Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Köszi az eddigi segítséget is!
Bukósisak választásnál mit kell figyelembe venni? Nem szeretnék se mintásat se semmi extra vagány megjelenésűt hiszen robogóra szerintem nem kell ellenben praktikusat szeretnék ami teljes sisak és felhajtható állrésze van mint pl ez: [link] tudom igen... nem éppen motoros bolt de ezek a többnyire német TÜV által bevizsgált cuccok szerintem vannak olyanok mint motoros szakboltból valami kínai ismeretlen cucc és még tetszik is
A Scarabeoból létezik 4 ütemű változat is, melyik a jobb, a 2 vagy a 4 ütemű? Elképzelhető, hogy mindkettő 50cm3 de a 4 ütemű megy 95 km/h sebességet is és arra írnak alacsonyabb fogyasztást.
Milyen kellékekre van szüksége egy robogósnak? Kesztyű nem árt, bukósisak kötelező, eü csomag szintén kell, mi másra lehet még szükség? Defetkjavító esetleg és mellény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest