Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tarnagy

aktív tag

Vettem jó pár éve egy Prodigy Hybrid USB tv-tunert, amely analóg és digitális vételre is alkalmas. Anno Win XP-n használtam, aztán különféle okok miatt félretettem. Azóta a Win 7 van a gépemen, s most újra előszedtem, feltelepült a régi telepítőről a tuner maga - DE: nem hajlandó az USB audio-t használni. (XP-n megy)
    Az a különös, hogy megjelenik az eszközök között (USB audioeszköz) a tulajdonságainál azt írja ki, hogy a megfelelő illesztőprogrammal rendelkezik - de "Az eszköz nem indítható el (Kód 10)".

Érdekes módon, amikor a WIN XP-re telepítettem a CD-ről, akkor együtt rakta föl a tuner video és audio részét is. Most csak a videó megy, azzal nincs baj, a DIGI műholdas egység kábelét rácsatlakozva kiválóan vesz, a csatornák válthatók stb. (Kétkártyás az egység, két kábellel, két távirányítóval...)
    Van-e valakinek ötlete vagy javaslata, hol keressem a gond megoldását???? Nagyon megköszönném. Mert egyébként csak az marad, hogy telepítenem kell egy XP-t is a gépre :o
    (A képfeltöltés jó ideje nem megy - mi van vele???? - itt egy kép)

[link]

Új hozzászólás Aktív témák