Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarnagy
aktív tag
Vettem jó pár éve egy Prodigy Hybrid USB tv-tunert, amely analóg és digitális vételre is alkalmas. Anno Win XP-n használtam, aztán különféle okok miatt félretettem. Azóta a Win 7 van a gépemen, s most újra előszedtem, feltelepült a régi telepítőről a tuner maga - DE: nem hajlandó az USB audio-t használni. (XP-n megy)
Az a különös, hogy megjelenik az eszközök között (USB audioeszköz) a tulajdonságainál azt írja ki, hogy a megfelelő illesztőprogrammal rendelkezik - de "Az eszköz nem indítható el (Kód 10)".Érdekes módon, amikor a WIN XP-re telepítettem a CD-ről, akkor együtt rakta föl a tuner video és audio részét is. Most csak a videó megy, azzal nincs baj, a DIGI műholdas egység kábelét rácsatlakozva kiválóan vesz, a csatornák válthatók stb. (Kétkártyás az egység, két kábellel, két távirányítóval...)
Van-e valakinek ötlete vagy javaslata, hol keressem a gond megoldását???? Nagyon megköszönném. Mert egyébként csak az marad, hogy telepítenem kell egy XP-t is a gépre
(A képfeltöltés jó ideje nem megy - mi van vele???? - itt egy kép)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest