- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
válasz
venom8888 #89818 üzenetére
Olvasd el a technikai leírását az alza oldalán:
[link]
Én a szüleimnek vettem egy ilyen készüléket - hirtelen felindulásból - mert meguntam, ahogy gányolnak egy 15 éves 32"-os HDReady analóg tuneres Panasonic lcd TV-vel + egy beltéri egységgel. Nyilván az "okos" funkciók nekik nem számítanak, de szerintem 70 ezerért ettől jobb TV-t nem találsz ( 3 év gari és a Lidl nem szokott szarakodni, ha valami gond van a termékkel) +20ezerért van Hisense QLED 40"-ban, de nem tudom ,hogy megéri-e a felárat mert azt nem próbáltam.
A rendszer gyors, stabil. Még döccenést sem tapasztaltam eddig. Mivel nem a saját hanem a Google rendszerét használja biztosan lesz rá frissítés is. A kép egy 50"-os Philips Ambilight és 42" LED LG -hez képest is jó. A színek valósághűek, nem olyan mint egy mesekönyvben. Sport műsoroknál nem tapasztaltam "utánhúzást" A hang a szokásos dobozhang, de még élvezhető (azért egy alap sondbar dobni fog a hanghatáson) A hangerőre sem lehet panasz, a fél hangerő még a süketeknek is elegendő. Wifi kapcsolat stabil, nem volt lassulás (pedig kb. 10 méter és 2 téglafal választja el a tv-t a routertől)
Telefonról könnyen megoszthatóak a média tartalmak,
Google Assistant - hangalapúkeresés nagyszerű! USB-ről a médialejátszást nem próbáltam, de a VLC Media Player vagy a KODI bizakodásra ad okot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest