-
PROHARDVER!
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
Nem erre gondoltam, ezzel tisztában vagyok.
Írtad hogy az új vinyot abba a portba dugjam amiben a régi volt, de az új sata3 lenne és hogy ez miért számít, hogy ugyan abba dugjam. Na de mindegy. Most nézem hogy a Red 5400 rpm-es, mennyire lehet észre venni a sebesség különbséget egy 5400es és egy 7200es között? Régi sata2es hd502hj-hez képest gyorsabb a Red?
-
-
Ugye megvan a 2 terrás hdd-m. Lehúzom nemsokára a régit, fel a 2 terást felteszem a win 8.1-et, utána gép kikapcs, vissza dugom a régi vinyót, (4 meghajtót fogok elv. látni) hogy minden adatot fel tudjak másolni. Sima sajátgép jobb klikk-kel tudom formázni utána azt a vinyót? Vagy van rá valami más program is, esetleg ami hatásosabb, vagy ez teljesen mindegy?
-
M107
addikt
válasz
t.kristof #46644 üzenetére
WD RED 1 TB gyors hűvös halk.
Toshiba DT01ACA100-200 ő 7200 rpm-esMég valami...ha megvenném az új vinyót és a régiről cakk-pakk átmásolok mindent akkor a vinyóra felrakott programok működni fognak vagy szükséges a windowst újra rakni?
Nem szükséges másold át a tartalmát utána vedd ki a régit sataporton kösd az újat a régi portjába az régit meg az új HDD portjába, tehát cseréld meg.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Milyen 3,5-es sata3-as vinyót ajánlanátok 1-2 TB között? Jelenlegi Samsung HD502HJ kezd megtelni. A rendszer SSD-n fut de azért jobb lenne ha nem 5400-as vinyó lenne. Még valami...ha megvenném az új vinyót és a régiről cakk-pakk átmásolok mindent akkor a vinyóra felrakott programok működni fognak vagy szükséges a windowst újra rakni? -
ló úr
őstag
válasz
lionhearted #46639 üzenetére
Bocs kicsúsztam a szerkesztési időből. HGST (Hitachi) Deskstar-okról vmi vélemény? Igaz h az 1 TB-osnak 32mb a puffere csak de 2-év van ezekre . Vagy maradjak az ST Desktopnál? Azzal jobban járok? Árban kb. 1000 ft a különbség a 2 winyó közt
-
ló úr
őstag
válasz
Nekem win 8.1 x64 alatt simán elég az a kb 50 GB ami formázás után meg ha azt a 10%-ot nézzük amennyi helyet érdemes egy ssd-n hagyni marad. Nem használok GB méretű programokat, minden átlagfelhasználásra megy. Videó lejátsszó progi, driverek, max egy office ami nagyobb és a c-re kerül, meg a szokásos kis programok és a játékok mentései ugye. Ezekre bőven sok az a 64GB
Mást meg úgyse teszek rá. Minden másra ott lesz az 1 TB. Szóval nem fog menni 0/24-ben, max napközben mikor dolgozok szokott bekapcsolva hagyva lenni, jszakára mindig kilövöm, de az a napi átlag 5-6 óra úgymond nyúzás meg utána az a 10 óra üresjáratban levés nemhiszem h nagyon megterhelné majd a kicsikét
Van egy 320-as ST is most a gépben az SSD érkezéséig azon van a rendszer (kb januárig), aztán az kilesz rakva egy külső házba adatmentésre, hurcolászni ha szükséges, stb
Volt egy 500-as WD Blue is de az kb 2 napja hangos kattanások közepedte elhalálozott, gari még volt rá szerencsére szal így lesz megoldva vmennyi ráfizetéssel az ST
Szal ezért mondtam h jelenleg (igaz a pénztárcámba beleférne) az SSHD mint olyan nekem felesleges a maga + 5-7 ezer ftjával a Desktophoz képest
Este meglesem az ST oldalán a dolgokat de reménykedjünk h sose lesz rá szükség -
Goblin12
őstag
válasz
Goblin12 #46640 üzenetére
Akkor:
Western Digital WD Blue 1TB, 64MB Cache, SATA 6Gb/s (WD10EZEX) | 2 év gari | 55€
Western Digital WD Black 1TB, SATA 6Gb/s (WD1003FZEX) | 5 év gari | 77€
Western Digital WD Black 2TB, SATA 6Gb/s (WD2003FZEX) | 5 év gari | 132€
Western Digital WD Red Pro 2TB, SATA 6Gb/s (WD2001FFSX) | 5 év gari | 151€ <--- nem elírás az ára
Western Digital WD Red Pro 3TB, 3.5", SATA 6Gb/s (WD3001FFSX) | 5 év gari | 153€
Western Digital WD Black 512e, 3TB, SATA 6Gb/s (WD3003FZEX) | 5 év gari | 150€
Seagate Barracuda 7200.14 1TB, SATA 6Gb/s (ST1000DM003) | 2 év gari | 55€
Seagate Desktop SSHD 1TB, SATA 6Gb/s (ST1000DX001) | 3 év gari | 71€
Seagate Barracuda 7200.14 2TB, SATA 6Gb/s (ST2000DM001) | 2 év gari | 82€
Két nyertes, fogyasztásilag is:
Seagate Desktop SSHD 2TB ST2000DX001 | 3 év gari | 100€
Seagate Barracuda 7200.14 3TB, SATA 6Gb/s (ST3000DM001) | 2 év gari | 100€És ahogy látom a két Seagate közül kellene kiválasztani a legjobbat. . .
-
Goblin12
őstag
válasz
Értem, köszi.
Erre a HDD-re nem történne telepítés csak tárolás és lejátszás, telepítés minden SSD-re történne.
Pusztán azért kellene a sebesség, hogy ne kelljen órákat várni a másolásra vagy egyébre, nagy filek esetén.
Ránézek erre az SSHD-ra de tároláshoz szerintem ez felesleges.
Átnyálazom akkor a RED oldalt is ami belefér az árba.Igazából a lényeg az, hogy megbízható legyen és nagy tárhelye legyen. És ne legyen problémája abból, hogy függőlegesen áll a sharkoon HDD tartó miatt.ha a sebesség is gyors az hab a tortán.
Minden vinyóra nyitott vagyok green-t nem akarok már szívtam vele.
-
@Goblin12: Trükkös a dolog, azonos ugyan a forgási sebesség és az adatsűrűség, de pont az a leggyorsabb rész, ami a 2.5 és a 3.5 között van (ott ugye a legnagyobb a kerületi sebesség), ezt hívjuk a lemez elejének (kintről haladunk befelé), gyakorlatilag mintha a 2.5 a 3.5 "közepétől" kezdődne, ahogy azt az átviteli grafikonokon látható is, hogy folyamatosan esik befelé haladva. Ennyi a fizikai magyarázat.
Persze, a kicsi javára legyen írva, hogy neki 2 tányéra van (1TBon), azaz kétszer annyi adat van a "közepétől" azonos sebességen, ami így kevésbé meredek esést mutat befelé haladva. Ezt mondjuk egy 2TB nagy viszont simán megeszi.
Visszatérve, mint mondtam a garin kívűl sokmindent nem fogsz észrevenni a felhasználási szokásaid mellett.
Ha nem csak WD jöhet szóba, akkor 3TB méretig az ST Desktop HDD is 7200-es, felette egyelőre ugyanezen néven is csak 5900asok. A fent említett dolog miatt így sem rossz, a 4 tányérja miatt. A 4TB-os ST Desktop SSHD viszont 7200es, és nagyon penge, 3 év garival. A játékok szeretni fogják, a többire nagy hatással amúgy sincs.
