Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
Flashget #9791 üzenetére
Kereslet az van, csak kínálat nem nagyon. Legalább is Magyarországon nincs. Nem tudom, hogy pl. a skandináv országokban mi a helyzet? Arrafelé egyáltalán kábelen van még analóg adás?
Ott pl. az iptv is sokkal fejlettebb. Egy fórumon olvastam évekkel ezelőtt, hogy stb nélkül pc-be dugva a lan kábel végét megfelelő iptv vevő progival lehet nézni, rögzíteni az iptv adásokat. Nálunk ilyesmi még nincs, pedig sok nálunk is kapható hálózati médialejátszó támogatja az iptv-t és több dvb progiban is van iptv támogatás. Nálunk többnyire csak a szettopbokszozás megy, annak analóg kimenetéről a capture. Elég szomorú ez a helyzet.A Digi nemcsak panelokban terjeszkedik, itt az oszlopokon ott figyel az optikai kábelük, ide is az van kötve. Amikor elérhető lett a digi, azonnal mondtam le a júpíszít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külpolitika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest