Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
Flashget #9791 üzenetére
Kereslet az van, csak kínálat nem nagyon. Legalább is Magyarországon nincs. Nem tudom, hogy pl. a skandináv országokban mi a helyzet? Arrafelé egyáltalán kábelen van még analóg adás?
Ott pl. az iptv is sokkal fejlettebb. Egy fórumon olvastam évekkel ezelőtt, hogy stb nélkül pc-be dugva a lan kábel végét megfelelő iptv vevő progival lehet nézni, rögzíteni az iptv adásokat. Nálunk ilyesmi még nincs, pedig sok nálunk is kapható hálózati médialejátszó támogatja az iptv-t és több dvb progiban is van iptv támogatás. Nálunk többnyire csak a szettopbokszozás megy, annak analóg kimenetéről a capture. Elég szomorú ez a helyzet.A Digi nemcsak panelokban terjeszkedik, itt az oszlopokon ott figyel az optikai kábelük, ide is az van kötve. Amikor elérhető lett a digi, azonnal mondtam le a júpíszít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest