetkjavító esetleg és mellény.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest