- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pchris
tag
válasz
dugesz77 #42892 üzenetére
Annyi kiegészítést tennék hozzá, hogy 60 oldalúra legyen inkább állítva. Úgy pontosan 6 fok egy körvikk szöge. Ezt felezve kell forgatni, majd az egészet ismételve finomítható tovább.
Ha már itt vagyok:
Tapasztalt már olyat valaki, hogy egy sima PLA filament nyomtatásához minimum 240 fokra kell a nozzle hőmérsékletet állítani? Konkrétan Sunlu black pla. Minden más pla, sőt pla+ anyagomat 200-205 fokon hibátlanul nyomtatom. A Sunlu még 230 fokon is alulextrudált volt 100mm/s sebességnél. -
Joshi
titán
Sziasztok. Anycubic Kossel Deltához tudna ajánlani valaki egy jól bevált tárgyhűtő modellt? Olyat szeretnék, ami szinte 360°-os hűtést biztosít.
Illetve a HIPS-X az milyen anyag? Mi a tulajdonsága?
-
tibitron
tag
válasz
Reggie0 #42895 üzenetére
Visszavittem a vastagsagot 2,5mm re es rogton jo lett. Ugy tunik ennel a medellnel ez a max. Mar csak a lyukat kell beloni, foleg az atmerot, hogy beleferjen egy masik modell alja. Lehet csinalok 4 5 verziot kis gombokkel mas mas merettel. Egy mars4 maxot rendelek a gyartotol kov honapban 85k,atszamitva eleg megerosnek tunik, temelem kitart meg az akcio...
-
Reggie0
félisten
válasz
tibitron #42885 üzenetére
A falvastagsag biztosan szamit. A vekonyabb falakhoz probald meg a mozgatast lassitani, ne csak az emelest, hanem a visszahuzast is. En 60-ra szoktam allitani minden sebesseget, a saturn 2-on, aminek ketfele sebesseget is meg lehet adni, ott 60 az elejen aztan 180. Ha a lassitas nem sikerul, akkor a visszaengedes es a levilagitas utani varakozast is novelheted 1-1 masodperccel, lehet csak ideiglenesen elhajlik az anyag az aramlastol, de amikor megall a gyanta, utana visszahajlik a helyere.
Rakd fel az UVtools nevu ingyenes programot is es azzal ellenorizd a modelt, hogy nincs e benne hiba, pl. suction cup, mert az aztan sokfele hibat tud okozni.
-
dugesz77
őstag
-
dugesz77
őstag
válasz
tsilver #42889 üzenetére
Egyszer kell megcsinálni és elmenteni egy saját többoldalú kört és azt betöltve már lehet normális alapból dolgozni.
Röviden: csinálsz egy nagyobb mondjuk 100x100-as kört 64 oldalut Ctrl+d vel másolsz belőle még egyet de egymáson hagyod. 3 fokkal elforgatod az egyiket majd egyesíted a kettőt. Folytat a másolást de most csak 1,5 fokkal forgatod el. Megint egyesíted őket. Ha ennél is tovább mennél akkor még lehet egy 0,75 fokost is rámásolni. -
azbest
félisten
válasz
tsilver #42889 üzenetére
mivel poligonokból áll, így nagy méretben látszódhat.
Curához és lehet máshogy is van arc welder addon [link] , általában támogatják az íves parancsokat is a nyomtatók. Lehet van külön parancsoros változat ami, ami kész gcodeban cseréli át a szakaszos íveket. Octoprintes [link]Videó is van róla, kicsit régi. [link] A videóban a külön parancssoros megoldást is mutatja 8 perctől, ahol csak simán egy kész gcode fájlt a tool feldolgoz.
-
tsilver
aktív tag
tinkercard-on kellene terveznem egy 150mm-es gyűrűt, de hiába állítom be maximálisra az oldalakat (64) ilyen szögletes lesz, korábban nem tapasztaltam ilyet , lehet valahogy korrigálni simává tenni?
-
válasz
asdddsa #42882 üzenetére
Szintezést nézd meg újra, lehet hogy picit távol van a fej az asztaltól, ami PLA és PETG esetén elmegy, de ABS esetén már nem fog letapadni. Bed temp 110 fok. Első 3 rétegnél ne legyen hűtés. Első réteg max 30-40mm/s A hotend pedig 250-260 fok között legyen. A kamra hőmérséklet minimum 35 fok. IPA-val ne mosd. Sima szappanos vízzel vagy ablaktisztító folyadékkal takarítsd.
-
Lookup
tag
válasz
asdddsa #42882 üzenetére
Ez engem is érdekel.
Eddigi legsikeresebb próbálkozásaim sima üvegen voltak abs juice / 3dlac spray segítségével, miután ablakmosóval megtisztítottam. Illetve mikiegér fület is rakok a tárgyak sarkára meg brimet is kap, de még így is feljön általában pár tized mm-t a tárgyak sarka. -
tibitron
tag
válasz
Reggie0 #42860 üzenetére
koszi. Varialtam a chituboxban, sajat modellel, amit eddig jol nyomtatott, de uj platformot raktam fel es allitgattam is par dolgot, azota nem megy. Egy lyuk is kell bele, abba raknam a pot fegyvereit(tarsas tervezet) de lehet ott rontottam el.. gyanta elagoo vizes, gyari szettinggel nyomom. Falvastagsagon varialtam, ez okozhatja ezt? 2,50mm most. Valami tipp mi lehet a gond?
-
asdddsa
tag
Sziasztok!
ABS és PEI sheet, nem akar letapadni. Bed temp 90-110ig próbáltam, lassan/gyorsan, IPA/mosogatószerrel mosva, de nem sikerül letapadnia csak ABS Juice segítségével, de azzal ment sima üveglapra is. Mit hagyhattam ki szerintetek?
-
fabula
őstag
válasz
icemad #42870 üzenetére
+1 Sunlu S2, jelenleg innen vásárolva appból 18.500.- Ft [link] .
Egyébként 70 C az az 50, ez a gyári adat.
Szerintem ennyiéert egész jó, valamint nagyobb orsók is belemennek barkácsolás nélkül 210*85 mm-ig. Ez a legtöbb 1 kg-os orsónak bőven elég.
De mindenki azt vesz, amit akar és szeretne és van rá kerete. -
Mr.Csizmás
titán
béna kérdések órája: van egy klipperes alaplapom (SKR mini E3 DIP), hogy lehet visszarakni marlin-ra (vagy bármi standalone dologra)? perpill nincs rPi host hozzá, és tesztelni kéne.
-
syler123
veterán
EU-ból is rendelhető a SOVOL KlipperScreen For SV06 / SV06plus
Nem tudom még, hogy mi legyen, rendeljem vagy ne. 97 dollár kuponnal.
Benne van a dobozban a gyorsulásmérő is.
-
kzkz
őstag
Mekkora különbség lehet a tekercs külső részén lévő (a meleg cirkuláló levegővel érintkező) filament nedvességtartalma, és mélyen a tekercs belsejében lévő filament nedvességtartalma között (ami nem igazán érintkezik a külső meleg mozgatott levegővel).
Ha gyorsan nyomtatok, akkor lehet, hogy eleinte még száraz a filament, majd később egyre inkább nem lesz az.
Miért nem csak az a rész kerül "gyorsszárításra", ami a nyomtató felé megy? Most az egész tekercset szárítják globálisan (tekercs szinten) bizonytalan szárítási faktorral...
A mytechfun is egy kis vattadarabot szárít, ami nem ad valós eredményt...
-
poli27
Topikgazda
válasz
szabieable #42874 üzenetére
Az egy elírás a videónál már 70 fokot ír !és 70 fokot tud
-
poli27
Topikgazda
válasz
szabieable #42868 üzenetére
70°C-ig múködik az S2... honnan vetted az 50 fokot? az a Sovol dupla száríytója ami nekem is van... nah az csak 50 fokot tud... Venti meg azért nem kell bele, mert körbefogja a fűtőbetét a filamentet teljesen benne...
-
dugesz77
őstag
válasz
icemad #42870 üzenetére
A kicsi Easdry-hoz lehet nyomtatni bővítő részt, amit én még nyomtattam hozzá az a csapágyas spulni tartó azon érezhetően simábban, könnyebben húzódik a filament.
-
dugesz77
őstag
válasz
icemad #42870 üzenetére
Ott a CYCLOPES . Az a tesztgyőztes az mindent is tud. Most huszadikán jelenik meg a Polyphemus , az még komolyabbnak tűnik.
-
icemad
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a hasznos infókat.
Ez az Eibos Easdry elég jó értékeléseket kapott. Ami zavar, hogy hátul van a be/kikapcsoló gombja, valószínűleg ezt kiváltom majd egy okoskapcsolóval. A másik, hogy a videóban elég szűkösnek tűnik a belső része. Gondoltam, hogy rakok bele egy mini hő és páratartalom mérőt, de nem hiszem, hogy elférne valahol, ahol látom is kívülről. . Pedig csak 2 cm magas, 4 cm széles és 1 cm mély. (Terráriumban használok ilyeneket.) Jó lenne látni, hogy mégis hol tart a szárítás.A másik terv az lenne, hogy, ha nagyobb tárgyat nyomtatok (ami pl fél nap vagy több) , akkor egy mozgásérzékelő figyelné a fej mozgását. Ha végez a nyomtató és az érzékelő nem érzékel mozgást, akkor pl 5 perc múlva kikapcsolná a nyomtatót és szárítót is. Ez járható út? Vagy totál hülyeség?
(Egyébként a legtöbb szárító, ami itt előjött, az kb 20-30 ezres kategória. Ha van valami különösen ajánlott, de drágább, az sem gond. Max olyan 50000 forintot szánnék rá.)
-
dugesz77
őstag
válasz
icemad #42863 üzenetére
EIBOS Easdry is jó ha elég az egy kamrás. (teszt ). Egy eBox Lite-al tudtam összehasonlítani (azt használom ez mellett). Szerintem az eibos-nak nagyob a teljesítménye míg az eboxot kicsit könnyebb használni plusz van benne időzítő már ha valakinek ez fontos.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #42864 üzenetére
Annak egy baja van, csak 50 fokot tud
AZért a 60-65 fokot tudhatná....
-
poli27
Topikgazda
válasz
icemad #42861 üzenetére
Filament szárító Sunlu S2 - Variometrum webáruház
Pl ez tökéletes minden anyaghoz... -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Család már most faggat, hogy mit szeretnék karácsonyra. Gondoltam, ha már van 3d nyomtatóm, akkor nem árt hozzá egy filament szárító. Ezekből van valami ajánlott? Mire kell figyelni? Egyáltalán hány óráig kell szárítani pl a Pla, petg+, stb anyagokat? Ezeket mindig nyomtatás előtt kell használni? Vagy, pár nappal előtte kell? Tippre nekem elég lenne egy kisebb, 1 vagy 2 tekercses cucc is. Ilyesmiben tudtok segíteni vagy ez másik topik témája?
-
Reggie0
félisten
válasz
tibitron #42859 üzenetére
Ne supportra nyomtasd, hanem kozvetlen a talcara.
A success oldalon mindegyik cone jo, de a failed oldalon eleg nagyok a csonkok es egy ossze is er. Ez azt jelenti, hogy tul nagy a levilagitasi ido, csokkenteni kell. Addig kell csokkentened amig eppen jo marad a success oldalon, vagy ez ritkabb, de eltunnek a csonkok a failed oldal tetejerol. Altalaban a success oldalon elobb lesz hibas cone, minthogy eltunne az osszes csonk a faileden.
-
tibitron
tag
elvegeztem egy kalinralast. Egy pro gyantas tudna ertelmezni es segiteni mit lehetne meg javitani?
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Melyik slicer tudja és mi a neve annak, amikor a perimetert Z-ben eltolva lehet generálni?
Vékonyfalú tárgynál, ahol nincs infill, belső perimeter és külső perimeter egymáshoz képest külön magasságokból indulnak, de ugyanakkora rétegvastagsággal. -
fabula
őstag
Ajánlom mindneki figyelmébe mindnekinek, érdekes dolgok derülnek ki a különféle anyagok légszennyezéséről: [link] .
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
van olyan ismerősötök vagy kontaktotok aki nagyjából 40x40x40 cm-ben tud FDM nyomtatni ABS vagy PETG anyagból (elsősorban Budapest, de máshol is jó)? Netán 60x60x60 cm?
Jöhet privátban is, nagyon köszi!
-
ptesza
senior tag
válasz
poli27 #42853 üzenetére
Vannak sajátosságai a topikoknak amit a közösség határoz meg. Itt például nincs ilyen korlátozás egyenlőre, lehet hirdetést linkelni és szerintem a reflink miatt sem fog senki felháborodni, hiszen tudjuk kié az. Pl a Best Buy topikban ott lett egy csomó olyan hozzászólás ami szabályokat kényszerített. Ha tudtam volna, akkor használtam volna a reflinket, mert nekem semmiben sem fáj.
-
Ton-ton
tag
válasz
adriankoooo #42850 üzenetére
Caxtol-tól (caxtool.hu) vettem.
Valószínűsítem, hogy a V-slot kell.
A weboldaluk gagyi, de pontosan és gyorsan küldték a cuccot. -
adriankoooo
senior tag
Sziasztok,
2020 profil kapható valahol itthon?
-
Imy
veterán
válasz
2thletme2day #42846 üzenetére
A Bundle saleban van pedig. Nekem EU-ra van állítva. Még nem rendeltem, nem tudom milyen lehet a PETG-jük.
-
Joshi
titán
válasz
2thletme2day #42846 üzenetére
Megpróbáltam beletenni a 10 tekercs filamentet a kosárba és engedi Magyarországra is. Végig nem vittem a rendelést, de szerintem nem gond.
-
Imy
veterán
Az Eryone [link] PETG-k csomagajánlatban jó áron vannak. Így nagyon megéri.
-
mumtaz
senior tag
válasz
syler123 #42843 üzenetére
Folyamatosan kompenzálnia mindenképpen kell. Az asztal különböző hőmérsékletein az asztal mindenképpen deformálódik valamennyire. Ez szintezés nélküli nyomtatónál okozna gondot, hisz 0,3mm több, mint az "általános" rétegmagasság.
Maximum ott lehet ezt redukálni, ahol az asztal mondjuk 9, vagy több ponton van rögzítve. -
mumtaz
senior tag
válasz
syler123 #42841 üzenetére
Én nem gondolnám, hogy egy jó szintező szenzorral ez az eltérés akkora gondot okozna.
Ahol nincs szintezőszenzor ott igen.Ender 3 V2-m van Klipperrel. A tárgyasztal nyilván csak a négy sarkában állítható.
A tárgyasztal közepe és a szélei között a legnagyobb eltérés 0,326mm. Ráadásul független dual Z-m van, tehát nyomtatások és Bed Mesh előtt még azt is szintezi (Z-Tilt). A szintező szenzorom meg BFPTouch, szóval még csak nem is egy gyártott cucc.Egyszer kipróbáltam, hogy úgy elállítottam az asztalt - direkt -, hogy 4-5mm eltérés volt az asztalban. Ugyanolyan jól nyomtatott, mint előtte. Bár igaz, hogy ehhez aztán kellett dolgoznia a Z tengely léptetőmotorjainak rendesen, hogy kompenzálja az asztal eltéréseit, de működött. Ha ezt a 4-5mm-t is ki tudta kompenzálni, a 0,3mm már biztos nem okoz gondot. Valamennyi hajlása meg úgyis van az asztalnak már csak a különböző hőmérsékletek miatt is.
Én úgy vagyok vele, ha már ennyi minden be van építve a szintezéshez, akkor már a rugók és/vagy szilikon hézagolók is okafogyottá váltak. Inkább kontra anyázni kell a csavarokat, egyszer beállítani jól és lefixálni.
-
syler123
veterán
válasz
syler123 #42833 üzenetére
Elkészítettem a Bed Mesht... Bizony a sarkok nem kicsit lentebb vannak. A leírásoknál írják, hogy először középen hagyjuk bent a 4 fém hézagolót, de szerintem itt nincs értelme, beteszem mindegyikhez a szilikon hézagolót és beállítom szépen, mert viszonylag gyorsan lefut ezt a Bed Mesh készítő.
-
snowman
tag
válasz
2thletme2day #42837 üzenetére
Eryone PETG-CF: én már egy ideje használom (~4 tekercs), szerintem nagyon jó. A rétegtapadása csak kicsivel rosszabb mint a natúr PETG-nek, és szép az oldalfelülete. A méretpontossághoz kicsit vissza kell venni a flow-ból, viszont akkor gyengébb is lesz a nyomat, így én inkább eleve ehhez tervezem a méreteket.
-
poli27
Topikgazda
válasz
2thletme2day #42837 üzenetére
Igen én használtam, nekem az nem tetszett, nem tudtam vele méretpontosan nyomtatni
A Bambu CF szerintem sokkal jobb
A többi Eryone filamentek jók, csak a CF Petg vel volt bajom..
-
Mr.Csizmás
titán
-
-
Imy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #42831 üzenetére
Köszi, ilyenem nekem is van. Mit tapasztaltál, melyik filamentjük jó? Én gondolkodok, hogy PETG-t kipróbálom tőlük. 7400Ft-ért 1kg PETG egész jó ár, főleg, ha jó is.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
A Sovol SV06 plus asztalát szeretném majd kicsit szintezni, mert kb szemmel látható a széleken, hogy lentebb van az asztalMég nem készítettem Bed Mesh-t, de úgy látom az octoprint-el menni fog.
Mit ajánlotok? Szilikon cső méretre vágva?
Ez jó lehet? A 4x8mm-es venném.Vagy van valami itthon kapható megoldás? Robogó-benzincső?
Hőálló anyag kell annyi biztos.
-
ptesza
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #42831 üzenetére
Azt véletlen nem tudod mi lesz ha lejár a Membership?
Ha nem lehet tovább vinni akkor megérné kihasználni a 8 tekercset havonta. De hát ilyen szegény a Magyar. -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
pest és környékiek, közös rendeléshez keresek tagokat: [Bambu Filament Membership Program]-ban van 8 kreditem havonta, nekem 1-2 refill kell csak, így a feleslegesen osztoznék nonprofit win-win alapon.
-
gurabli
őstag
Szaisztok!
Egyáltalán nem vagyok jártas a 3D nyomtatásban, így segítségeteket kérném egy otthoni mini szerver projekthez.
Adott egy Thermaltake M-ITX ház, Core v1. Mivel az alaplap direkt tápot kap, nincs a házban tápegység. Amúgy standard méretű ATX tápot fogad.
Alulra beszereltem kettő darab 3,5" HDD-t, így összesen négy van házban. Szeretnék egy ventilátort rakni a tápegység helyére. Olyan keretet kellene nyomtatni, ami illeszkedik az ATX táp rögzítéséhez és rá tudok csavarozni, rögzíteni egy 80-as ventit. Ahogy néztem, max egy 80-as férne el. Van ehhez esetleg valakinek terve, ami alapján lehetne nyomtatni? Lehet, hogy létezik ilyen, csak én nem találom.
Köszönöm -
poli27
Topikgazda
válasz
szabieable #42817 üzenetére
Jogos a kérés, a Bambu nyomtatókkal kapcsolatos hasfájásokat a saját topikjában beszéljétek (beszéljük) meg ezentúl!
Thx
-
Joshi
titán
válasz
Jogos. Én amúgy Bambu kérdésekben oda szoktam írni.
-
ptesza
senior tag
válasz
Adom, csak nem mertem mondani nehogy belekeveredjek.
-
szabieable
aktív tag
Ha már csináltatok külön Bambu topikot, nem akarjátok ezeket ott megvitatni inkább? Pont a lényegét veszti el a dolog, hogy két topikot kell követnie annak aki érdemi infót szeretne kapni a gépről...
-
Joshi
titán
Ne kur:jatok fel azzal hogy ahol egy bed fűtés tud 100C°-ot, az ne tudna 110-et. Persze hogy tudja. Ez egy BambuButa korlát ami felháborító.
-
Joshi
titán
Igazság szerint én azért rendeltem az olcsóbb (jóval olcsóbb ~50%-al) P1SC-t, mert szinte mindenki azt írja/mondja, hogy nyomtatási minőségben nincs érdemi különbség a Bambu nyomtatók között.
Aki nehezen tud dönteni az vegye a fullos csomagot, de ezt korábban írtam is. Az meg hogy valaki ajánlja azt a terméket amit teljes megelégedéssel használ, miért is ne tehetné? Az az újonc vevő dolga, hogy mérlegeljen az ajánlatok között saját elvárásainak megfelelően.
-
fabula
őstag
válasz
Scallion #42793 üzenetére
Na ezt nem is próbáltam, egy biztos, egyik firmware frissítésben sem olvastam ilyet
.
Egyetlen fórumban sem olvastam olyat eddig, hogy valaki ezt tesztelte volna.
Egyébként attól, hogy engedte átírni a szoftveres profilban valóban fel is fűt 110 C fokra a bed?
A gyári paraméterek szerint a P1 sorozat bedje elméletileg csak 100 C-ig fűthető, de hogy ez hardveres vagy firmware korlátozás-e, arról sehol nem olvastam. -
fabula
őstag
Természetesen igazad van, én is azt javasoltam korábban, hogy ha van rá keret, akkor aki nem tud dönteni, inkább vegye meg az X1C + AMS kombót.
Egyébként fórumokon olvastam olyanoktól véleményt, illetve videón is volt valakinél, akinek van X1C és P1P is (kb. burkolatlan P1S, akkor még nem létezett P1S), hogy tökéletesen tud nyomtatni a P1P + AMS-el és az X1C-vel sem szebb a ugyan az a nyomtatás, minden plusz feature ellenére, ezért vett még két P1P-t. Godolom nem hobbista volt
.
-
Imy
veterán
válasz
fabula #42756 üzenetére
Ebben igazad van, de igazából az tudna nyilatkozni, akinek van X1C és P1S. Én azt mondom az X1C tudása és a P1S tudása között 200-300 különbség van, nem az az 500 + euró, amivel többe kerül. De én megrendeltem az X1C-t. Azt hogy beválik nem tudom, ha nem eladom. De már nagyon várom, de az a gondom, hogy lehet hétvégére nem ér ide, pedig hétfőn délben rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest