Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
óóó hogy megszívattam magamat
egy adapterrel a tarantulának direkt drive-ra építettem át a hotendjét a j6 klónos megoldással. A fémre cserélt kocsit használva továbbra is, csak megfordítva.
Elsőre a short változatot használtam, aminél a hűtőborda eleve 1.75öshöz van fúrva és a tetején nincs semmi.
Csakhogy abból nekem a teflon betétes heatbreakes van, ami első alkalom után beleragadt a hűtőborda belsejébe, amikor 225 fokon, szilikon zoknival nyomtattam.
Tanulság:
- csak nem árt egy kis hútőpaszta a heatbreak és a hűtőborda közé összecsavaráskor.No jól van, mivel nem tudtam szétszedni, így bordástól cseréltem a heatbreaket full metálra. Viszont a többi példány a long változat, amit bowdenesre is lehet szerelni. Más a heatbreak menete is egyébként, szal nem kompatibilisek.
Annak a végéről lecsavarva a bowden rögzítőt ugyanúgy lehet direkt drive kiépítésben is haszálni. Csakhogy elfelejtettem egy apróságot. Hogy olyankor az extruder és a hűtőborda közé kell egy méretrevágott tefloncső, hogy ne tudjon tekeregni, kanyarogni a szál a nagy helyenEnnek tünete dugulás szerű állapot, mert nem volt rákényszerülve hogy lefele haladjon, így oldalra tudott tekeredni a szál a hőtőbordában. Az első rétegek vékonyabbnak, gyengébbnek tűntek, de tegnap meglepő módon két kockát is kb ki tudtam nyomtatni, csak láttam hogy valami nem oké, mert az asztal szintezés és tapadás nem akart úgy viselkedni mint korábban.
Szóval, most méretrevágtam egy csődarabot és betettem
Így persze már mindjárt minden más.
Na de a balfa... bénázást tetéztem azzal, hogy sikerült figyelmetlenségből egy 3mm-es tekercset is rendelni. Ahh... az lehet belemenne tefloncső nélkül
De az extruder nem ahhoz való.
Viszont legalább úgy tűnik, hogy a 250w-os optoma táp megfelelő lehet. Eddig nem tűnik nagyon melegnek a próbálk alatt. Ja.. passzív, ez a lényeg. Lehetett volna kikötött ventivel a 350-es gyári, de inkább rendeltem aquából egy emilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- GTA VI
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mikrotik routerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest