Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Potzee

addikt

válasz venom8888 #89818 üzenetére

Olvasd el a technikai leírását az alza oldalán:
    [link]
    Én a szüleimnek vettem egy ilyen készüléket - hirtelen felindulásból - mert meguntam, ahogy gányolnak egy 15 éves 32"-os HDReady analóg tuneres Panasonic lcd TV-vel + egy beltéri egységgel. Nyilván az "okos" funkciók nekik nem számítanak, de szerintem 70 ezerért ettől jobb TV-t nem találsz ( 3 év gari és a Lidl nem szokott szarakodni, ha valami gond van a termékkel) +20ezerért van Hisense QLED 40"-ban, de nem tudom ,hogy megéri-e a felárat mert azt nem próbáltam.
    A rendszer gyors, stabil. Még döccenést sem tapasztaltam eddig. Mivel nem a saját hanem a Google rendszerét használja biztosan lesz rá frissítés is. A kép egy 50"-os Philips Ambilight és 42" LED LG -hez képest is jó. A színek valósághűek, nem olyan mint egy mesekönyvben. Sport műsoroknál nem tapasztaltam "utánhúzást" A hang a szokásos dobozhang, de még élvezhető (azért egy alap sondbar dobni fog a hanghatáson) A hangerőre sem lehet panasz, a fél hangerő még a süketeknek is elegendő. Wifi kapcsolat stabil, nem volt lassulás (pedig kb. 10 méter és 2 téglafal választja el a tv-t a routertől)
    Telefonról könnyen megoszthatóak a média tartalmak,
    Google Assistant - hangalapúkeresés nagyszerű! USB-ről a médialejátszást nem próbáltam, de a VLC Media Player vagy a KODI bizakodásra ad okot.

Új hozzászólás Aktív témák