WD oldalon a Blue 1TBig megy ugye, a Blackből a 2TB fér a határba. Ha a lassabbakat belevesszük, akkor természetesen itt is van alternatíva, a Redből bőven kiférnek a nagyobbak. A Greent aktív használatra nem tudom ajánlani.@ló úr: Sosem próbáltam, de van RMA kérés lehetősége az oldalukon, ott megadják majd a címet, EUban több helyen is ott vannak, egy Recovery szervízük pl épp Bécsben (itt találtam címet is). 64GB win alatt gyorsan el fog fogyni, alapból egy reszponzívabb rendszert ad minden esetben az SSHD, de megértem, ha nem.
Annyira strapabíró, mint manapság bármelyik Desktop lemez. Nem kell agyonölni őket, nem 24/7-es gyilkolásra készítették fel. De persze, mentés nélkül olyan, mint halottnak a csók.
-
bicajoskema
tag
Sziasztok!
Egy dell e6410 es laptophoz ebay en vett optibay az van valamilyen hatrányban azokhoz képest amelyeket a magyar webshopokban lehet kapni? A korábban benne lévő dvd írót el lehet adni valamennyiért vagy felejtsem el?
Üdv köszi -
ló úr
őstag
válasz
lionhearted #46630 üzenetére
ST-hez mint magánember h tudok terméket eljuttatni? Angolul tudok az nem akadály
Mert szimpi ez a desktop. Iponból van minden cuccom a géphez és ők most csak 1 évet adnak a Desktopra. De náluk szeretném megvásárolni
SSHD nem hiszem h játsszani fog, kibírom azt a plusz 5 mp-et játékbetöltésnél a rendszernek meg ottlesz egy 64gb-os ssd
Köszönöm a sok segítséget amiket nyujtoTtál!
Am ez a Desktop mennyire strapabíró? -
Goblin12
őstag
válasz
lionhearted #46622 üzenetére
Hmm, mivel notikban ez a kicsi HGST 2,5"-os 1TB-s vinyó elég jól szerepelget. Megbízhatóságáról nincs infóm.
Akkor ő jó darabnak számít:
Western Digital WD Blue 1TB, 64MB Cache, SATA 6Gb/s (WD10EZEX) ? 2 év garival.
vagy
Western Digital WD Black 512e, 1TB, SATA 6Gb/s (WD1003FZEX) 5 év garival 20€-val drágábban. -
generic
senior tag
válasz
King Unique #46634 üzenetére
Írtam a topikjába egy másik kérdést.
-
generic
senior tag
válasz
King Unique #46632 üzenetére
Nekem van három 1 TB-os toshiba store alu külső HDD-m, ezek mennyire időtállók?
-
generic
senior tag
Sziasztok, filmek tárolására külső merevlemezt, vagy inkább BD lemezt ajánlatosabb használni?
-
@ytjTRY: Jó lehet, de halkat kerestél, ez pedig 7200-es, a kevésbé pörgősek halkabbak. És lassabbak, de ez mondjuk nem biztos, hogy ilyen körülmények között feltűnő. Szóval vagy az általad nézett piros, vagy st2000vn000.
Ha viszont pörgősek, akkor ott az ST Desktop HDD és a WD Blue is.@ló úr: Gyárilag 2 év van rá, keress másik boltot, ha lehet. Ha nincs erre lehetőség, akkor vagy vállalod, hogy 1 év után neked kell eljuttatni az SThez (mert ők akkor is adják a 2 évet), vagy SSHD-t keresel (arra gyárilag 3 van), vagy más gyártót.
-
ló úr
őstag
válasz
lionhearted #46609 üzenetére
Szal akkor te a desktopot ajánlod 1 év garral? Esetleg vmi másik alternatíva amire legalább 2 év van?
-
TBT
addikt
válasz
Balathruin #46624 üzenetére
Köszi. Ennek nem okoz gondot, ha játékot is telepítek rá és játszom illetve néha filmet? Nem teljesen tárolásra akarom használni, csak érdekel, hogy ilyesmi mennyire befolyásolja a teljesítményét/strapabírását.
Mert van olyan merevlemez is, ami ezt nem igazán komálja (rendszermeghajtó + játék meghajtó). -
Chuck Norris
senior tag
válasz
lionhearted #46622 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
Rosszul fogalmaztam, ott tartom a filmeket, meg onnét jönnek-mennek is, gondolom így kicsit más a helyzetEzek lettek a smartban sárgák:
197,Current Pending Sector Count,0,200,200,OK (Always passing),000000000003,0,Enabled
198,Off-Line Uncorrectable Sector Count,0,200,200,OK (Always passing),000000000006,0,Enabled
Mindkettőre ilyesmiket találtam [link] Eléggé kezd esztergázós hangja is lenni már, úgy érzésre 3x hangosabb lesz a gépem amikor beindul ez a lemezA DT01ACA300 toshiba esetleg alkalmas lenne nekem? Azért néztem ezt a márkát mert toshibám még nem volt, lehet csak ezért még nem is döglött meg nálam
minden más már igen. Ha egyáltalán nem ajánlott akkor a piros WD20EFRX -t veszem.
-
TBT
addikt
válasz
Balathruin #46620 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ezt amúgy hogy kell elképzelni? Van a merevlemez és mellette van még egy 8GB-os SSD is? Azt külön kezeli az operációs rendszer vagy közösen a merevlemezzel?
Operációs rendszer telepítésekor nem okozhat galibát ez? -
@DeFranco: Nem szoktam régi lemezeket kínálni alapvetően, így igen, eszembe sem jutott.
Én is csak keresni tudok ezzel kapcsolatosan, newegg, amazon, stb értékelést. Saját tapasztalatom nincs nagy notebook HDD terén.@Goblin12: Ha a sebesség a fontos, akkor ne 2.5ben gondolkozz. Egyébként szekvenciálisan nincs nagy különbség a 7200esek között, tehát WD Blue vagy Black egy kutya. Másik oldalon pedig a sima ST Desktop.
@Gabesz87: WD Red / WD AV vagy ST NAS HDD / ST Video 3.5 HDD. Ezek halkak, kevesebbet kérnek asztali társaikhoz képest.
WD Purple videokamera rendszerhez van, az AV való mediacenternek.@TBT: ST Desktop SSHD.
@ytjTRY: Azért egy kép nem ártana a SMART adatokról, főleg ami miatt csökkentett értékű lett.
Ha mentésre lesz, illetve film tárolásra (nem folyamatos töltésre!!), akkor a Green továbbra is lehet jó, ha viszont aktívabb a felhasználás, akkor WD Red vagy ST NAS HDD. Ezek bírják az atkívabb terhelést is, csendesen. -
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok,
Van egy WDC WD25EZRX -em amit a Hard Disk Sentinel 92%-nak mond, a gyakorlatban még a self testje sem fut le és időnként ledobja magáról a W7
Nagyjából csak mentésre használom és filmeket tartok rajta. Mielőtt teljesen behalna szeretnék egy másik 2-3T közti diszket, nem kell gyorsnak lennie inkább csak hallknak.
A másik kérdésem, létezik olyasmi keret vagy rezgéscsillapító amibe be lehet rakni ezeket a 3.5 lemezeket, hogy hallkabbak legyenek?
Köszönöm,
Balázs -
TBT
addikt
Milyen merevlemezt érdemes venni rendszermeghajtónak?
WD Black sorozaton kívül és tudom, hogy létezik SSD is, de nekem most mindenképp merevlemez kéne (úgy maximum 25 000 Ft értékig).
Segate merevlemezek mennyire megbízhatóak és jók manapság?Előre is köszi a választ!
-
Gabesz87
veterán
Üdv. Érdeklődnék, hogy adattárolásra, hálózati megosztásra (filmezés) milyen vinyót, milyen formában ajánlotok? Szeretnék majd egy HDD-t a routerre kötni, és azon tárolni a filmeket/sorozatokat, hogy minden gépről bármikor elérjem. Csak nem tudom, hogy mennyire jó ötlet, ha non-stop megy a vinyó. Mit ajánlotok e célra, mi lenne a jó megoldás? Egy 2,5-ös HDD-t, vagy egy 3,5-öset egy külső tokkal? Utóbbival az a problémám, hogy a zajtól tartok. Az meg, hogy mindig ki-be kapcsolgassam, ha használni akarom, nem túl kényelmes. Nem tudom, mondjuk mi a helyzet a jelenlegi 3,5-ös HDD tokokkal, de nekem van egy régi Conceptronic márkájú, amiben szintén nem egy mai, 80 GB-os Maxtor vinyó van. Jó rég használtam már, de tegnap lementettem rá a gépről a régi, felesleges cuccokat, és hát azért búg kicsit. Nem nagyon zavaró, de hosszú távon azért az.
-
M107
addikt
válasz
-secret- #46614 üzenetére
Köszönöm, hogy visszajeleztél.
Elméletileg, ok-s csak azt a 754 db indulást nem vágom, sokkalom az 5 nap alatt. Amúgy korrekt HDD, s ha jól olvastam 6 hónap garit is kaptál az eladótól.
Használd egészséggel.UI :
Nekem ilyen volt 1 TB Hdd-ben 2012 szeptemberben vettem Sata 2-es (15800 Ft) nyáron adtam el 156 napos üzemidővel (9000 Ft) 100/100-as a HDS szerint no parkolási probléma.
Egy kevés pénzű ismerősnek, ha valaki az eladási árat kevesli, beletettem a pént egy 2TB Toshiba-ba 21500 Ft került.
Sőt az 5 éves 7 hónapos Sata-2 Hithachi 500 GB HDD is ennyiért adatam oda azért meg egy 1TB WD red-et NAS TEQ vettem. 100/100 volt ő is WD RED 18500 Ft került 2014.09.10 vidéken egy sz boltban -
Goblin12
őstag
Szaisztok,
adat tárolásra képek, filmek, gamek nagyobb filek szeretnék venni vinyót. Sharkoon Quickport XT USB 3.0-ával lenne géphez kötve.
Nem szeretném ha órákig tartana akár 100GB másolása is ezért 7200RPM kellene, és legalább 1TB de ha kijön az árból jöhet több is. Legalább 3 év gari kellene ha több ( WD ) az se baj.
150€ a max az az 46k HUF.
2'5"-nak örülnék a legjobban HTS721010A9E630
Köszi.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lionhearted #46611 üzenetére
freudi elszólás
az hidd el nem érdekel, hogy nem friss... sorrendbe tudjuk ezeket valahogy rakni? erre irányult a kérdésem leginkább, mert ok, hogy van a piacon x drive, tudom használni a keresőt, megtalálom őket, csak összehasonlítani nem tudom.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
FollowTheORI #46600 üzenetére
Tudnál mesélni a tapasztalataidról? (lehetőleg a HDD-t megjelölve, hogy melyikkel volt gond)
@lionhearted: szerintem nem szélsőségesek, hanem a piac ergya, ha ezt nem tudja kielégíteni. már feltéve persze hogy nem tudja. van ugye legalább a red/hita/toshi trió, ez már egy választék, ebből igazából a redet/hitát ismerem, ezért volt toshi a kérdés (meg a seagate, amiből azért látok 'terás sima HDD-t is)
-
@DeFranco: A te kizárásaid túl szélsőségesek.
Nem csak WD Red van, van WD Blue is. Toshiba is, az általad megtalált. ST viszont csak SSHD-t gyárt ekkora méretben...illetve szerver HDDt is, jókora felárral. Hogy ez mennyire gyászos, azt nem tudom megítélni, de úgy tűnik egy szűk vásárlórétegbe tartozol.
@ló úr: FW optimalizáció, az SV nem Desktop használatra lett belőve, hanem a többszálú, folyamatos íráshoz. Nyilvánvaló, hogy így is lehetne alkalmazni, de minimum performancia csökkenéssel kell számolni a Desktopos társához képest. Főleg a 4k random értékekben, ami egy rendszerlemeznél fontos szempont.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lionhearted #46606 üzenetére
hát az elég gyász lenne, ha 2,5"-os 5400-es hdd-ből (a.k.a. adattárolás á'la natúr) csak a wd red lenne.
lehet hogy így van, nem vitatkozom, csak ez így elég karcos.
-
ló úr
őstag
válasz
lionhearted #46606 üzenetére
Világos. Bocs am h ennyit zaklatlak, de én külön szeretnék majd ssd-t venni szal az sshd tegyük fel felesleges. Ebben a SEAGATE Surveillance-ben miként mutatkozik meg az mindennapi használatnál, h nem arra készült hanem hosszas működésre mondjuk egy Desktop, vagy egy mittudomén WD blue-val szemben? Érezném én a teljesítménybeli vagy nemtudom milyen különbséget mivel 7200 rpm 64mb puffer csakúgy mint a másik kettőnél. Szal miért ajánlottabb egy Desktop amire csak 1 év gari van mint a Surveillance amire 3 mindennapi használatra?
-
@DeFranco: értelemszerűen sorba lőtted ki az opciókat, gyakorlatilag mindet. Maradhatsz akár az eredeti Hitánál is, típushiba ugyan előjöhet, de hogy egyszerre, az így is valószínűtlen az eltérő gyártásidő és használati ív miatt. Vagy marad az ST SSHD, mégha kihasználatlan is marad.
@bl0ck: Csak ismételni tudom magam, ilyen felhasználásra vagy Red vagy gyorsabb HDDk, a használt programok, játékok fontosságával arányban...WD Blue, ST Desktop, WD Black, ST SSHD.
@haladó: Ha oda is töltesz közvetlen, akkor WD Red, ha nem akkor lehet jó kb bármi, akár Green, Blue vagy ST Desktop. Az Red és a Green lasabban pörög, így halkabb, és persze lomhább is. Filmnézésre őrületes tempó amúgy sem kell, de a lasabbak is tudnak 150MB/s (szekvenciálisan) körül teljesíteni, ami azért emészthető kategória.
@Johnny Cage: Windóz beépített lemezkelezlő simán jó, NTFSre persze. Én nem vagyok nagy darabolós, de ahogy érzed.
@ló úr: Bár azzal a résszel, hogy az SSD előbb adná meg magát, nem értek egyet, de a kérdés nagyon jó. A Toshiba álláspontja szerint utána rendes HDDként funkcionál, a vezérlő elég intelligens ehhez. Ilyen esetről nekem nincs tudomásom, így csak a hivatalos álláspontot tudom mondani.
Update: az ST is így vélekedik. -
ló úr
őstag
válasz
lionhearted #46591 üzenetére
Értelek. Köszönöm. Még egy kérdés. Ha beszerzek egy SSHD-t és tegyük fel az ssd része elhullik mivel azok nyilván kevésbbé tartósak mint egy merevlemez, olyankor mizu? az egész használhatatlanná válik vagy csak az ssd része?
-
Johnny Cage
addikt
válasz
lionhearted #46591 üzenetére
köszi a választ! másik kérdés, hogy mivel érdemes particionálni? (a legegyszerűbb megoldást szeretném)
-
M107
addikt
Ez egy fórum mindent le lehet írni, ami fontos minden gyártónak vannak széria hibái.
amit szükséges a Jó HDD-hez- Jól legyártott HDD (ez ami ludas vagy hisszük, hogy a mienk a 1000000% HDD)
- Jó Táp
- Sata vezérlő, asztalinál (satakábel)
- Driver megfelelő (barátod a Google)Ellenőrző progi HDS pl, használd egészséggel amig tar az élettartama.
HDS : Hard Disk Sentinel
-
válasz
FollowTheORI #46600 üzenetére
-
haladó
tag
Sziasztok!
Csak filmek és egyéb adatok tárolására (és természetesen az onnan való lejátszásukra) milyen 1TB-os vinyot ajánlotok? Rendszer+játék+program ssd-t fog használni.
3,5 és 2,5 is érdekel és azért nem baj ha gyors de nem az az elsődleges szempont.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest