Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
- Computex 2025: FSP házak, nem csupán gamereknek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benito187
csendes tag
LG Majális a hivatalos honlapjukon, -10% minden termékükre!
G2 is van mindenféle méretben., 55"-ban most például 350.000-ért elhappolható.
-
rainman72
Topikgazda
-
rainman72
Topikgazda
Másfél vagy 2szörös ár mondjuk a
TCL-hez képest.
Samunál,Sonynál akár több is lehet sajnos ami csak akkor éri meg ha könnyen ki tudod fizetni,mert a képminőség nem lesz nagyon sokkal jobb,sőt...
Az 55C805 párja vagy picivel fölötte a Samu 55QN90D 500e feletti nyitóáron van,ami sehogyse éri meg szerintem,ennyiért 65" oled van.
Vagy ott az 55S90C oled ami kuponnal 360ezerért is megvehető. -
fbmrk
csendes tag
válasz
tigribigri #88890 üzenetére
Köszi szépen!
Egyébként mi az az árkategória amiért már kapsz minőséget klasszikus márkától?
400k? 500k?
Az is jó kérdés hogy mit értünk minőség alatt, kifogástalan kép vagy mondjuk átlagon felüli. Én laikusként nem biztos hogy észreveszem azokat a pici extrákat -
cucumber87
tag
válasz
Quadgame94 #88888 üzenetére
Közben rájöttem hogy miért ne adnám le addig a megrendelést, úgy is csak személyesen vehetem át az utalvány miatt és idő míg áruházba szállítják.
FYI az euronicsnál csütörötökönként van akció rotáció
Ha meg bedob valami jobbat rendelem azt ezt pedig nem veszem át
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
-
KAMI911
aktív tag
válasz
Quadgame94 #88892 üzenetére
Csak az rtings-on egészen hasonló értékelési pontszámot kapott, és van pár feltűnés, ami LG-ben nincs, és csak 10 százalékkal drágább, és a boltban mintha kevésbé is tükröződött volna. Vagy az a teszt nem korrekt? Most nézem a MM-ben már nincs. Lehet ott volt olcsóbb.
-
KAMI911
aktív tag
válasz
A Sony XR-65A75K 65" miért kevésbé ajánlott, mint a G2? Kevés vele a tapasztalat, vagy a G2 jobban szerepelt?
-
tigribigri
tag
TCL 55C805: 260k HUF (55" VA Panel mini-led 1300 nit 384 zóna, 144Hz)
TCL 65C745: 300k HUF (65" VA Panel FALD, 1000 nit 160 zóna, 144Hz)
TCL 55C845: 320K HUF (55" VA Panel mini-led 2000 nit, 480 zóna, 144Hz)
Ennyiért klasszikus márkákból nem kapsz minőséget, marad a TCL. A TCL topikba nézz be, ott vannak akik szeretik a készüléküket, vannak akik FW gondokkal küzdenek... -
cucumber87
tag
válasz
Ez jó infó köszönöm! Hétfőn kapom készhez az utalványt reméljük még lesz készleten
-
Quadgame94
őstag
válasz
cucumber87 #88884 üzenetére
A C3 a tavalyi modell, a G2 pedig 2022-es. Ugyanakkor jobb mint a C3. Magasabb a fényereje és hűtőbordával is bír. Vedd a G2-t ameddig kapható, mert elfogy az is. Arra 3 év mellett jár +2 év a panelra.
-
-
fbmrk
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, szükségem lenne egy kis segítségre. Tudnátok néhány alternatívát ajánlani? Előre is köszi!
~270e
elsődleges szempont a képminőség, amire a pénzem költeném és nem az "extrák"
szóval ha valami olcsóbb de jobb vagy közel olyan jó a képe, akkor az előnyt jelent
főleg film/videó nézés, streaming appról vagy külső adattárolóról
tv szolgáltatásom nincs direktben, Telekom TV Go-t tudnám még használni
emellett játékra használnám PS-el
max 3 méterre lennék a tv-től
én úgy gondolom az 55" elég lenne, de egy 65"os is elfér ha ez nagyon szükséges
de itt is igaz hogy a kép minősége előnyt élvez, inkább választanék egy szebb 55colosat, mint egy gyengébb 65colosat
közepesen világos, de jól sötétíthető szoba és főleg este használnám
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
szemből, max 2-3 ember, de főleg egyedül
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
netflix, youtube ami fontosabb
hbo, disney, twitch jó ha van, de nem olyan fontos
airplay is hasznos lenne
PS-hez HDMI
egyébként nincs különösebb igény
mindegy, habár a középtalp jobban tetszik
LG, TCL, Samsung, esetleg Sony
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
-
alapvetően újban gondolkodtam, a garancia fontos lenne -
griffin90
tag
válasz
cucumber87 #88884 üzenetére
-
cucumber87
tag
Sziasztok!
Speciális helyzet állt nálam elő! Pixel hiba miatt nem kaptam vissza az előző oled TV-m euronics küld helyette egy utalványt. Hétfőn kapom készhez.
Ki is néztem az utódot akciós lett: [link] , de ma már látom nincs készleten egyenlőre, csak ez: [link]
Látom hogy a 2. tavalyi modell és drágább is, mindenképp szeretnék oled és 65ös vonalon maradni. Sajnos euronics felé is meg van kötve a kezem mivel oda köt a biztositás és az utalvány.
Kinek mi a tapasztalata, szerintetek lehet ujra készleten a c3, vagy a tavalyi modell mellett döntsek, esetleg lehet utalványt valahogy kiváltani, hogy máshol vegyem meg?
500 ezernél följebb nem szeretnék menni árban azt az egyet tudom
-
tigribigri
tag
válasz
dannie_Hun #88882 üzenetére
Ezek közül a TCL 43C645 a legjobb szerintem (pláne, ha a másik szobában is TCL van és meg vagytok vele elégedve), de 3m -ről egy kicsit kicsi. Tudom, hogy ez csak elalvós TV, de akkor is
. Ilyen árban a Telekomnál nem látok jobbat.
-
dannie_Hun
csendes tag
Sziasztok!
Mivel új szolgáltatóra váltok, így van lehetőségem készülékkedvezménnyel szinte ingyen egy tv-t "megvennem". Telekom kínálatából tuduk valogatni és az alábbi modellek jöhetnek szóba:
szinte ingyen:
TCL 32S5400AF FULL HD
Hisense 40A4K FHDvalamint ami még kisebb ráfizetéssel szóba jöhet:
Hisense 50A6K
TCL 43C645Hálószobába fog kerülni, nappaliban van egy tcl c805 65' (Köszi innen is a sok segítséget, nagyon bevállt!).
Főbb információk a használatáról:
- Elalváshoz kapcsolni filmet/műsort - illetve egy hosszú nap után inkább az ágyba feküdnénk be "mozizni" - Tehát sötét szobában használnánk.
- Nagyjából 3 méterre lesz az ágytámlától(ahol a fejünk is lesz)
- Játékra nem lesz használva, minden más alap dologra igen.
- Fontos a jó képminőség(árához képest természetesen).
- Csak szemből fogjuk a tv-t nézni
- Hangprojektort nem szeretnék hozzá vásárolni!
- Főleg letöltött filmeket néznénk(usb-n keresztül), sporteseményeket, valamint netflix. Illetve a szolgáltató kínálata is tartalmaz csatornákat hd felbontásban.Jelenleg egy kisebb monitor tölti be ezt a szerepet, így bármelyik választás is előrelépés lesz ehhez képest, viszont ha már adódik a lehetőség szeretném a legtöbbet kihozni ebből!
Kérdésem lenne, hogy melyiket javasolnátok és persze miért?
Esetleg ha valaki otthon mozog a telekom kínálatában és 130ezer forintig maximum tudna jobbat javasolni azt megköszönöm!Köszi a segítséget!
Pacsi!
-
válasz
Quadgame94 #88877 üzenetére
A B szériában van PVR, de ha már veszek, akkor nem akarok szart, bár a led tv után biztos jobb lesz.
-
lala666
őstag
válasz
Corrosive112 #88878 üzenetére
Van
-
Corrosive112
újonc
Sziasztok!
A TCL 50C805 és LG 48C3 OLED között vacilálok, van akkor a különbség a két tv képe között, hogy megérje a 120k prémiumot az LG? -
Quadgame94
őstag
válasz
INGJOKE #88876 üzenetére
Szia.
B és C között fényerő a differencia. Max. fényereje kisebb a B3-nak. G3 az más tészta. MLA paneles OLED sokkal magasabb színfényerővel. Egy jobb TV, de ez az árán is látszik. PVR-ról nem tudok semmit. Nekem C2 és G3 van, de nem találtam sehol a menüben a felvevést. Telekom média box-nál lehet felvenni, de ahhoz olyan szolgáltatást kell kérned.
Milyen más LG oled tv-t ajánlanátok 55"-osba ami 350-400k-ból megáll?
Ezt nem értem. B3 van, meg C3. Mást hogy ajánljunk?
-
Sziasztok.
Lg oled tv-ben kellene a segítségetek.
Szeretnék majd oled tv-t venni és most is lg van, így ennél a márkánál maradnék.
Van pár fontos dolog mi tudnia kell:
-Minél több féle videófájlt lejátszania külső vinyó/pendriveról (filmnézés torrentről, leginkább 4K)
-Tudnia kell az élő műsort visszatekerni/ rögzíteni külső vinyóra.
-Programozott műsort felvenni
Ezek a legfontosabbak.
Kinéztem a c3-at, ami árban kb jó lenne, de az elméletben nem tud PVR-t???
A B a C és G széria között milyen különbségek vannak?
Milyen más LG oled tv-t ajánlanátok 55"-osba ami 350-400k-ból megáll?
Nem, Samsung véletlen sem érdekel.
Segítséget előre is köszi. -
rainman72
Topikgazda
Rendeltem múlt héten egy 65UR73,hirtelen felindulából,148e😜😜
Igazából kellett 1 tv meg kiváncsi voltam mit tud az LG ennyiért
Teszt hamarosan
-
-
SRII
őstag
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Nagyon hálás vagyok, és köszönöm külön a megértéseteket!
-
tigribigri
tag
Egyetértek Quadgame94 kollégával, jó ár/érték arány lenne egy Hisense U7KQ (144 Hz) Mini-led.
65"-ban a Telekomnál lehet kapni 320k ért, egy kicsit túlmegy az előre jelzett budget-n (ebben az esetben kivételesen a Telekomnál jó áron van)
55"-ban pedig sajnos Telekomnál nincs, de máshol olyan 260k. -
SRII
őstag
válasz
tigribigri #88866 üzenetére
Köszönöm szépen, ez elszomorító, 5" nem érdemes cserélnem, mi az amit ajánlasz és kicsit többe kerül? fontos a vélemény mert kb semmit nem értek hozzá
-
tigribigri
tag
Ha neked fontos a 100 Hz-es panel és a Telekom kínálatából kell max 300-ig akkor a Samu QE55Q80CATXXH
Sajnos 65"-os ennyiért a Telekom kínálatában én nem találtam. Ez egyébként elég jó TV: QLED FALD elég jó fényerővel, már a HDR tartalmak is jól nézhetőek. Csak ár/érték arányban lenne jobb is csak nem a Telekom kínálatában... -
SRII
őstag
válasz
tigribigri #88864 üzenetére
Szia! Kedvezmény nélkül 250-300 k
-
SRII
őstag
telekom kínálatából szeretnék választani max250 nagyon nagyon max 300k ha valaki megtekintené nagyon hálás lennék, lejár a hőségem és sok kedvezményt kapnék, így ki szeretném használni a lehetőséget. Köszönöm szépen
Film, sport, gameplay nézésére ezért jó lenne mimnél nagyobb a hz,
65" tévét szeretnénk a jelenlegi 50" helyett kb 2,4 - 2,8m attól függ melyik kanapén ülünk.
este sötét a tv szobaés általában este tv-zünk
Szemből nézzük
Netflix legyen
Hdmi
Mindegy hol van
Nincs kikötés ha jó akkor mindegy a márka
Nincs követelmény(talán a fent és lent említett hz )
Csak új jöhet szóba
Egy kikötésem lenne, hogy legyen mimnél nagyobb a hz, mert gyorsabb mozgásoknál, akció jelenetekor a jelenlegin (samsung UE50MU6102K) lehet állítani a hz de így is kevés szemmel látható és engem zavar. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Quadgame94 #88750 üzenetére
Iesus...
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni tv vásárlással kapcsolatban.
-Árban max 300 ezer Ft!
-Főleg filmnézésre(plex, netflix) és PC játékra használnám kb 3.5 méter távolságból
-méret 55"-65"Eddigi kiszemeltem a TCL C745, viszont ismeretlen számomra a márka.(LG,Samsung TVK voltak eddig.)
Ha van esetleg más/jobb alternatíva ebben az ár szegmensben akkor szívesen veszem.Köszönöm
-
drkovge
csendes tag
Az itt olvasottak alapján is egy 77OLEDG2 mellett döntöttem.
Láttam, hogy az lg saját webshopjából is rendelhető, ezért felhívtam őket a szállítási határidő iránt érdeklődve. Az ügyfélszolgálatos hölgy nagyon segítőkész volt és küldött SMS-ben egy 10%-os kupont is, így a 750k-ból 675k lett a vége ingyen szállítással.
Szóval hajrá, aki LG TV-t venne, hívja őket! -
attka
aktív tag
Sziasztok,
3-4 db 5m-es 2.1-es hdmi kábelre van szükségem. Milyet és honnan ajánlotok, ami bestbuy?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv. -
11hh
tag
Sziasztok!
50colba milyen androidos tévét javasoltok?
Én eddig a TCL C645 és a TCL C805 néztem, az utóbbi drágább.
Más márkába jobb valamelyik? -
Gino20
őstag
Hogy mi a dolga...mit várhatunk el......hagyjuk is (nagyjából azt amit leírsz)... Ugyan ennél a cégnél demóztam meg pár éve egy 85"os sonyt. E tekintetben abszolút pozitív volt a tapasztalat. Adtam a pendrive-ot, kaptam a távirányítót....
#88798Quadgame94: TV-t falra szerelni szerintem ennyire nem bonyolult. Ha kisebb, akkor 1 emberes, ha nagyobb akkor 2 emberes, de oldalas hsz-t talán még nem olvastam róla itt.
#88824lala666: Quadgame94 10%-os megközelítése sajnos jó arány (ha tetszik, ha nem). Stream esetén talán csak a prime, ahol van HDR10+, de nem is ezen van a lényeg. Sokkal inkább azon, hogy a manapság megjelenő filmek/sorozatok ~90%-a DV-ben elérhető, de HDR10+ban nem. Sajnos ezek a tények. A DV ezt a csatát megnyerte. Anno itt, vagy másik topikban, de valakai linklet is olyan oldalt, ahol ez X száz/ezer film esetén esetén csoportosítva is volt. Ha fontos és megtalálom, linkelem. Félreértés ne essék, a samu HDR10 is bőven szép, de én pl sok év samu TV-k után épp ezért is váltottam másra, mert egyértelműen a DV hódított teret. -
rainman72
Topikgazda
-
rainman72
Topikgazda
Hisense új [65U8NQ] 1600 zónával
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Quadgame94 #88842 üzenetére
Pont forditva nem?
De az meg fura ár egy még szinte meg se jelent tv-ért. -
Swami
senior tag
tigribigri már megadta a választ, de kíváncsi voltam, hogy tudnak-e rá válaszolni. Hát nem. 😄😄😄
[kép] -
bull79
csendes tag
Sziasztok,
LG 55UK6950PLB jelenlegi tévét cserélnék.
Igazi igásló lenne a nappaliba xbox,nintendo,sima tv adás,netflix.......
Samsung 75 QN90D ez mennyire jó tv?
Esetleg lg G2 77col
Tcl c805 ,c845 75 col
Nappaliban oldalról éri a fény a tévét.Köszönöm.
-
Swami
senior tag
Továbbra sem tudok dönteni.
S90c az egyik befutó, de minél több Oled tulajjal beszélek, annál bizonytalanabb vagyok. Halott pixelek, sávosodás, stb. Már már úgy tűnik, mint egy olyan luxus sportkocsi, amit iszonyat jó vezetni, de azért Kiskunlacházára ne azzal indulj el.
A másik, ami nem annyira fancy, de sokkal megbízhatóbb, az a
Samsung QE65QN90CATXXH. Volt MiniLED tv-m, és persze nem Oled, de azért nem kellett szégyenkeznie a feketét illetően és valszeg ezer évig elmegy.
Ha jól sejtem ez ugye VA panelos?
Szóval ajánlanátok ezt a Samu miniLEDet?
Köszi! -
tigribigri
tag
válasz
Quadgame94 #88828 üzenetére
Én sem azt venném, de mivel a kérdésben preferált típus volt a Samu ezért ez a legolcsóbb változat, ami befér 300k alá, qled-es és alkalmas játékra (120 hz, viszonylag jó input lag érték). Ár/értékben nem a legjobb, ezért is ajánlottam mellé Hisense-t. De van aki márkahű és esetleg ragaszkodik a Samuhoz...
-
Quadgame94
őstag
válasz
tigribigri #88826 üzenetére
Q70C nagyon nem.ér annyit. Egy sima LED.
-
rainman72
Topikgazda
Samu 55S90C olcsóbban.
-
mateo321
csendes tag
Sziasztok, tévé vásárlásra adtam a fejem egy jó sokáig használt Samsung UE40KU6000 után. Lentebb írtam hogy most milyen igények lennének, előre is köszi a segítséget.
Maximum 300 ezer forintot szánnék rá
Elsősorban játékra, szóval jó lenne ha tudna 100Hz-et, bár lehet hogy az ebben az árkategóriában nem kivitelezhető.
Általában kb. két méterről nézzük, és egy 50 de inkább 55 colosra gondoltam.
Sötét szoba, éjjel nappal
Teljesen szemből, ketten vagy max hárman nézzük.
Netflix jó ha van, de PC-hez lenne kötve a TV tehát ez annyira nem lényeg.
Mivel PChez lenne, itt sincs semmi komolyabb igény, ha HDMI van az már jó
Én a kicsit szélesebb középső talpakat preferálom
LG vagy Samsung
Nuku
Csak új -
lala666
őstag
válasz
Quadgame94 #88823 üzenetére
Az sem releváns amit te állítasz, félrevezető amit írsz mert jóval több 10 százaléknál! És ez csak a te véleményed, hú de releváns lehet
Amúgy meg befejeztem, mert ez értelmetlen. -
Quadgame94
őstag
válasz
lala666 #88822 üzenetére
És az, hogy te mit nézel, hogy jön ide? HDR10+ formátumról volt szó, hogy mennyire elterjedt. Ennyi erőből én meg nem nézek Prime-ot szóval akkor már nem is létezik a 10+?
Nem tudom miért vetted magadra vagy miért triggerelt. Attól, hogy nem nézel netflixet még létezik és az össz. stream platformot nézve a DV hatalmas dominanciában van a 10+ szemben. Az hogy te mit nézel meg mit nem teljesen irreleváns.Ha az össz streaminget nézem kb. jó ha 10% lehet a HDR10+ tartalom. Még sokat is írtam szerintem.
Ezt próbáld értelmezni. Én semmilyen szubjektív dolgot nem hoztam bele. Ezt te tetted meg.
-
lala666
őstag
válasz
Quadgame94 #88820 üzenetére
Először xarok a netflixedre mert nem nézem hiába vihogsz, a tévémen meg HDR10+ van, tudjam már mit nézek! Okoskodsz bakker mikor én nézem nem te a tévémen, de azért megmagyarázod kezd rohadtul elegem lenni már a megmondókból!!! Apple sjobbak amúgy a filmek tartalmilag!
-
Quadgame94
őstag
válasz
Quadgame94 #88820 üzenetére
Természetesen itt HDR tartalomra gondolok. Amiből a plus eleve sokkal kisebb és a DV sokkal nagyobb.
-
lala666
őstag
válasz
Quadgame94 #88805 üzenetére
Tulajdonképpen prime, apple HDR10+ mikor ezeket nézem. Miféle tíz százalékról írsz vajon?
-
Swami
senior tag
válasz
tigribigri #88816 üzenetére
Most akkor hogy van ez a TCL számozás? Melyik az újabb, melyik a jobb? A 845 ès a 935 nagyjából egy árban van.
-
Swami
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #88811 üzenetére
Enyém is ilyesmi. Filléres dolog és jól működik: a szemem is jobban bírja a tv nézést. Persze nem egy Ambilight, de nem is kerül annyiba.
-
Swami
senior tag
válasz
tigribigri #88807 üzenetére
Miért drága? 65-ös 300 pénz.
Nekem mind a két régi Samsung mögött van LED szalag. Igaz hogy csak egy színt tud egyszerre, de így is jópofa ( persze nem csak kéket).
Aliexpressről rendeltem, 6 dollár volt a 10 méteres.
-
törölt tag
válasz
tigribigri #88807 üzenetére
Lehet venni ilyen tévére ragasztható LED szalagokat külön is ha annyira tetszik, bár nem tudom mennyire jók. Philips is gyárt, bár az elég drága
-
tigribigri
tag
-
Swami
senior tag
válasz
Quadgame94 #88804 üzenetére
Hát én félek a TCL szoftverfrissítéseitől.
Hogy Google TV, vagy a Philips OS vagy Tízen, nekem mindegy, tv-t nézünk csak, ahhoz meg mindegy.
A TCL kontrasztja ugyan nagyobb, viszont a Philips színei szebbek, a betekintési szöge jobb. Ez utóbbiak fontosak.
Ezért gondolkodom a Philipsen, de mellette az S90C vagy a G23 LA-n.
Az oleddel már szereztem tavaly nyáron is, csak tartok a pixel hibáktól. Nem akarok mindig a kijelző cserére várni vagy veszekedni a supporttal.
Állítólag az LG-nek van kijelző garanciája? Vagy azt külön meg kell vásárolni? -
Quadgame94
őstag
válasz
Öcsielvtárs #88803 üzenetére
Ha az össz streaminget nézem kb. jó ha 10% lehet a HDR10+ tartalom. Még sokat is írtam szerintem.
-
Quadgame94
őstag
C805 jobb. Eleve a natív kontrasztja is illetve több zónával is rendelkezik. Az 1000 nit fényerő nincs meg de nem sokkal marad el. C805 mellett szól még a Google TV rendszer is. Philips mellett az ambilight és talán a jobb fw. Én egyiket sem venném. Gyűjtenék még C845-re
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Quadgame94 #88796 üzenetére
A Prime Videon rengeteg HDR10+ tartalom van, illetve mindig azt írja ki a tv, vagy DV (55C645).
-
Swami
senior tag
válasz
tigribigri #88799 üzenetére
Az azért nem rossz. Kíváncsi lennék a c805-tel összehasonlítva. A versus.com-on 90/85 pont a Philips javára. Persze ez nem csak kijelző összehasonlítás.
Kérdés, hogy mennyivel kontrasztosabb a TCL VA-ja a másik IPS kijelzőjénél. Meg mennyivel szebbek a színek az IPS-en... -
Quadgame94
őstag
válasz
tigribigri #88800 üzenetére
Köszi! Sokat gondolkodtam/tunk rajta végül kisebb lett (77G2 helyett) én pedig közelebb tolom a fotelem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest