- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
Hali!
1 Terás,belső HDD-t vennék.
15 ezer ft körül.
Ezt néztem ki: Western Digital Caviar Blue 1TB SATA3 WD10EZEXMilyen a green? mi a különbség?
Ajánlotok esetleg mást ilyen árkategóriában? -
jim bcs
nagyúr
válasz djculture #44892 üzenetére
(#44892) djculture
ha a szünetmentesre van csatlakoztatva akkor sokat, nyílván ha hurcolássza akkor semmit , a Scorpio Black-ek és Blue-k elég jól szokták bírni(#44893) Gyulus76
ha nem hurcolásra veszed hanem csak otthoni adattárolásra akkor a lehető legjiobb választás egy dokkoló, nekem is van 3 éve és elég sok ssd/hdd megfordult benne ez idő alatt, nyílván minőségit kell venni de az meg nem olcsó attól olcsóbb egy külső ház[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Gyulus76
aktív tag
válasz jim bcs #44839 üzenetére
WD Red 2 TB megrendelve, köszi a tippet. Külső USB ház is lenne, de most az jutott eszembe, nem járnék-e jobban egy dokkolóval. Jelenleg éppen megvagyok anélkül, hogy cserélgetném a HDD-ket, de a jövőben akár hasznát is vehetném ennek a lehetőségnek. Kérdés, van-e bármi hátránya a dokkolónak a házhoz képest?
-
tvamos
nagyúr
-
M107
addikt
válasz radamsky #44878 üzenetére
Semmi gondom nincs vele persze hibás darabot kifoghatsz, gyors, hűvös, megbízható jó ár és érték aránya is van.
Fejparkolási problémái sincsenek.
Bár itt a fórumon a WD-ket favorizálják, ezért lehet, hogy sok kedves ph-s kolléga majd olyanokat ír hogy sz..r nem ér semmit, stb...
Normális táp, és minőségi sata kábel mellett bőven kiszolgál, elődje a Hithaci merevlemezből is van egy több mint 5 éves példányom s 100/100-as.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
madle
őstag
Összességében a Hitachi vinyókról mi a véleményetek? Megbízhatóak? WD-m volt eddig mindig de most a 7mm-es miatt és a 7200-as fordulat végett kell egyet vennem!
-
radamsky
senior tag
böviteném a gépemet, hiába no helyböl soha nem elég
egy ilyet vennék
Toshiba 2TB 64MB SATA3 DT01ACA200halk legyen és megbizhato föleg ez a szempontom, adatokat tárolnák rajta
jo a választás vagy sem -
jim bcs
nagyúr
válasz djculture #44873 üzenetére
(#44873) djculture
tudod én se azért írtam, hanem mert célszerű ha egyszer cserére kerül a sor bár én kapásból ssd-t löknék bele(#44874) madle
Scorpio Blue WD5000LPVX 7.0 mm
Scorpio Blue WD5000MPCK 5.0 mm[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Haló,
Segítség kellene HDD vásárláshoz,
cseréltem gépet és a jelenlegi T430-as Thinkpadbe oldalra nem fér be 9.5mm-es HDD-m ami egy WD Scorpio Black 500GB-os fél éves vinyó...
A lényeg hogy kellene elvileg egy 7mm-es HDD, ami hasonló teljesítménnyel bír, de ha esetleg nincs 7200rpmes nem probléma, csak halk legyen, igazából torrentezni kell ez a plusz HDD-mert a rendszer SSD-n van. Szóval ha jól gondolom, torrentnek és tárolásnak teljesen elég a 5400rpm-es is ha véletlen nincs gyorsabb.
Várom válaszotok!
-
gyuszmok
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes egy MSI U135-be venni egy WD5000BPKX winchestert?
Vagy maradjak meg a SATA2-es winchestereknél?Köszönöm a választ!
-
félisten
válasz tvamos #44867 üzenetére
Nincs ember, aki követni tudná, mikor milyen gépen működsz!
A WD Red- et NAS- ra tervezték. Annak és tárolásra tökéletes, a HDD topicban 10- ből 10- en ezt ajánlanák!
De kipróbálhatod a Red Pro- t is, itthon még nem árulják, hátha a svédek előrébb járnak. Ebben is.
Greentől inkább szabadulnék a helyedben.[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Simivok
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #44862 üzenetére
Eddig 2 Seagate-val volt dolgom, mindkettő meghalt. Most van 2 WD-m, többet mentek és még mindig bírják.
Galaxy S23 256GB Cream
-
Simivok
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #44860 üzenetére
Majd meglátjuk, meddig fogja majd bírni.
De az biztos hogy Szígétet (Seagate) nem veszek többé.[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 256GB Cream
-
Simivok
senior tag
válasz Ganz-[HUN] #44858 üzenetére
Mármint mi? A WD5000AAKX-et elég erősen ajánlják.
Galaxy S23 256GB Cream
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Azt szeretnem, csak ugy altalanossagban kerdezni, hogy vannak-e tapasztalatok mar a WD Purple HDD-krol, illetve megeri-e a RED-nek a felara, mert ugy latom, azert van.
Amugy, a felhasznalas egy NAS lenne, de nem kell nagy sebesseg, inkabb adatokat tarolnek rajta."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
vond
MODERÁTOR
válasz Pingvin1985 #44853 üzenetére
Mindenképp a Black. Parkolás nincs, a hangja meg - azt mondják - nagyon szolid az új változatnak (FZEX). Ezt pár napon belül én is tesztelni fogom.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Pingvin1985
tag
Az alaplaphoz kapott kábelt használom.
Néztem pár merevlemezt:
-WD 1TB Black 7200rpm 64MB SATA3 WD1003FZEX
-SEAGATE 1000GB Barracuda 7200.14 7200rpm 64MB SATA3 ST1000DM003
-WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
-TOSHIBA 1TB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA100Lehet, hogy veszek egy Black-et, és egyenlőre az ssd-t későbbre halasztom. Ez jó gyors, és 5 év garos. Márcsak a hangja és a fejparkolás a kérdés.
-
sladka_pani
senior tag
Sziasztok!
Elbizonytalanodtam a vinyó vásárláson, melyikre is van szükségem! Pénz továbbra sem fő szempont, legfeljebb később lesz meg, nem a hónapban
Szükség lenne legalább 3TB szabad helyre az adataim tárolására, de szeretnék játszani is néha. SSD-n van a rendszer. Most akkor vegyek egy 3TB-os RED-et meg mondjuk egy 1TB-s Blacket? Vagy mit ajánlanak játék és full hd filmek alá? Blacknél is van ez a parkolásos cucc? Van asszony gépében rendszernek egy 500GB-s WD caviar black, de azt meghagyom neki, meg kevés is lenne nekem már a mérete. Hangosnak nem mondanám, melegedni viszont szeret....nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
Devsey
tag
Sziasztok!
Eddig csak Samsung vinyóm volt amíg még gyártott, igazából mind örökéletű volt, vagy első héten megdöglött és garival csere, vagy 5+ évig bírta és akkor se haltak meg csak a mérete miatt megérett a cserére. a jelenlegi 6-7éves 750GBos is ilyen.
Kellene 3TB-os megbízható vinyó, amivel nincsen parkolási probléma, és remélhetőleg bírja torrenttel az 5+ évet
WD black semmiképp nem kell az ára miatt, mert keret csak 30k. -
M107
addikt
válasz Pingvin1985 #44849 üzenetére
Ha van benne szakadás hibákat okozhat, de azért tönkre nem teszi vagyis még ilyet nem hallottam
Itt a fórumon sokan a WD-t ajánlják. A döntést rád bízom, nekem még egyetlen HDD-vel sem volt bajom, jó tápegység, és minőségi sata kábel + akár a merevlemez vezérlő driver is bekavarhat (Sata ACHI driver) láds anno AMD 14.4 driver maga az AMD tiltotta le mert hibás volt, persze azóta javították.EVO TLC 120GB SSD 100/100 (10 hónapos)
Hithachi 500 GB 100/100 (5 éves 4 hónapos)
Toshiba 2TB 100/100) (2 hónapos múlt)
Samsung 1TB (eredeti F3) 100/100 (3.8 éves)
Samsung 320 GB USB (3.6 éves)
WD Elements USB 1 TB (1 hónapos 9 napos)PSU : Ciftech CTG 500W 80P ,és 3/4 évenekén FSP 500 W Aurum.
Bár ez nem okoz ilyen jelenséget mint a mellékelt HDS kép mutatja a meghajtódról.
Valószínűleg táp volt, mondom válassz döntsed szerint HDD-t lehet WD, Seagate, Toshiba, cserélném a kábelt is és úgy nézném meg 1-5 hónapos intervallumban mit mutat az új HDD, de ha gondolod gépinditáskor legyen benn a HDS indulása is mint nekem, s így mp pontosan jó 5 percenként kapsz friss adatot a merevlemezed állapotáról.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Pingvin1985
tag
Szia!
A tápot már lecseréltem egy Seasonic S12II 520W-ra (még nem írtam át a konfigot). Azóta nem indul újra a gép, tehát az lehetett a baj. A Corsair táp 5 éves volt, és nemsokkal a gari lejárta után kezdte ezt csinálni.
A sata kábel is tönkre teheti a merevlemezt?
A Piriform defraggler szerint a merevlemez egészsége jó. Mondjuk inkább hiszek a hard disk sentinelnek.
Akkor szerinted maradjak a Toshibánál?[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
válasz Astrasattila #44845 üzenetére
Beteszed a gépbe, és hozol létre rá egy vagy több particiót és megformázod, nincs formázva mert neked kell particiónálnod és partició nélkül nincs formázás sem.
A lemezformázási egységet beállítod 4096 bájt-ra s ennyi.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz Pingvin1985 #44844 üzenetére
"Asrock FM2A85X Extreme 4-Athlon X4 750K-Corsair Vengeance DDRIII 1600MHz 2X4GB-Asus HD7770 DC V2-CM 690-Corsair 400CX-Samsung 223BW"
Ha még ez konfigod, hát a táp nem hiszem, nem olyan rossz minőség (Seasonic) belsős azt hiszem, bár ha írod hogy sokszor restartol teljes terhelés alatt. Megnéznék egy tápcserét mondjuk egy Cifi CTG 500W.
Nehogy újra így járj az HDD-vel is márkától függetlenül. Satakábel ellenőrzés illetve csere ajánlott.Saját gépemet egy 3 éves 500W Cifi CTG hajtja semmi gondja nincs. 2 TB van toshibából bár még csak 2 hónapos 10 napos, de van Hithacim 5 éves 500GB semmi baja annak sem.
2 Tápot szoktam cserélgetni 3/4 évente a másik egy FSP AURUM 500W.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Astrasattila
tag
válasz Astrasattila #44832 üzenetére
Szervusztok!
Mivel senki sem reagált eddig a kérdésemre, ezt úgy tekintem, mint láma kérdést, ezért nem kaptam választ. Ismét lenne egy kérdésem! Megrendeltem a Samsung HDD-t. Windows telepítéskor meg kell formázni, vagy már előre megvan? Soha nem volt még új winchesterünk. Illetve tudnátok mondani valamit a Samsung Advanced Format Utility-ről? Szegényes az angol tudásom, így nem megyek sokra a pdf-fel, amit találtam a honlapon. Azt látom, hogy hasznos, mert lehet vele nyerni, csak ezt, hogy kell alkalmazni? Még a szűz HDD-n külön megformázva?
-
Pingvin1985
tag
Sziasztok!
Ma felraktam a HD Sentinel, és a következő kép fogadott:
Gondolom ez azt jelenti, hogy hamarosan vennem kell egy másikat. (Szerintem a tápegység tehette tönkre, gyakran restartolt a gép terhelés alatt.)
Ha igen, akkor ajánlanátok nekem 1 terás alternatívákat?
2 lehetőség van:
-a rendszer is ezen lesz, tehát legyen halk és gyors (volt Hitachim, annak a kerregésétől a falra másztam, a mostani hangja teljesen megfelelő).
-rendszernek veszek SSD-t, bár egy-két játék akkor is marad a vinyón, tehát ekkor is kell a sebesség, illetve a halkság is fontos.Előre is köszönöm a segítséget!
-
M107
addikt
Erősíteni tudom, 2012.06.12 én vettem egy kis samu SE-208 AB /TSBS/ Usb-s külső írót anno 3 év garival 9900 FT-ért.
Mostanában már kb 1 éve rendszeresen használom külső telepítések s saját RW-k írására, cukor nem kényes 15 lemez megírása után sem melegszik annyira fel, külső tv-s monitorommal is működik, kb 1500-2200 db lemezen lehet túl mostanában nem számolom. S 2015.06.12-ig garis még.
+ Teszter meghajtó is, ami mostanság sem anno két éve nem sok dvdíró mondhatót el magáról.Ismerőseimnek szoktam még CD Dvd-ket írni nem haknis semmilyen lemezre.
[ Szerkesztve ]
-
Gyulus76
aktív tag
Üdv, topic!
Külső USB-s vinyó vásárlásán töröm a fejem. Nem üzemelne, csak időszakosan. Adatmentésre használnám, amolyan manuális tükörként. Van már egy 2TB-os WD Desktop Elements.
Mit ajánlanátok mellé hasonló kapacitással?
3 TB-ossal lehet gondom XP alatt, ha USB-n van rákötve?
Köszi előre is a tippeket!
-
jim bcs
nagyúr
válasz FollowTheORI #44833 üzenetére
örülj neki, én az életben nem ajánlom game alá, ha game akkor 7200rpm
-
félisten
válasz ajaxon #44827 üzenetére
Rendszer nyilván nem futna rajta, de minden más igen. Tehát hd filmek, kép, esetenként video,feldolgozás.
Néha még játék is.Fentiekkel ki is zártad a Red- et. WD1003FZEX.
(#44834) Ganz-[HUN] SSD+ WD Red kombó már üti a Raptort, csak ha valami extrém felhasználás/ sok írás miatt ki nem esik az SSD. HDD- k közt a Raptor az abszolút király.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
soldierboy
tag
Sziasztok!
Dell N5010-es laptopomban tönkre ment a merevlemez. Szeretnék egy újat venni helyette, de nem tudom ezek közül melyiket kéne vagy melyiket nem kéne választani? Az a lényeg, hogy 500Gb-s legyen és lehetőleg 12.000Ft alatt. Köszönöm szépen előre is!
https://www.pcx.hu/termek/hitachi-500gb-sata2-hts545050a7e380-notebook-merevlemez-60732
https://www.pcx.hu/termek/seagate-500gb-sata2-8mb-st500lm012-notebook-merevlemez-102588
https://www.pcx.hu/termek/toshiba-500gb-8mb-sata2-mq01abd050-notebook-merevlemez-108316
https://www.pcx.hu/termek/western-digital-500gb-wd5000lpvx-notebook-merevlemez-34354
http://ipon.hu/webshop/product/toshiba_mq01abf_500gb_5400rpm_8mb_sata2_mq01abf050/391815
-
nagyúr
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Szeretne testvérem HDD-t cserélni a laptopjában. Az első oldalon néztem az ajánlott tételeket, ebből sikerült kettőt kiválasztani, ami árban és kapacitásban is megfelelő neki. A kérdésem az lenne, hogy ezeken felül van-e még ajánlásotok további termékekre? Illetve ha nincs, melyik lenne a kettőből az első helyen? Samsung, Hitachi
Attila
Windows is ezen lenne és a további tartalmak is. Film, zene, kép. Semmi extra igény.
[ Szerkesztve ]
-
ajaxon
csendes tag
Üdv!
SSD mellé szeretnék egy vinyót. Eddig ez a két jelölt.
WD RED 1 TB
WD Black 1 TBA red-en azért gondolkodom, mert lassabb a fordulata, és gondolom így csendesebb is.
A black meg 5 év gari.
Rendszer nyilván nem futna rajta, de minden más igen. Tehát hd filmek, kép, esetenként video,feldolgozás.
Néha még játék is.
Igénybevétel szempontjából hétközben jóformán csak az ssd megy, hétvégeken lenne csak megizzasztva a hdd.
Érdekelne esetleg más alternatíva, egyéb gyártóktól 20e Ft-ig bezárólag.Köszönet.
-
jeni
félisten
válasz Pöttön #44824 üzenetére
ha megnézzed az árakat a gyári eredeti külső lapos DVD író önmagában olcsóbb,mint egy kiegészítőket venni hozzá!
a sata kábel és a külső DVD ház: ez a kettő többe kerül,mint a külső Samsung SE-208 AB DVD író!
ráadásul nem kel vacakolni velük! Azért az mégis jobban,és egyben van összerakva és nem esik szét mint egy DVD külső ház.[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
válasz @matthew@ #44819 üzenetére
Vagy megoldás lehet még egy Optibay, feltéve ha van DVD meghajtója a laposnak.
Így akkor az SSD + HDD benne lenne a laptopba (valamelyik a DVD helyén, előnyös ha a HDD), a dvd-t meg átlehet alakítani ugyan úgy külsőnek USB-ről.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
@matthew@
őstag
-
King Unique
titán
válasz @matthew@ #44817 üzenetére
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
és még mielőtt oda is betennéd uezt, van táblázata, illetve tesztek, tapasztalatok stb. az uccsó 1 oldalon.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Nem találtam jobb helyet a hsz-emnek, ezért itt tenném fel a kérdésemet:
Van egy laptopom, amibe szeretnék egy SSD-t tenni, de a benne lévő 750GB-s HDD helyére kéne tennem, így azt kivenném, de arra gondoltam, hogy vennék hozzá egy 2,5"-os külső házat, így elvileg külső HDD-ként szuperálna, amit USB-n a géphez csatlakoztathatnék?
Illetve egy ilyen külső ház mennyibe kerül kb?Matthew 24:42
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Van egy itx konfigom (Atom), amit home szervernek használok. Egy 2TB WD Green hdd van benne, ami sebességre és tárhelynek is elegendő. Most szeretnék még egy hdd-t rakni bele, amit csak backup célokra használok, pótolhatatlan dolgokhoz (képek, dokumentumok főleg). Nem RAID, beállított időzített biztonsági mentések.
1TB lesz, kérdés, hogy 2.5 vagy 3.5 méretben? Azt olvasom, hogy megbízhatóságra egyformák, nem jobbak a 2.5-ös hdd-k. Sebesség nem olyan lényeges, 5400rpm bőven elegendő. A fogyasztás és a hő miatt gondoltam 2.5-re.
Pl. a Seagate 2,5" Barracuda 1TB ST1000LM024 az egyetlen, amire 24 hónap garanciát találtam.
Ha pedig 3.5, akkor WD Green 1TB, amire szintén 24 hónap a garancia.Mi a véleményetek?
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
mcs
veterán
Nekem is fura azután, hogy az előző 250 gigás, F1 Samsung-nál nem lehetett ilyesmit hallani.
HD Sentinelből kiindulva talán az öntesztek okozzák azt, hogy indulás után 2-3-4 percig amolyan pásztázó hangot ad a fej. Ez a második darabom belőle, és az előző is ugyanezt produkálta. Biztos ami biztos alapon visszavittem, hogy nem-e a vinyó gázos, de így utólag úgy tűnik, hogy természetes jelenség,[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
10000RPM-es HDD-t érdemes venni?
-
atee
őstag
Sziasztok
ST1000VX000 vs ST1000DM003 vs WD10EZEX
A két Seagete között mi a különbség illetve a 3 küzül melyik lehet tartósabb, halkabb?Illetve a WD green és red közül miért jobb a red?
D-day 2002-01-04 01:54
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan 2,5"-os laptop HDD ami 2Tb-os és max 9.5mm magas?[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
mcs
veterán
Na úgy döntöttem, hogy 1-2 hónap múlva eladom a zajos Seagate Barracuda ótvaromat. Aggasztanak az idétlen zajai, amiket kiad magából, és firmware sincs rá újabb. Nem hiába lehet ennyire olcsó. WD Red vagy Purple lenne jobb vétel? És ugye egyiknek sincs fejparkolásos mizériája?
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Mamiék P4-es gépébe nézegetek használtan Satás winyókat. 120-160-as bőven elég (még talán a 80-as is az lenne). 2-őt néztem ki: Maxtor Diamondmax Plus 9 120 gigás és Hitachi HDS721016CLA382 Deskstar 7K1000.C 160 gigás. Abit IC7-G a lap, xp sp3 fut a gépen.
-
Marci79
senior tag
válasz Simivok #44802 üzenetére
A hűtéssel nincs gond. Jelenleg is 38 fokos. 40 fölé nem megy. Egy darab 12-es Arctic Cooling venti hűti folyamatosan.
Érdekes. A 6400AAKS már bő 5 éves, de még mindig 100/100-as. Szívem szerint Black-et vennék, ha nem lenne ilyen iszonyat drága.
U.I.: Egy hibátlan Corsair 620HX táp eteti a gépet.
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Simivok
senior tag
válasz Marci79 #44801 üzenetére
A RED széria jobban fogja bírni.
Mondjuk nem értem miért szidják ennyire a Green vinyókat. Nekem van egy WD20EZRX vinyóm, és már a 2. gépben van benne. Már két évet ment, és semmi baja. Mondjuk a parkolást kikapcsoltam. Szóval, ha van rendes táp, és jól szellőző ház, akkor az növeli az élettartamot, kisebb az esély, hogy megadja magát.Galaxy S23 256GB Cream
-
Marci79
senior tag
Üdv topiklakók!
Most kaptam egy váratlan lehetőséget merevlemez vásárálára. Egy kettő és fél után haldokló WD20EARX 2TB vinyó álltal. (35%-ra esett kondíció, másik vinyónál nincs ilyen probléma.)
Egy szintén 2 terrás RED-et szemeltem ki. Asztali gépben tárolásra szándékozom használni ezt is a jövőben. Napi 6-12 órás bekapcsolt gépben.
Érdekelne a hozzáértők véleménye a "tervemről". A Red széria is kukatölteléknek való, mint "ez"? Vagy ez bírni is fogja a használatot?[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- Asszociációs játék. :)
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Parfüm topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mercedes topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- AliExpress tapasztalatok
- Temu
- További aktív témák...
- 7db 14TB Seagate Exos X16 SATA3 kisker garis
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 2TB
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)! 0 óra, 0 GB! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Kingston A400 2.5 960GB SATA3 - FOXPOST az árban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest